КРУИЗИ /Тема 20/

• 50 276
  • 767
  •   1
Отговори
# 390
  • София
И аз да се похваля с два предстоящи круиза.... гръцки острови с Virgin Voyages през Октомври , Коледа и Нова година на Celerity Millennium (Индонезия, Пукет, Сингапур) . Обмислям трети за другата година с Norwegian   Австралия и Нова Зеландия....
Много добър избор! Ние живеем на Източният Бряг на САЩ и тези дестинации са ни далечни, но за щастие Карибите са ни на два дни път, което спасява нещата .
Правихме и карибският маршрут и тайлански. Карибският все още ми остава любим... Ще видим след Индонезия, дали ще си променя мнението.
Понеже няколко момичета вече ме питат от къде буквам круизите..да уточня от сайта на: incruises. Ползвам 25 процента отстъпка и ми се връзва много добра цена.

# 391
  • Русе
Здравейте, не успявам са регистрирам банкова карта в приложението на  MSC. Преминавам всички стъпки, изписва Payment successful и повече нищо не се променя. Екранът си остава без промяна докато съм в приложението. Ако изляза, при повторно влизане ми изписва, че няма регистрирана кредитна карта.
А аз искам да платя Fun pass. Въобще не ме пуска.
😧

# 392
Здравейте, не успявам са регистрирам банкова карта в приложението на  MSC. Преминавам всички стъпки, изписва Payment successful и повече нищо не се променя. Екранът си остава без промяна докато съм в приложението. Ако изляза, при повторно влизане ми изписва, че няма регистрирана кредитна карта.
😧
Възможни решения:
Изчисти си кеша, пробвай друг браузър или ползвай incognito mode.

# 393
  • Русе
😧
Възможни решения:
Изчисти си кеша, пробвай друг браузър или ползвай incognito mode.

Приложението за телефон ползвам. Даже го деинсталирах и пак го инсталирах.

# 394
😧
И на мен не ми регистрира предварително нито една от три кредитни карти, както и една дебитна. На място на кораба на техните машини прие първата сложена за регистация. Така и не разбрахме какъв е проблема.

# 395
Миналата година на рецепция ми отговориха, че няма възможност за регистриране на карта онлайн, въпреки опцията, само на място на машините. Явно все още така.

😧
И на мен не ми регистрира предварително нито една от три кредитни карти, както и една дебитна. На място на кораба на техните машини прие първата сложена за регистация. Така и не разбрахме какъв е проблема.

# 396
Аз със сигурност регистрирах кредитната карта предварително през приложението, но защо не е сработило сега няма идея.

# 397
  • Русе
Здравейте,
след няколко час тръгваме с MSC Magnifica, а аз още не мога да се ориентирам.
Нямаме платен интернет пакет. Искаме да ползваме само приложението MSC for me, докато сме на борда. На брега ще ползваме местни оператори. На борда да изключваме мобилни данни и да включваме WiFi? А на брега обратното?
Или не ?

# 398
Здравейте,
след няколко час тръгваме с MSC Magnifica, а аз още не мога да се ориентирам.
Нямаме платен интернет пакет. Искаме да ползваме само приложението MSC for me, докато сме на борда. На брега ще ползваме местни оператори. На борда да изключваме мобилни данни и да включваме WiFi? А на брега обратното?
Или не ?
MSC for me - на борда работи като сте включени към WiFi на кораба.
Съвсем вярно сте се ориентирали -" На борда да изключваме мобилни данни и да включваме WiFi? А на брега обратното?"
Ако имаме само 1 или 2 дни на вода не купуваме интернет на борда. По цял ден на сушата ни е достатъчно да имаме интернет. Но, ако ви е много важен, вижте какви оферти предлагат на борда.
Магнифика е много приятен кораб, супер да си изкарате!

Последна редакция: сб, 19 юли 2025, 23:12 от BOSS SAMORAI

# 399
  • Пловдив
Каква дестинация сте си избрали?
Ние използваме същата схема ,която е написа BOSS SAMORAI
Весело и приятно плаване !

# 400
  • Русе
Каква дестинация сте си избрали?
Ние използваме същата схема ,която е написа BOSS SAMORAI
Весело и приятно плаване !

Ла Специя, Неапол, Валета, Палермо,  Барселона, Марсилия, Ла Специя

# 401
Здравейте, отдавна не съм била на круиз. Много искаме да направим един януари- февруари с тръгване от Сингапур , но, има едно голямо НО. Как стои въпроса с цигарите - цялата компания пушим - всеки определени цигари, ясно е че не може да се внасят цигари в Сингапур, но вие пушачите как се справяте с този проблем - внасяте определено количество и плащате мито, купувате от там или чакате следваща спирка . Чета, че проблем са и в Хонгконг, Макао. Освен това периода подходящ ли е за тази част на света или да очаквам дъжд по това време на годината на повечето места.

# 402
Здравейте, отдавна не съм била на круиз. Много искаме да направим един януари- февруари с тръгване от Сингапур , но, има едно голямо НО. Как стои въпроса с цигарите - цялата компания пушим - всеки определени цигари, ясно е че не може да се внасят цигари в Сингапур, но вие пушачите как се справяте с този проблем - внасяте определено количество и плащате мито, купувате от там или чакате следваща спирка . Чета, че проблем са и в Хонгконг, Макао. Освен това периода подходящ ли е за тази част на света или да очаквам дъжд по това време на годината на повечето места.
[/quot
Купете си от кораба цигари, и така мисля че ще решите този проблем. На последният круиз на който бяхме, видях че имаше “промоция” на Marlboro- buy two get one free.

# 403
  • София
...
Понеже няколко момичета вече ме питат от къде буквам круизите..да уточня от сайта на: incruises. Ползвам 25 процента отстъпка и ми се връзва много добра цена.
Може ли да споделите каква е тази "много добра цена"?!? За Селебрити ме интересува специално.
Благодаря!

# 404
  • София
...
Може ли да споделите каква е тази "много добра цена"?!? За Селебрити ме интересува специално.
Благодаря!
Селебити и Роял ги няма още. Очакват се да се скоро да се присъединят. Всички други плюс Азамата, Окания, Сеаборн ги има. Ако ви интересува на друга компания конкретен маршрут ще ви кажа.
Иначе Селебрити го резервирах през Март . Бяха в промоция: вторият пасажер плаща 70 процента от цената.

Общи условия

Активация на акаунт