Отговори
# 390
На снимка от сета пред дома се вижда, че табелата май е сменена, защо ли?

# 391
То същото място ли е изобщо?
По-интересно е какво снимат в Балат, в тази стара къща.

# 392
нямам вече търпение за последната серия. Искам АфРам свободни от тиранията на сериала и Онур. Ако са заедно, да не се налага да се крият, а да живеят както им харесва. В началото ще ги нападат репортери и фенове, но и това ще отмине след задоволяване на любопитството.

А какво ли гледат арабите, щом сезона започва с намек за кома, а май няма. Или тя ще е в последните 10 минути на последната серия. Да не искат да се подготвят за 4 сезон, ако старите главни подпишат. Дали биха се съгласили? Намесваха се в личния им живот, изместиха ги като главни, карат ги да играят простотии (вижда се, че това вече не им харесва), дали ще им гарантират смислен сценарий...

сравних сградите - еднакви са, но надписите наистина са сменени. Странно е

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 18:12 от ani.zaiche

# 393
Мисля си, че ще има скок и Сейран ще ги роди тия деца! Ако щеше да осиновява, защо  са тези деца с такава прилика?

# 394
Афра и любовта й към пандите Simple Smile

Много сладки дечица са избрали. Сладури.

Темата за трудното забременяване, невъзможността да имаш собствено дете, осиновяването, е много деликатна и сложна. Не е лошо,че я има. Но нашите сценаристи нямат капацитета да пишат задълбочено. Поредната тема, която е без замисъл и е хаотична. Какво искат да ни кажат и покажат? Та ние дори не знаем от какво е болна Сейран,че всичко доведе до това й състояние. Когато представяш на зрителя сложни теми следва да им ги представиш така, че да те разберат. А не просто да пишеш някакви неща ей така за драмата. Тези сценаристи са много ограничени и простовати хора. Нямат никакво въображение.

# 395
Във връзка с написаното от Надя - направих си експеримент и прочетох текстуалния превод на снощния епизод. Ей така събрано - за какво си говорят тия хора. Ами за нищо, битовизми - за дрешки, люлки, туршии, кой какво знае и не знае, къде е Ферит... Накрая записаната реч на Халис ага за семейството и любовта, ама тя така противоречи на цялостното му говорене в сериала за наследници, че ... увисва във въздуха.

# 396
Ето и роклята на крокодила Гена по-скъпа от булчинската! 😜

# 397
Аз не разбрах, направо две ли ще осиновят? Туркините изкараха някакви правни доказателства, че не могат да осиновят дете, ама Шнура и сие настояват много. Трябвало да са поне 5 години женени, според турските закони, плюс трябва да са над 30 годишни.
Много ми е мъчно, казвам ви. Няма нищо лошо в осиновяването, но... Това постоянно натрапване на идеята, поставянето на Сейран в позиция на безполезност... Сватбата с документите за осиновяване в ръцете на Ферит, пазаруването за нероден Петко... Кой ги пише тези глупости? Всички се изредиха по 5 пъти да кажат колко благородно било.Никой ли не вижда, че това момиче страда? Оставям другите настрана, Ферит не вижда ли? Като си вземат дете веднага, всичко вече ще е ок, така ли?
Няма нищо лошо в осиновяването и наистина е благородно, НО когато не е самоцелно, а нашият случай е точно такъв. Двама травмирани осиновители само ще засилят травмите на осиновеното дете. И, да, само любов не е достатъчна. При осиновяването фокусът изцяло трябва да е насочен към детето, а не към причините за осиновяване на осиновителите.
 "Блестящата" идея за осиновяване щъкна на Ферит, така че какво има да вижда. Аз още не мога да смеля как го измислиха това, честно! Триъгълниците са ми далеч по- приемливи, колкото и странно да звучи. Там поне всички замесени страни са възрастни и малко или много имат някакви изработени механизми за справяне с проблемите.

# 398
Ето и роклята на крокодила Гена по-скъпа от булчинската! 😜

Булчинската рокля на Сейран е 5 000 лири, 7 пъти разлика Smirk
Това са 246 лева за булката на Корханите, срам и позор!

# 399
Във връзка с написаното от Надя - направих си експеримент и прочетох текстуалния превод на снощния епизод. Ей така събрано - за какво си говорят тия хора. Ами за нищо, битовизми - за дрешки, люлки, туршии, кой какво знае и не знае, къде е Ферит... Накрая записаната реч на Халис ага за семейството и любовта, ама тя така противоречи на цялостното му говорене в сериала за наследници, че ... увисва във въздуха.

Кате, благодаря ти за труда и отделеното време Simple Smile
Поне вече с реални факти и доказателства се вижда това, което написах.
Едни пълнежи без логика. Реплики и разговори без смисъл и тежест.
Обезличиха толкова много теми. А можеха да направят шедьоври.

# 400
Еее, главната нали са я курдисали ! Язък за хубавата рокля! 🤣🤣🤣

# 401
Значи, цената за роклята на Сейран е за наем, но туркините коментират, че цените за наем и покупка били съвсем близки.

# 402
Благодаря за поредната тема Еванджелин!

Глупост след глупост...
Ако напишат едно изречение на Ферит като хората, следващите две са пълна простотия. Оставете сливите 😂, но да каже на Сейран да се прави на бременна...идиотщина.Но, най-благородна си остава Сейран и с всичкия си и "най-трезва".

# 403
Не, че ми е важно, но роклята на Сейранчето я гледах 900 долара с намалението! Не знам купуват ли я, наемат ли я, но голямо внимание на новата главна се отделя и това ме дразни! 🙃

# 404
По-голям парцал за булчинска рокля не съм виждала, извинявайте, на който му харесва! Дано не я напишат "палячо", че един път вече беше.

Общи условия

Активация на акаунт