КРУИЗИ /Тема 20/

• 36 527
  • 583
  •   3
Отговори
# 570
След 4 дена се качвам на MSC Seaside, моля пътувалите с този кораб да споделят има ли отоплем басейн, имам съмнение, че този на 7 палуба е такъв, но няма инфо на сайта. Marketplace buffet - това ли е бюфета на  8-ми дек или Biscayne Bay Restaurant&Buffet на 16 дек е бюфета за закуска ,обяд и вечеря.

# 571
След 4 дена се качвам на MSC Seaside, моля пътувалите с този кораб да споделят има ли отоплем басейн, имам съмнение, че този на 7 палуба е такъв, но няма инфо на сайта. Marketplace buffet - това ли е бюфета на  8-ми дек или Biscayne Bay Restaurant&Buffet на 16 дек е бюфета за закуска ,обяд и вечеря.
Пролетта бяхме на Seаview, който е сестра на Seaside.
Басейна на 7 палуба можеше да се отоплява, но поне за нашия круиз го отопляваха различно в различните дни. В слънчевите дни е стигал и до 30 градуса, в по-облачните сякаш нарочно не го подгряваха, за да нямат много хора. Попитах веднъж спасителя и взе да се хили и да се прави, че не разбира английски. Ако пътувате около щатите, може там да са по-сериозни с отоплението, кой знае...
Маркет плейс е бюфета на 8 дек. На 16 дек също имаше бюфет - не му помня името, но беше с по-кратко работно време.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 17:57 от танита

# 572
Круизът е Средиземно море и Тунис, дават температури около 23- 24 градуса, та не знам ича ли нужда от бански. За бюфета на 16 палуба, пишеше нещо, че е за семейства и затова не разбрах дали правилно се ориентирам.Благодаря за бърцият отговор.

# 573
Круизът е Средиземно море и Тунис, дават температури около 23- 24 градуса, та не знам ича ли нужда от бански. За бюфета на 16 палуба, пишеше нещо, че е за семейства и затова не разбрах дали правилно се ориентирам.Благодаря за бърцият отговор.
Всички бюфети са за всички. Като се качите на кораба проверете им само работното време - само в това се разминаваха и малко в асортимента.

# 574
Здравейте! На финалната права съм на избора на круиз, моля да ми кажете с коя компания е по-добре да резервирам - Seascanner или Seereisedienst? Дават еднаква цена в момента. По-миналата година резервирах със Seereisedienst. Но им е лоша комуникацията и като дойде време за плащане на следващите вноски, дори бяха забравили да ми пишат, трябваше аз да им напомня /плащането става с линк, така че самоинициатива е невъзможна/. От друга страна бяхме на круиза, получихме си каютите и реално нямаше проблем.

Предварително благодаря!

# 575
с коя компания е круиза, който гледате?

# 576
с коя компания е круиза, който гледате?

С MSC - Euribia

# 577
Питах, защото ако беше с Аида, щях да ви предложа да резервирате директно с тях.
За MSC направете една последна проверка с crusit.bg, защото ние пролетта малко се прецакахме, като резервирахме през вива вояж, а крузит имаха промоция за пакета с напитките на половин цена.

Иначе конкретно за двата сайта, които питате - единия сте го ползвали, така че очевидно е надежден. Другия са го ползвали потребители в групата и са писали, че е ок, така че което изберете все ще свърши работа.

# 578
Много благодаря за отделеното време! Проверих цената и с Cruisit, но, както и предния път, и сега беше отчетливо по-висока. Във Viva Voyage пък не знам сайтът ли се бъгна, какво стана - дори не намерих кораба. Както и да е, в крайна сметка реших да букна със Seascanner, защото поне комуникацията е на английски, другите всичко на немски и е доста изнервящо.

# 579
  • Русе
Много благодаря за отделеното време! Проверих цената и с Cruisit, но, както и предния път, и сега беше отчетливо по-висока. Във Viva Voyage пък не знам сайтът ли се бъгна, какво стана - дори не намерих кораба. Както и да е, в крайна сметка реших да букна със Seascanner, защото поне комуникацията е на английски, другите всичко на немски и е доста изнервящо.

Ние сме резервирали със Seascanne и всичко беше ОК, така че не се притеснявайте.

# 580
Не разбирам защо не резервирате директно през сайта на компанията. Буквал съм круиз на MSC, както и на Royal - и с двете беше всичко наред, лесно и безпроблемно.

# 581
  • Русе
Не разбирам защо не резервирате директно през сайта на компанията. Буквал съм круиз на MSC, както и на Royal - и с двете беше всичко наред, лесно и безпроблемно.
Не резервираме директно, защото много често различни агенции имат промоции и дават по-добра цена.

# 582

Сайтът на MSC препраща към агентите си. Не видях форма за лична резервация. Преди няколко месеца уж се абонирах към тях и за промоции и пр. - един мейл не получих.

# 583
  • гр. София
MSC имат отделни сайтове на съответните езици за различни държави - напр. .com е американския, .de немския, .it италианския и тн. И един global/international, където само може да се разглежда, но не и да се резервира. Хубаво е да се четат внимателно условията, най-вече дали в цената влизат промо пакет напитки, wi-fi или друго. Също и какъв точно е пакета напитки. В американския сайт задължителния бакшиш на ден/човек не е включен в цената, докато в Европа е включен.
В цените на crusit също е включен.

Общи условия

Активация на акаунт