КРУИЗИ /Тема 20/

• 35 907
  • 573
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofiа
Аз съм на път да запазя Норвежките Фьорди с Еурибия, балкон и изи пакета. 4200еур цена за двама обаче ми се струва висока, като добавя и билети и хотел и се чудя струва ли си?!? Първи круиз ще ни е.
Сакън! Как ще плащате такива пари и то само за 7 дни сигурно! Много е висока цената - не си заслужава!
Аз да се похваля - изкарахме 3 вълшебни седмици на Кариби с любимите Селебрити. Страхотна почивка е, препоръчвам на всички и цените са повече от добри! В неделя се прибрахме и в понеделник си букнахме за догодина пак!:yum:
Може ли линк към това, което ств бутнали за догодина?

# 61
Бях си запазил гарантирана каюта, кораба се препозиционираше и бяха на половина пасажерите, т.е. е имало доста свободни каюти, но въпреки това ни дадоха вътрешна-не съм спорил. Писах и преди-който иска хубава каюта си плаща.

И ние сме на репозишън. Има много свободни каюти към този момент на кораба, а той отплава след 10 дена.
Точно поради тази причина не очаквах, че ще ни забият точно на гърба на асансьор.
Още една жена, с която се оказа, че ще бъдем на същия круиз са запазили гарантирана и получават балкон.
Вярно, късмет, но ще ида на рецепция и ще си  го пробвам и на място.
Шансът на място да ви ъпгрейднат е точно толкова голям, колкото и ъпгрейд за бизнес класа на летището, т.е. Нулев.

# 62
  • Русе
Здравейте, задавам един може би тъп въпрос. Някой от вас ползвал ки е услугата "пране" на борда. Доколкото разбрах на круиза, на който ще бъдем, цената е 40 паунда за 40 броя. Какво значи това? 40 чорапа? 40 чифта чорапи,?

# 63
За пране сме ползвали пакет на MSC, който беше някакви евра за брой дрехи. Дадохме им големи дрехи, тениски, дънки, суичъри.
Чорапи и бельо може да вземете повече (заемат по-малко място), а ако съвсем няма място - може да изперете по-лесно на ръка в мивката. На повечето кораби в банята има въженце, на което може да прострете дребни неща, и от климатика доста добре изсъхват.

# 64
  • Русе
За фиорди погледнете предложенията на P&O. Миналата година бяхме с тях много добра цена тръгване от Саутхямптън.

# 65
Аз съм на път да запазя Норвежките Фьорди с Еурибия, балкон и изи пакета. 4200еур цена за двама обаче ми се струва висока, като добавя и билети и хотел и се чудя струва ли си?!? Първи круиз ще ни е.
Сакън! Как ще плащате такива пари и то само за 7 дни сигурно! Много е висока цената - не си заслужава!
Аз да се похваля - изкарахме 3 вълшебни седмици на Кариби с любимите Селебрити. Страхотна почивка е, препоръчвам на всички и цените са повече от добри! В неделя се прибрахме и в понеделник си букнахме за догодина пак!:yum:
Моля те да споделиш за миналите и бъдещи кариби. В търсене за януари месец… за сега на MSC Divina съм се спряла

# 66
  • varna
Здравейте , внесох капаро за круиз на 5.03 вчера отидох в SDI да направя застраховка отмяна на пътуване  отказаха ми , защото срока е 7 дневен от плащане на капаро . Има ли смисъл от такава застраховка , други компании към които мога да я сключа , все пак пътуването е края на годината .

# 67
Здравейте , внесох капаро за круиз на 5.03 вчера отидох в SDI да направя застраховка отмяна на пътуване  отказаха ми , защото срока е 7 дневен от плащане на капаро . Има ли смисъл от такава застраховка , други компании към които мога да я сключа , все пак пътуването е края на годината .
Армеец ще ви направят, но има условие, че ако ви се случи застрахователно събитие до 10 дни от датата на сключване - застраховката не важи.
Обадете се в някой офис и разпитайте за всеки случай да не ви подведа.

# 68
Здравейте!
Предстоят ни Фиордите на 30.05.2025г. с MSC Poesia с тръгване от Копенхаген.
Моля за инфо, ако някой е запознат пристанището близо ли е до града и дали ще успеем да направим една обиколка преди отплаването в 18:00ч. (ще бъдем в града от предната вечер).

Благодаря предварително!
  вижте на гугъл мапс, но не е много близо центъра, по-близо ви е статуята на малката русалка, фонтана...и още някоя друга забележителност-абе има какво да видите

# 69
  • София
Добро утро! За всички, които ме питаха...
Сайта, от който обичайно букваме е vivavoyage.co.uk(дължат ми комисионна - колко пъти ги споменавам тук Wink), цените са по-добри от навсякъде и няма смисъл да се буква от сайта на Селебрити. Имахме 2 круиза един след друг по 9 нощи - Източни и Западни Кариби със Селебрити Съмит, които резервирах в средата на април миналата година на цена - 1235 и 1066 паунда(100 долара ОБК) за двама в кабина с прозорец. Миналия понеделник букнах 2 седемдневни със Селебрити Бийонд за 1196 и 1086 паунда за двама във вътрешна кабина. По-високата цена е заради кораба - Съмит е от старите кораби, а Бийонд от най-новите.

# 70
Някой да е летял с Air Serbia, че само с тях намирам полет до Германия през Белград, спазват ли си разписанията?

# 71
Здравейте!
Моля за инфо, ако някой е запознат пристанището близо ли е до града и дали ще успеем да направим една обиколка преди отплаването в 18:00ч. (ще бъдем в града от предната вечер).

Благодаря предварително!
  вижте на гугъл мапс, но не е много близо центъра, по-близо ви е статуята на малката русалка, фонтана...и още някоя друга забележителност-абе има какво да видите
Благодаря, гледах, но реших, все пак да попитам Simple Smile

# 72
  • София
Здравейте, за първия ни круиз букнах евтините вътрешни каюти, като избрах конкретни номера кабини.
Влизайки в профила на резервациите (две отделни за две каюти) видях, че каютите са вече други номера и като проверих къде са, установих, че са такива с балкон.
Ъпгрейд ли сме получили или да не бързам да се радвам? 😃😁
Имаме повече от месец до круиза.

# 73
  • София
Някой да е летял с Air Serbia, че само с тях намирам полет до Германия през Белград, спазват ли си разписанията?
Ние с тях летяхме до Копенхаген миналата година през Август. Всичко беше точно с полетите, но сайта им беше много тегав и едвам си купихме билетите. На няколко пъти трябваше да започвам наново и с плащането с 2-3 карти пробвахме докато мине.

# 74
  • София
Здравейте!

Благодаря предварително!

Ние кацнахме в Копенхаген на предния ден сутринта, имахме трансфер до хотела в центъра, не ни настаниха, но си оставихме багажа и се разходихме с влак до Швеция /40 минути е в посока/ направихме обиколка, хапнахме и се върнахме привечер в Копенхаген да се настаним в хотела, след което излязохме на вечерна обиколка и вечеря - градът е уникален, кипи нощен живот има много млади хора. На следващия ден след закуска имахме организирана обиколка на забележителности и предостатъчно време до качването на кораба - по спомен се качихме около 16 ч. всеки е разпределен в определен час и организацията на MSC е безупречна през цялото време...

Общи условия

Активация на акаунт