Живот на кантар - тема 3

• 35 579
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Какво е обяснил Ванко?

5кг.+ е доста. Той май само в началото свали толкова.

# 631
  • ПАЗАРДЖИК
Виолета втора седмица е последна по сваляне на килограми. Тя вече и достигна 90кг и няма да може лесно да увеличи сваленото. Май ще рискува следващата седмица, с надеждата да се спаси.

А Тодор не дава добър пример! Ако всички започнат да си правят каквото сами преценят, за какво е предаването? Защо е влязъл и подписал договор? Да им натрие носа? Да си “скъсат дипломите”?

# 632
.... има ли увисване след свалянето и как ще го стегнат всичко това...

# 633
Тодор явно е от тези дето често си правят каквото си искат и каквото са решили, мислейки си: "Те ще ми казват на мене!", само дето явно не е достигнал до извода, че точно от такива мисли и своеволия доста грешки са били допуснати. Има време.

# 634
.... има ли увисване след свалянето и как ще го стегнат всичко това...
Няма как да го стегнат. Единственият вариант е операция за отстраняване на излишната кожа.
При по-леките, които свалят по 30-40 кг може и да няма съществено увисване, при по-тежките ще е много.

# 635
  • София
Фастовете могат да са полезни, но в това предаване тренират много, а имат и силови игри и ако всеки от тях започне да ги прави, може да завърши фатално за някого. Някой правилно се изказа и че не е честно, защото все пак в предаването има отпадане, има голяма награда. Всички спазват, а един не и точно той в свалил най-много проценти, но с глад. Това може да е демотивиращо и да подкани и друг да пробва.

Тази седмица той пак е - 5.1 кг надолу. Ако не започне да спазва правилата, е редно да го дисквалифицират.

Много беше смешен като мрънкаше на Рори на боулинга, защо не можели да тренират, когато искат, били му казали, че може допълнителни тренирови. И Рори като му каза, че не са забранени, само трябва да поиска и той ведна даде задна, че нямало да издържи всъщност още едма тренировка на ден.

Струва ми се, че с Рори се чувстват много по-добре, отколкото с Анита. Дори Мартин, който досега нямал доверие на жена треньор, похвали Рори. Тя им разнообрази тренировките.

# 636
Две познати имам.
Едната 70 кг свали.
Но го направи бавно и спортуваше.
Е, има си стрии, но не и увиснала кожа, която да налага операция. Може би на някои места леко сбръчкано, но такова нещо не налага операция.
Друга още повече. Над 80 кг.
И тя бавно, ама също и много спортуваше, зверски.
Стана джобна мадама. Гледаш я и не вярваш, че някога е била 130-140.
Опъната кожа, младо лице. На 43.
Видях и снимките на 30 като е била огромна. Не можех да я позная, гледам я пред мен, гледам снимката и се пуля.
Лято е ходила с потници, къси дънки, не съм забелязала нещо да виси, даже стрии не съм виждала по крака.
Но да не забравяме, че и е индивидуално.
Както има жени от една бременност после няма да им личи и ще имат гладка кожа особено на корема, на други не е така.

# 637
Направи ми впечатление как никой от двата отбора не се зарадва за резултата на Тодор.

Имам чувството, че е възможно продукцията да манипулира резултатите на кантара. Миналата седмица за някои много ниски - тази седмица всички много избухнаха.

Рори много ме кефи - харесва ми излъчването й и тренировките сякаш минават по-добре. Със сигурност няма натоварения, напрегнат поглед на анита и постоянното можеш, давай. Никой почти не рева май в тази серия, което е супер.

# 638
За мен е лицемерно да корят Тодор, задето насилвал нещата и не спазвал правила, а след това да ги изненадват с денонощна тренировка, заради която ще спят на пресекулки и ще се стресират.

# 639
  • Пловдив
Тодор не си дава сметка, че ако знае как се случват нещата изобщо нямаше да стигне до тук.
Щеше да е в топ форма без да влиза във формат.
Затова не го разбирам, а поведението му е  нелепо.

# 640
Аз заспах и не успях да го гледам до края. Изгониха ли някого или се спасиха?
За Тодор, да има нещо дразнещо, особено обидите, но хората са различни. Иначе за храненето, ако човек не обича дадена храна, как да я яде?. И не става въпрос за "не ми е толкова вкусно", а някаква непоносимост,организмът  не разпознава определен продукт като хранителен. Знам, че на Тодор това не е случаят, а не яде, за да напредне със свалянето, но просто се питам какво би било, ако има "задължително ядене" , а човек не го яде.

# 641
  • Някъде там
Не са гонили. Изпълниха задачата с доста отгоре.  

Самовлюбен егоист и използвач.
Дребна фалшива душица.
Прикрива се зад фалшива усмивка и уж чуство за хумор, но не издържа дълго. Не става за актьор.
На него му е пределно ясно, че тук всичко му е на готово поднесено. Осигурява му се треньор и точна храна, има всички условия и понеже се опитва да си прави каквото иска с чуждия ресурс, но няма да му се получи.

# 642
Дават Рори по Бтв в момента.

Светкавица, спасиха се, никой не отпадна. Бяха свалили над 30кг. общо, даже надхвърлиха целта от 25кг.

Едит:
Рори е по обрана откъм емоции и не е ревлива. Доста сериозно подхожда. Придържа се към ролята си, а и мисля е по подготвена от Анита. Като цяло нямаше рев в този епизод и беше по готино. Мисля, че червените започват да си харесват новия треньор и с нея постигат добри резултати.

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 08:23 от Джаста Праста

# 643
  • На морето!
И аз не гледам вече, не са ми интересни нито Виолета П, нито Тодор. Двама егоцентрици, които не просто смятат себе си за съвършени, но и държат да натрият носовете на останалите. Не знам защо само тях ни поднасят, но цялостната интерпретация на предаването е сбъркана.
От първоначалния екип само Ванко ли устиска да остане?

# 644
  • Някъде там
И аз не гледам вече, не са ми интересни нито Виолета П, нито Тодор. Двама егоцентрици, които не просто смятат себе си за съвършени, но и държат да натрият носовете на останалите. Не знам защо само тях ни поднасят, но цялостната интерпретация на предаването е сбъркана.
От първоначалния екип само Ванко ли устиска да остане?
И Дерия си е там, просто в момента отсъства. Само Анита си тръгна.

Общи условия

Активация на акаунт