Живот на кантар - тема 3

• 35 923
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Всички са на различни калории, то оставаше и да са на общи.

В началото май бяха по-изравнени силите, Сонай им беше от помощ за силовите изпитания. Може би ако бяха оставили него пред Симеон, щяха да са в по-добра позиция сега, но пък всички казват, че Симеон много ги надъхва и сплотява и това им помага да си постигнат личните цели. Ако се напънат, могат да печелят и без предимството.

За конфликта в червените, той е в няколко посоки. Няма разделение 3 на 3, но нищо чудно да се обединят вече Поли, Мартин и Тодор, едва ли ще чакат ей така да отпаднат.

Още в началото Вили имаше коментари, че трябвало само младите да продължават, когато отпадна Дидо. След това и за Сонай каза същото. Според мен това е предпоставка за конфликт, защото никой там не ти е длъжен, те могат да не се борят за голямата награда, но няма лошо да искат да останат. Всеки трябва да си го заслужи, да го харесват хората, да остане заради качества, а не заради възраст. Малко отношението ѝ беше все едно са бита карта. Аз съм в нейната възрастова категория, даже малко надолу, но смятам, че това не е причина някой да ми дава път. Битката си е моя.

Килограмите имат отношение към инвитрото, правилно е да свали, но не и екстремно със стрес. По-скоро не мисля, че е подходящо участието ѝ. И го казвам като жена в същото положение, но с по-малко килограми.

# 346
  • Някъде там
Това с 11-12 деца звучи супер нереално.
Ако наистина мечтаеш за толкова деца, а виждаш, че не се получава, ще си осиновиш, ако и съпруга ти иска все пак, което не пречи и ти да продължиш с опитите.
Но, някак не я виждам, чак такава мечтателка.
Дано им се получи, на всеки чакащ го желая.
Обаче, малко трябва да смали егото, и грандоманията.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 15:30 от daviz

# 347
Само не разбрах, как решиха че от дебелината не може да забременее?
 Защото аз виждам съвсем различни примери около мен, а това че е над 100 кила не изключва да има тя друг проблем и мъжът и също може да има. То в този случай и да отслабне все тая.

# 348
  • Някъде там
Само не разбрах, как решиха че от дебелината не може да забременее?
 Защото аз виждам съвсем различни примери около мен, а това че е над 100 кила не изключва да има тя друг проблем и мъжът и също може да има.
Според нейните думи лекаря така й казал, че ако иска да забременее е задължително да отслабне.

# 349
  • София
Аз разбрах, че за инвитро ѝ искат да отслабне, което е логично и наистина се случва лекарите да връщат, ако преценят, че на някого няма да му понесат пълни упойки и всичките хормони.

# 350
Те докторите все такива ги разправят и може би до голяма степен са прави, но и не съвсем. Причините за репродуктивните проблеми са много - стрес, замърсена околна среда, некачествена храна, разни облъчвания от телефони, компютри и много много други причини нямащи нищо общо с килограмите.
Да, хубаво е, желателно е, жената да е с нормални килограми, но не е задължително, примери около мен колкото щеш и то жени с килограми мнооогооо над нормата, а не просто пухкави и закръгленки.
Пп Как 11-12 деца, бе?! То това е направо нереално желание от човек израсъл в нормална среда с образование и стремеж децата му да бъдат отгледани, обгрижени, изучени, а и осигурени. Освен, ако не си богаташ или индиец или някой австралопитек. Wink
Пп За инвитро процедурите е възможно да са поставили такова условие да отслабне, но познавам и такива жени също с наднормено тегло, които имат деца след инвитро.

# 351
Знам, че при коремно затлъстяване е трудно да се направи и ултразвук, фетална морфология и пр.

# 352
Тя от религиозно семейство ли идва?

# 353
От показаните по-напред снимки на Виолета, определено мога да кажа, че русото и въобще сегашната прическа по ѝ ходят.

# 354
Проблемът с кг-те и инвитрото е друг.
Предполага се, че високите кг-ми се дължат на метаболитни проблеми - проблеми с ЩЖ, инсулин, КЗ и т.н.
Това може да е причина за поликистозни яйчници, яйцеклетки с лошо качество и тн.
И ще компрометира резултатите от инвитро опита.

От тази гледна точка се препоръчва намаляване на кг-те. Защото то само по себе си води до подобряване на показатели. Даже в някои клиники директно изписват метформин на по-пълни жени.

# 355
Най-малко Рая, която е с повече кг е родила преди година, тъй че не са само кг проблемите на Виолета. На мен също ми е крайно антипатична. Другата Вили, Рая и Ани са ми най-симпатични Simple Smile

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 16:28 от Daisy___

# 356
Най-малко Рая, която е с повече кг е родила преди година, тъй че са само кг проблемите на Виолета. На мен също ми е крайно антипатична. Другата Вили, Рая и Ани са ми най-симпатични Simple Smile
Не е така. Наистина има хора, които не могат да забременеят заради килограмите, но разбира се има и такива, които успяват. Не знам какъв е проблема на Виолета, но е възможно да са килата. Заради наднормено тегло хора умират и се разболяват от изключително тежки болести. Няма какво да се учудваме, че е причина за трудно забременяване.

# 357
Аха, да това обяснява ако са км такива изискванията за инвитро.

# 358
Не е само Виолета, Йорданка (май беше тя) също каза, че иска да отслабне, защото има проблем със забременяването заради кг. Даже в някой от първите епизоди двете коментираха, че имат обща цел.

Това, че някой е успял да забременее с наднормено тегло, не означава, че за друг не е пречка. Нито че това е единствена причина.

# 359
Плюшената играчка мече- подарък на Анита ме разби. Инфантилна работа.
Иначе от Анита и Ванко тя по- малко ме дразни. Него нещо не мога да го възприема извън “Сървайвър”, и аз не зная защо.
Вили фотото явно тепърва ще се проявява в цялата си прелест. Приемали я за заплаха, хахахххха. 🤣

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 17:42 от TuЛи

Общи условия

Активация на акаунт