Отговори
# 315
Няма отърване от Абсунови.🙄

# 316
И на мен ми писна от тия изита! 🙃

# 317
Значи Шнура се е запънал да достигне бройка 100.За целта разпъваме локуми,ластици  ,дъвки,жартиери,кой каквото намери.И понеже Сейфер са му трън в очите са турнати Абсун на всяка тяхна сцена да му лъскат егото.Ресторантската банда ми идва хептен ташкън. Тотал щета е този епизод.Не мога да разбера,Афра и Мерт снимат като откачени, а ние какво гледаме.!!! Head Band
И пак опити да се мъти водата на Сейфер,вече е уморително.

# 318
Много зле написан епизода пак, големи са идиоти! Каква беше тази сцена със сливите? Сейран да се правела на бременна Head Band Влиза Суна и гледа с гладен поглед Ферит с буркана хахахаха. Помислих, че ще му се нахвърли пак Stuck Out Tongue Winking Eye
А в магазина? Тц, тц, тц...
Просто не им пишат хубави сцени на Сейран и Ферит, това е Imp

# 319
Здравейте момичета.На мен пък ми харесва епизода.Гледа се лесно,лежерно,Ферит отново си е Ферит от сезон 1 с всичките си "детски" задявки.Ей такъв искам да го виждам,не ревящ и разхождащ се с пистолети.Сейран,миличката ми Сейран,със съмненията си относно Ферит.Много са готини.Липсваше ми "великата четворка".Толкова са сладки.

# 320
Много пълнеж в този епизод.
Продължават с Аби и Суна като главни. Все по отвратителни ми стават.
Вървят и се радват непрекъснато с Ферит и Сейран, но повече натъжават Сейран.
Тази приятелка от къде се взе. Все някой се явява да им развали настроението.
Ама и Ферит е един, сам си предизвика отношението към него от Сейран.

# 321
Добре де,аз ли нещо не разбирам? До онзи ден всички бяха с психически отклонения, искаха да се гърмят, Ферит искаше да се самоубива, Суна поиска мъжа на сестра си, Абидин за малко да убие жена си и детето си. И сега два епизода след това всички ядат на една маса и се смеят и държат все едно нищо не е станало. Егати лицемерието. Едвам гледам.
И друго - защо толкова наблегнаха на психичното състояние на Ферит като той сега си се оправи от самосебе си.
Дивангейт пък съвсем за какво беше като всичко заметоха.
Наистина не знам какво се случва. И тия хора деца ще имат. Ужас. Поне да се изчисти всичко, да са стабилни пък тогава гради семейство.
Отнеха ни всичко, на нищо не можем да се зарадваме.
Само пълнежи и пълна скука.
Много жалко Sad

# 322
Ифа да не я пишат с Дженгиз накрая?
Не мога да повярвам какво гледаме, нищо общо с  Рибарчето, което така ни заплени.

# 323
Само това ме крепи.Само това. 🤍

# 324
И така ... още цели три серии...

# 325
# 326
В този сериал много бързо им растат коремите. Пет сценариста ама биологията нещо много им куца…Но пестят от инвентар, в този сезон кой не ползва изкуствения корем 😁

# 327
Тоя пък Абидин не можа да изчака да мине сватбата и тогава да се втурва, на където си иска.

# 328
И пак новата главна двойка, айде да приключва вече…прецакаха сватбата заради тези двамата.

# 329
Що за серия...Ферит се заигра с приятелка,със Серпил...само Сейран,за която ще се жени,я гледа от 3 метра разстояние.Ресторант,глупости,разтягане на локуми,а Суна...думи нямам.
А така,остави Сейран да си чака и хукна след Абидин,браво..В крайна сметка,голямата любов на Ферит е Абидин,за мен.Ферит не заслужава Сейран ..
Каквото и да покажат вече,да те оставят да чакаш...

Общи условия

Активация на акаунт