Живот на кантар - тема 3

• 35 560
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Успяха да свалят повече, защото им смениха диетата, махнаха въглехидрати и добавиха протеин. Важни са тренировките, разбира се, но отслабването се случва в кухнята.

# 646
Тодор се оказа разочарованието на сезона,в началото ми се виждаше забавен,но се оказа скрита лимонка.Не мисля че ще го дисквалифицират.
Надявам се Славко да спечели и да успее да промени живота си.Много ми хареса разговора им с Ванко и как го нахъса.
Казах ви аз,че им трябва една седмица без гонене,не очаквах че така ще го представят обаче.Добре им се получи.Няма да спечели фотографката,това тяло няма как да сваля още много след като 20 години не е виждало такова тегло и такива ограничения.
Рори е много по свежа,още в началото трябваше да почне тя,не Анита.

# 647
Рори е готина, да. Следвах я доста време, много хубаво впечатление имам.

Анита като почнеше да им вика истерично в лицето "давай, можеш", съм си мислела, че ако бях аз на тяхно място, щях да я лупна с някой дъмбел Grinning

Усетиха се вече да им вдигнат протеин и намалят вгх-ти.
Няколко човека го писахме в темата, че то с овесени ядки и банани не става, ама нали уж били тренирали, нали...

Тодор ми е неприятен още от самото начало и усещането ми за него е било правилно.

# 648
Успяха да свалят повече, защото им смениха диетата, махнаха въглехидрати и добавиха протеин. Важни са тренировките, разбира се, но отслабването се случва в кухнята.
Абсолютно!
Подкрепям на 100%.
Мотото на Дюкан е: "Отслабва се с ядене.". И това мото не е само негово, повечето съвременни режими се базират на балансирано ядене с превес на протеините.

Стела, точно, още като им видях промяната в менюто в този епизод и си казах: Разгеле! Усетиха се! Даже го констатирах и тук в предходен пост.

Някой тука спомена Освиенцим. Много грубо, много грозно. Д-р Емиловица се беше произнесла в този смисъл наскоро, за да защити " "лечебния" си глад", който прилага на будалите пациенти, които плащат за да стоят на чай, ябълки и слънце, но самата тя също не е била в Освиенцим видно от фигурата и. Ма, що да не се изцепим, ей тъй за спорта.

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 09:48 от Джаста Праста

# 649
  • Благоевград
Промениха им режима, но пак всички ядат едно и също. Пак имаха овесена каша за закуска с плодове. Ама не става със сладка закуска. Особено за хора с ИР и преддиабет.
Аз харесвам синеоката Вили с децата. Много е добродушна, прекрасно чувство за хумор, лъчезарна. Голям сладур ❤️
Това, което прави Тодор не е правилно, обаче явно е дало резултат и според мен това ще го надъха да продължи по тази схема, просто ще се крие, за да не го дисквалифицират.
Така и не разбрах - изготвен ли е индивидуален режим за всеки или всички са на общи правила? Може да са го казали, но съм пропуснала.
На Тодор извинението към Мартин беше фалшиво и той го знае, затова му реагира така "Еми добре".

# 650
  • Някъде там
Рори много ми хареса по нова. 🥰
Ако ми беше на близо, бих тренирала с нея.

Освиенцим? Сериозно ли и в тази тема "Емилова"  и "Тодор" събрани в едно,  се изявяват.  
И сега има концлагери, ако ви харесва на тези които сте го писали и за вас това е правилното, отивайте там, няма да се мъчите с хранене и трениране, лесно ще сте в страхотна форма.

# 651
  • Наблизо
Здравейте,
Аз сега си доглеждам от снощи,че съм заспала пред телевизора.
Аз не мисля,обаче,че нямат шанс участниците да си запазят постигнатото отслабване.Особено при тези надебелели заради незнание и отпускане или бременност като Вили или Рая.
По-трудно е за тези с психологични проблеми като Ани или Поли..
Аз например се набалончих с бременността.На диета съм он офф от 25 години почти плюс спорт и така успявах да поддържам приятни форми.Само че бременността прецака всичко,но пък съм убедена за себе си,че като се върна на предишната ми форма,ще си я запазя.
Познавам не малко такива хора също.

А за режима,според мен е нарочно да им се сменя режима така.Дава нов тласък,а пък в началото не е дори полезно да им се изреже всичко на несвикнали отганизми.А и то е ясно,че дори само с това че порциите са на половина,ще се сваля.

За освиенцим нямам думи.Някий да е чел,че дори не са им давали да ги хранят затворниците след освобождаването,защото са умирали от “преяждане” един вид?

Тодор ми е неприятен,с Барбито са в един кюп.Продължавам да симпатизирам на Вили от Плевен,Славко и Ани.Мартин е много инфантилен и явно мама си го отглежда като 10 годишен,но пък свалянето на килограмите и да започне работа може да помогне да възмъжее малко.

# 652
Тодор не си дава сметка, че ако знае как се случват нещата изобщо нямаше да стигне до тук.
Щеше да е в топ форма без да влиза във формат.
Затова не го разбирам, а поведението му е  нелепо.

Не е единствения.
И други хора познавам дебели,  които се мислят за професори и знаят как да отслабнат, но не го правят.

# 653
Тошко чисто визуално ми е неугледен и няма общо с кг. Някакъв такъв стил ли е, не знам не му отива. Рошава мазна коса и необръснат прилича малко на клошар.

# 654
Мнението за Освиенцим мислех да го докладвам, но се доверих, че модератор ще се самосезира.
Явно си стои.

# 655

Сетиха се.
Или Дерия се е сетила.
Не съм гледала от вчера.
Очаквам Тодор да ме дразни повече от Барби.

Стела, и аз това си мислех скоро. Някой да ми вика така - ще му е за последно така да ми говори.

# 656
Мен пък не ме дразни толкова Тодор. И като цяло многознайковците не ме напрягат.  Аргумента, че ако знаеше всичко нямаше да е там не го приемам.  Отслабването не е сложно, принципите са много прости особено в днешно време чат gpt може да ти обясни като на  3 годишно че и програма да ти изготви до най-малка подробност.Това не значи,че е лесно обаче. Много хора имат нужда от ментор, от мотиватор и не могат да излязат от нездравословна рутина.Други пък просто ги мързи.

# 657
  • София
Изгледах и аз епизода.
Разбирам защо дразни Тодор. Харесвах го в началото, но е страшен Многознайко, който не умее да изслушва и му липсва емпатия.

Обаче ми направи впечатление това, което каза на Рори. Попита защо не ги пускат навън? Защо не може да правят сами разходки в гората? Това и аз не го разбирам. Рори обясни, че имало правила, както и навън имало правила, които всички трябва да спазват. И толкова. Хубаво има правила, ама когато правилата са нелогични, направо си плачат да бъдат нарушавани. 🤔

Не подкрепям самоволното му делене от колектива и самоинициативен фастинг. Навън обаче, 24 часово гладуване веднъж на няколко месеца не е проблем, ако няма някакви медицински причини.

# 658
  • Някъде там
Професионална помощ от лекари, треньори, диетолози и прочие, с които да се справи с това, с което не може сам, въпреки знанието му (уж), може да получи и в реалния живот.
Когато е влязъл в предаване, в което са влезли и други хора, нуждаещи се от същото, следва да спазва правилата, които важат за всички там.
Ако не иска да ги спазва, може да се откаже и да продължи навън, изисквайки от професионалистите, които му помагат, да следват неговите правила, а в предаването да влезе човек, който иска да е вътре.
А той освен че не спазва правилата, вреди и на осталите участници.
Да си мрънка и философства, като му е кеф, но да не вреди на останалите.

# 659
И е свалил 5 кила с фастове и на краставици. Представям си как това влияе на останалите.
Като знае формулата, навън.
Другите имат нужда от дисциплина, мотивация и правила. Не знам и Ванко прав ли е, че после ще дойде задължително йо-йо ефектът. За мен не е така, но аз нямам личен опит.

Общи условия

Активация на акаунт