Отговори
# 240
Милена, в TR, Искендер е еквивалентът на Александър, от там и преводачът те подвежда.

Определено така е станало,викам какво ще прави в Египет,не че мацките там няма да му се зарадват де Joy

# 241
Е, 21 дни! Това служба ли е? Навремето Емил Димитров пееше, че ще се върне след 700 дни в "Сбогом Мария" , а сега Мерт какво да пее - Сбогом, о Афра, аз ще се върна след 21 дни! И също така навремето преди клетвата не им е било разрешено да се къпят 2 пъти х 21 дни, а сега кой знае на колко душа на ден имат право. Но Афра може поне на едно свиждане да му отиде.

# 242
Като стана въпрос за Афра, Ураз снощи пусна тази снимка.

Афра по грешка пуснала това стори, вместо да го прати на приятел. После веднага го изтрила. Не мога да се закълна, понеже тогава ми се стори безинтересно, но и аз го видях.
Та в тази песен се пее:

Има обучение на корабите,
Имам половинка моряк Grinning

# 243
Еве, последната ти публикация много ме зарадва, честно! 🤭
Ново! ❤🔥

# 244
Еве, значи ти си видяла това прослувуто стори на Афито❤️, че голяма полемика стана-имало ли го е или Ураз се шегува.
Има озет.
https://www.instagram.com/p/DHIrEGeK5sS/?igsh=MXQxazdxaDI5bjNsYg==

# 245
Озет и снимки.

# 246
Афито и Рамо са най-красиви! 🤍🧿♾

# 247
Честно казано мислите ли, че серията ще завърши със сватбата или по-скоро няма да успеят да кажат заветното “Да” заради драмата с Карам?
Аз се радвам между другото, че Ифакат най-накрая застана на страната на Сейран и Ферит, но цели три сезона трябваше да чакаме за такъв развой на събитията, за да се случи това..
Халис ми стана интересно актьора ли не е добре здравословно или просто е убит в сериала?

# 248
Честно казано мислите ли, че серията ще завърши със сватбата или по-скоро няма да успеят да кажат заветното “Да” заради драмата с Карам?
Аз се радвам между другото, че Ифакат най-накрая застана на страната на Сейран и Ферит, но цели три сезона трябваше да чакаме за такъв развой на събитията, за да се случи това..
Халис ми стана интересно актьора ли не е добре здравословно или просто е убит в сериала?

Успяват да кажат да, нали после отиват на бар, защото във видеата които изтекоха, Суна беше облечена по същия начин като на сватбата

# 249
Пеперудке, във фрага се видя, че са подписали документите, Сейран държи свидетелството за брак. После какво ще става, не се знае.

Диче, аз го видях това стори, то не е от тези дни, по-отдавна е. Но понеже песента ми беше непозната, не му обърнах внимание, просто ми се стори странен избора на Афито с тази песен. Сега като видях продължението, всичко си дойде на мястото Grinning

# 250
Ифакат така и не застана на страната на Сейран. Мислех си, че след утехата, която й даде Сейран, когато Карам я отвлече, ще се промени, но... В последните два епизода пак се върна към фабричните си настройки и показа, че важен за нея е само Ферит. Понеже единствено Орхан подкрепи момичето, Ифа доста жлъч изля по адрес на същото. Ифа не може да се промени! Лично аз трудно приемам и промяната на Кязъм, но... Искаше ми се друга съдба да имаха тези двама герои.
Халис е на лечение в Швейцария, никой не го е убивал. Simple Smile
P.S. Изгледах последните две серии и ви догоних, но ще се въздържа да ги коментирам, че не бяха много розови, а ми се коментира нещо розово. Simple Smile

# 251

Заболяват те очите от красота и уюм, както казват турците Heart

# 252
Тази снимка май била зад кадър!

# 253
Много приятно интервю с Мелих Озкая - Акън

На въпроса с кого би искал да играе отново, споменава Афра и Мерт, чувствал се комфортно с тях. Били много приятелски настоени и е впечатлен от енергията им още от първия сет. Останал доволен от съвместната работа. Харесва Каан Ургандджъоглу, жестовете му.

От Метрук адама Heart Eyes

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 15:06 от Еванджелин

# 254
Мерт и малката Ада, зад кадър

Общи условия

Активация на акаунт