Отговори
# 375
# 376
Игнорирайте тази Роксис ли е, каква е, изглежда не сте попадали на коментарите ѝ в туитър и инстаграм. И там е същото - постоянно тагва сценаристите с искания за новите главни, постоянно изисква, постоянно пише под постовете на Ерсин и Берил. Сама си пише, сама си отговаря - то като има още 5 фена на тази двойка, какво да прави жената.
Луда работа, ненормално ми е постоянно да висиш в нета и да пишеш обсебено едно и също.
То нали под хаштага и в профилите на новите главни има по 5 нови коментара на ден, та лесно се забелязва ненормалното поведение. Тази жена има и няколко други фиксации върху актьори. Изглежда това ѝ е живота.

Роксис, радвай се, дори и днес, като снимат осиновяването на децата, твоите са там. Няма отърване, Тунджай добре плаща на Онурчо. Но след още 2-3 седмици и твоите ще бъдат тотално забравени- вечните поддържащи и мразени от всички. Тепърва ще идват сериали с ранни финали за тях, защото са много амбициозни, но не могат да си преценят реалния потенциал и искат още и още. Но публиката ще ги приземи в следващите им проекти. Нямат актьорски качества, харизма и химия за главни актьори в сериал. И досега никога не са били, а пък Ерсинчо гони 40.
И да оплешивява е започнал, язък, ще му се размине главната роля.

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 15:59 от Tinо

# 377
Реално като погледнем истински написани и режисирани Сейферски сцени за 24 епизода има само няколко.При ерата на Диар,около джинтълменския период на Ферит и сцената със слушалките. Цифров и словом на пръстите на едната ръка.По-целенасочено от това ,здраве му кажи.

# 378
На мен епизода много ми хареса - беше страхотен! Ще си го изкоментирам по-подробно, когато мога. В него имаше прекрасни сцени между Суна и Абидин, между Ферит и Сейран, между сестрите Суна и Сейран, между Аби и Ферит, както и между великолепната четворка! Имаше отново страхотни и много чисти разговори. Въобще последните няколко епизода са си невероятни. Sparkling Heart Истинските фенове на сериала ще ги харесат. Тези, които никога нищо няма да харесат са някои от феновете на Сейфер в Х, Инстаграм, че дори и тук, които мрънкат всеки път за всяко нещо и на които все другите са им виновни - в случая омразата и глупостите, които непрекъснато се пишат по Берил и Ерсин и Суна и Абидин минават всякакви граници. Angry Тъжно е как уж зрели хора говорят подобни неща - ако бяха деца на по 5-6 години бих разбрала, но подобни неща да се пишат от големи хора ми идва в повече. Както и да е всеки с мнението си. Hands V Нито искам да споря, нито да се карам - но е прекалено всеки път да се плюе срещу Берил и Ерсин и срещу Суна и Абидин. Sob А това, че Берил и Ерсин били платили че да ги дават повече вече е върха - как ли пък не - освен това няма нищо срещу тяхната агенция, това си бяха измислици на феновете на Сейфер. Агенцията дето разследват е съвсем друга. Wink Още си спомням хубавия 85-ти епизод, когато имаше много Сейфер моменти - тогава когато Сейран и Ферит ходиха на първа среща. Имаха толкова хубави сцени. Но и тогава някои от Сейфер феновете пак не бяха доволни - тогава пък епизода им се струваше много обикновен, муден, нямало действие - трябвало с нещо да раздвижат сюжета. Ами от подобни коментари, недоволства и непрекъснато мрънкане в Х и instagram - ето до къде стигнахме - до тъпотиите в 89-ти епизод. Аз смятам, че човек трябва да е благодарен за всяка една сцена със своите любимци. Blush Както и да е - връщам се на епизода. Рейтинга е отново незаслужено нисък. Преди уж историята на Суна и Абидин беше виновна - ами сега в двата трейлъра имаше Сейфер - особено втория беше прекрасен, със сватбата им и изцяло положителни и хубави сцени. Защо тогава зрителите пак не гледат, а бойкотират - какво ще постигнат. Така или иначе сериала свършва на 100 или 101-ва серия - с това държание някои фенове само потъпкват труда на актьорите. Жалко е! Disappointed Наистина Суна и Абидин са другата главна двойка - така беше и в сезон 1. Тяхната любов и история започна тогава. В сезон 2 просто ги съсипаха, за щастие най-накрая в сезон 3 ги събраха и ние феновете на Абсун сме много щастливи. Факт е, че в сезон 3 разкриха повече от тяхната история. На мен и на много хора им е интересна. Hug Единственото, което на мен не ми хареса е станалото в края на 89-та серия и 1-2 серии след това. Изобщо нямаше нужда от тази глупост с целувката и най-вече от фалшивия трейър пуснат по този начин. Disappointed Но както и да е за щастие си е само целувка между двама души, които не бяха на себе си психически, пък бяха и пияни. И двамата се осъзнаха - ние като зрители го виждаме. Така че всеки път да се натяква нещо по адрес на Суна, сякаш онази вечер е била сама, а Ферит го е нямало за мен е прекалено. Двамата бяха там - Ферит целуна пръв Суна понеже уж му било жал за нея. Triumph Суна била искала мъжа на сестра си - не съм съгласна - тя никога не е обичала Ферит, просто болезненото минало, в което беше отхвърлена и после одумвана в Антеп - вследствие на което живота й едва не беше съсипан, чат пат й замъгляваше съзнанието - но тя не е преминавала границите. Wink Суна вече осъзна това - разкая се за грешката си и няма да я повтори. Суна обича и винаги е обичала само Абидин - прекрасна двойка са двамата. Суна и Абидин заслужават да са щастливи заедно с тяхното бебе! Сцената с туршията беше много хубава и забавна - аз лично много се смях. Joy Сцената със сватбата между Ферит и Сейран накрая беше прекрасна. Искам щастлив финал за Сейфер и Абсун. Hands Pray

Единственото с което съм съгласна, че все има недоволни за Сейран и Ферит, но изобщо не съм съгласна за другото, че Сейфер ги е имало, май не си забелязала как във всяка сцена слагат Суна и Абидин до Ферит и Сейран, в стаята и на други места, дори сега снимат в сиропиталището и Абидин и Суна са с тях като ремаркета, всичко което трябваше да се напише за Сейран се написа за Суна.

# 379

Тоя сладкиш с учителя си по актьорско майсторство и той е с нея на сет.

# 380
Синът на СейФер! 🧿

# 381
Roxis, уважавам мнението ти, но малко да ти кажа, нямаш право да обясняваш кой бил истински фен на сериала. Това малко е прекалено.
Точно защото съм фен на този сериал се ядосвам толкова много как го развалиха.
Ти виждаш едни неща,аз други. Ти харесваш едни актьори,аз други.
Ерсин и Берил са в една много трудна индустрия. Актьори турски има на килограм вече, както и сериали. За да прогресираш трябва някой да те забележи,да се различиш от множеството. С това си изкарват хляба. Мислиш ли, че ако им се отвори възможност да дръпнат напред и да блеснат няма да я приемат? Много ясно, че ще се възползват. Това гледаме и в момента. Направиха ги новите главни. Няма лошо, реално всеки има право на своя шанс. Но начинът, по който го направиха продукцията и те за мен не е коректен.
Афрам направиха сериала известен по цял свят и това е основното, което хората искат да гледат. Точка.
Не е нормално в интимни сцени,близки отношения и специални моменти между една двойка да се натрапват всеки път и други хора. Сейфер си е Сейфер, Абсун си е Абсун. Няма нужда да си светят.
Имаше много други начини да напишат хубаво историите на всички герои,но нейсе. Трябва да се натрапват някакви неща.
Но затова си получават ниския рейтинг и преждевременния финал.

# 382
от известно време се върти в главата ми един въпрос, ако някой знае отговора, ще ми е интересно да го прочета. Мерт имал ли е приятелка преди Афра? Търсих информация, но не намерих.

# 383
Колко му е да му шляпнат един перчем и на Ерсин! 🤣🤣🤣 Но и това няма да помогне! 🤣🤣🤣 И аз с интерес очаквам следващия им проект, на новите главни! 🙃

# 384
Моля ви, слагайте литературните коментари на Рокси в скрит текст. Отегчителни са, или изобщо не я коментирайте. Тя си е самодостатъчна да си излива чувствата.
А за Абсун, предричам, че тава им е последното изявявяне и отъркване около успешни, талантливи и известни артисти. Много скоро ще бъдат забравени, те сами се похабиха.
А, и друго. Като свърши нашият филм къде ще рекламират продукциите на шнура?

# 385
Аз четох, че преди няколко години Берил е била уж главна актриса в сериал, но всичко е било толкова зле, че са я изхвърлили по средата на сериала и на нейно място са взели Йозге Яъз. 🤣🤣🤣 А пък в някакъв летен сериал отново е изместила главните актьори и съответно сериала се е сгромолясал и е направил скоростен финал.
Като не става, не става. Освен да станеш за подигравка, друго няма да постигнеш с болните си амбиции.

# 386
Днес са имали сет Мерт, Афра и онези двамата. Явно СейФер и като отидат за детенцето ония пак ще се замъкнат с тях. 🙄

# 387

Мерт Инджи, първи сериал ще му е на детето. Много е сладък и той, много прилича на Мердо Heart Eyes

Аз не разбрах, направо две ли ще осиновят? Туркините изкараха някакви правни доказателства, че не могат да осиновят дете, ама Шнура и сие настояват много. Трябвало да са поне 5 години женени, според турските закони, плюс трябва да са над 30 годишни.
Много ми е мъчно, казвам ви. Няма нищо лошо в осиновяването, но... Това постоянно натрапване на идеята, поставянето на Сейран в позиция на безполезност... Сватбата с документите за осиновяване в ръцете на Ферит, пазаруването за нероден Петко... Кой ги пише тези глупости? Всички се изредиха по 5 пъти да кажат колко благородно било. Никой ли не вижда, че това момиче страда? Оставям другите настрана, Ферит не вижда ли? Като си вземат дете веднага, всичко вече ще е ок, така ли?

# 388
Дано спойлерът, че Сейран ще роди син да се окаже верен. Нека изпита и радостта да носи живот в себе си.

# 389
Наистина се чудят как да “затулят” главната двойка, защо трябва да натрапват АбСун? Това с туршията беше много гадно, направо беше подигравка със Сейран - проблем със забременяването и да си представяла и онази се намърда да акцентира, коя е бременната. А Сейран пак си мечтаеше да си има нейно дете. Връщайки се по-назад, защо се довери на лекар, който не разбра, че сестра и е бременна? Изключително недомислено и обидно към определена част от дамската публика…

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 17:47 от Blue`Sky

Общи условия

Активация на акаунт