Отговори
# 285
Чул те господ,Анабел..Hands Pray
Само това остана и Ферит да умре и направо ще са за съд,всички тия гадове,начело със Шнура и смотаната баба..

# 286
Снощи зеления фон не даде пукнат спойлер. Нямала никаква представа и какъв ще е финала.
Момичета, знаете, че спойлерджиите са хора на продукцията. Пишат, за да накарат феновете да взаимодействат. Стойте спокойно и бъдете нащрек Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 287
Аз например не исках да има кома, въпреки, че все за кома слагам спойлери.😁 Ако бяха 5-10 епизода ок, ама цял сезон кома е безумно. Само, че на фона на всичко, което дадоха вече ми изглежда най-приемливо.😵‍💫 Като почнем със сватбата на Сейран и Синан, после Феро и кака, мафии, стрелби, разговори с починали и халюцинации, дивани и балдъзи и т.н. Нищо от това не мога да го свържа с нашите СейФер и затова сега чакам кома, белким изтрият целия паприкаш, който надробиха.🙄

# 288
За мен кома цял сезон е пълно безумие, но ако ще оставаме на положението в момента, поне аблата и Абидин да заминат в дън земи Тилилейски. За Лондон ли, за Америка ли, за Долно Нагорнище ли, но да живеят в една къща двете семейства... връщам поръчката, валла Smirk

# 289
Аз съм щастлива само заради Сейферските сцени, които ми пълнят сърцето!❤️🧿 Като най-големия фен на комата тук, не съм сигурна, че и това ще ме зарадва. Съсипаха ни хубавия сериал тия болни мозъци!
Малката Гюлче е мечтала да снима с Афра и ето случи се ❤️🧿🍀

# 290
Имало сет днес!

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 17:24 от BELL-

# 291
Приятно гледане, момичета!

Вадете обичайният реквизит,че малко остана.

# 292

🧿🤍♾🪬🧄

# 293
# 294
Добър вечер ,момичета  Heart
Дано да имаме хубав епизод със сватба и всичките произтичащи от нея красиви събития . Hands Pray   Hands Pray   Hands Pray
Бъдещата дъщеричка на СейФер е голяма сладурка и красавица Heart  и дано в края на сериала да имаме един много хубав финал с малкото семейство на Сейран и Ферит ,момиченцето ,а защо не и още едно бебче на път например.   Hands Pray   Hands Pray   Hands Pray
Аз съм изгубила надежда за тая работа с комата още от преди доста време 5 или 10 епизода иде дойде да има някой в кома ама цял сезон малко не се връзва ,но с тия нашите петима мислителя може да се случат и най-немислимите неща та ще видим.Единствената причина поради която бих се зарадвала на комата въпреки ,че ни мотаха толкова време е че така нищо от това което се случи на Ферит и Сейран всъщност няма да се е случило и двамата ще могат да изживеят щастливо и без никакви сенки живота си.

# 295
Момичета, пожелавам ви приятно гледане!

# 296
Много рано почнахте с пожеланията за гледане,не е ли от 8 часа наше време?

# 297
Евето линк не е дала още 😉

# 298
Красива! 🤍

# 299
  • Ямбол
Добър вечер момичета.Пожелавам ви приятно гледане.Дано ни очаква един много хубав епизод. 🤗❤️🧿 

Общи условия

Активация на акаунт