Априлче 2025г./тема 7/

• 30 556
  • 760
  •   1
Отговори
# 705
Всичко ще е наред, Кактус, не остана, ще успееш да си нагласиш храненето. Много малко кг си качила, браво! Но бебчето ми се вижда добре на кг.
Аз обед и вечер съм на месо и краставици, не вярвах, че ще мога, но даже и ми харесва.

# 706
  • Варна
На мен секциото беше на 28.03. Остатъка от този ден + нощта прекарах в реанимацията. На следващата сутрин 29.03 беше ставането от леглото, преместване в стаята. Два часа след това ми донесоха бебето и не са го взимали повече..
След самото секцио ми го показаха за малко докато бях на операционната маса, а по - късно през деня в реанимация пак го водят за малко.
Всяка болница процедира различно, това е в АГ Варна.

Мами, които родихте със секцио, имам въпрос
Кога ви дадоха бебчето, на мен вчера след секциото ми я донесоха за 10мин, днес питах каза най вероятно по късно през деня пак за малко ще я донесат и ако всичко е наред утре ще е при мен … така ли е при вас ? Аз много искам да я видя, питам казват само добре е и това е !!!

# 707
Здравейте, следя темета много активно имам планирано секцио за 17-ти април живот и здраве... Колкото повече наближава ме обвзема лека паника, страх, вълнение и какво ли не ще бъда много благодарна ако някоя мама която вече го е преживяла да сподели опита си и съвети. Благодаря ! ❤

# 708
Доста жени споделиха вече назад в темата как е протекло секциото при тях (аз включително - коментара ми е публикуван на 18 или 19.03).

Здравейте, следя темета много активно имам планирано секцио за 17-ти април живот и здраве... Колкото повече наближава ме обвзема лека паника, страх, вълнение и какво ли не ще бъда много благодарна ако някоя мама която вече го е преживяла да сподели опита си и съвети. Благодаря ! ❤

# 709
Момичета, вчера се роди нашата Радост 🍀♥️
2520 г, 46 см, бонбон от връхчето на главата до пръстчетата на краката 🥹🌞

# 710
Никол, не го мисли предварително, няма смисъл, няма как да контролираш ситуацията в болницата по време на секцио. Довери се на лекарите. Няма смисъл да се тревожим за нещо, за което не зависи от нас.
После, все ще се оправим след секциото. Ще има раздвижване. Нещо, което ми даде като съвет моята лекарка, е да взема колан, поне за в началните дни, ще се чувствам по-стабилна при ставане и изправяне.

Joss Stone, честито, страхотна новина. Бъдете здрави ❤️!

# 711
Честита Радост Heart да расте здрава и щастлива, и тя и всички около нея Heart Flowers Four Leaf Clover

# 712
Честита да ви е Радост, Joss Simple Smile жива и здрава да е, много късмет и щастие Simple Smile бързо възстановяване.

# 713
Joss Stone, честито бебче!🩷
Бъдете здрави и бързо да се възстановиш! 🍀 откриваш месеца с първото априлче🍀
Никол, не съм много сигурна коя тема следиш, но определено не е нашата.🤣
Без лоши чувства, но постоянно питаш едни и същи въпроси (малко е изнервящо).Доста момичета споделят преживяванията си с раждането подробно. Едва ли с малки бебоци имат времето да пишат през няколко дни едно и също- просто си направи труда да върнеш темата няколко стрници назад. 💁🏽♀

# 714
Момичета, вчера се роди нашата Радост 🍀♥
2520 г, 46 см, бонбон от връхчето на главата до пръстчетата на краката 🥹🌞

Честита госпожица, жива и здрава да е, гордост на мама и тате !!!
Най хубавото тепърва предстои…

# 715
Благодаря, момичета Simple Smile
В момента гледам да тромбовам коридора напред назад, за да се раздвижа максимално днес. В Токуда има конспирация да ме уморят от глад, но няма да им се дам 😄
Вчера вечерта ни боцната нещо за сън, та имах 10 часа непрекъснат сън, което не ми се беше случвало от месеци Simple Smile

# 716
Благодаря, момичета Simple Smile
В момента гледам да тромбовам коридора напред назад, за да се раздвижа максимално днес. В Токуда има конспирация да ме уморят от глад, но няма да им се дам 😄
Вчера вечерта ни боцната нещо за сън, та имах 10 часа непрекъснат сън, което не ми се беше случвало от месеци Simple Smile

Явно се опитват да ни вкарат във форма набързо и при мен е така , една днес получих чай със сиренце за закуска и сега една супа за обяд, а съм 3ти ден след секцио, макар че откакто малката е при мен нито съм гладна -нито жадна, но умирам за едно парче шоколад….а и после чакаме кърма, мито не съм яла от 3дни какво да дам на детето си 😂😂😂

# 717
Ааа, тук не е толкова зле Simple Smile
Имах 3 купи каши за обяд. Така не съм си облизвала купичките никога 😄
От утре сме на обща болнична храна, така че е въпрос да удържа до утре, че ставам много нервна, като не ям 🤣🤣🤣

# 718
И сега може да ми се подигравате, но имам въпрос към родилите мами, как си оставяте детето да спи, аз мислех по гръб, но дойде акушерка и каза задължително настрани и сега съм в дилема ,как?
Сама съм в стая и не мога да обменя опит с други майки… естествено слагам на страни се…

# 719
Аз гледах едно клипче, че се слага настрани или главичката се завърта настрани. Доколкото разбрах, се прави, ако тръгне да повръща, да не се задави.
И на мен ми е интересно, така ли е.

Общи условия

Активация на акаунт