Истинските фенове на сериала ще ги харесат. Тези, които никога нищо няма да харесат са някои от феновете на Сейфер в Х, Инстаграм, че дори и тук, които мрънкат всеки път за всяко нещо и на които все другите са им виновни - в случая омразата и глупостите, които непрекъснато се пишат по Берил и Ерсин и Суна и Абидин минават всякакви граници.
Тъжно е как уж зрели хора говорят подобни неща - ако бяха деца на по 5-6 години бих разбрала, но подобни неща да се пишат от големи хора ми идва в повече. Както и да е всеки с мнението си.
Нито искам да споря, нито да се карам - но е прекалено всеки път да се плюе срещу Берил и Ерсин и срещу Суна и Абидин.
А това, че Берил и Ерсин били платили че да ги дават повече вече е върха - как ли пък не - освен това няма нищо срещу тяхната агенция, това си бяха измислици на феновете на Сейфер. Агенцията дето разследват е съвсем друга.
Още си спомням хубавия 85-ти епизод, когато имаше много Сейфер моменти - тогава когато Сейран и Ферит ходиха на първа среща. Имаха толкова хубави сцени. Но и тогава някои от Сейфер феновете пак не бяха доволни - тогава пък епизода им се струваше много обикновен, муден, нямало действие - трябвало с нещо да раздвижат сюжета. Ами от подобни коментари, недоволства и непрекъснато мрънкане в Х и instagram - ето до къде стигнахме - до тъпотиите в 89-ти епизод. Аз смятам, че човек трябва да е благодарен за всяка една сцена със своите любимци.
Както и да е - връщам се на епизода. Рейтинга е отново незаслужено нисък. Преди уж историята на Суна и Абидин беше виновна - ами сега в двата трейлъра имаше Сейфер - особено втория беше прекрасен, със сватбата им и изцяло положителни и хубави сцени. Защо тогава зрителите пак не гледат, а бойкотират - какво ще постигнат. Така или иначе сериала свършва на 100 или 101-ва серия - с това държание някои фенове само потъпкват труда на актьорите. Жалко е!
Наистина Суна и Абидин са другата главна двойка - така беше и в сезон 1. Тяхната любов и история започна тогава. В сезон 2 просто ги съсипаха, за щастие най-накрая в сезон 3 ги събраха и ние феновете на Абсун сме много щастливи. Факт е, че в сезон 3 разкриха повече от тяхната история. На мен и на много хора им е интересна.
Единственото, което на мен не ми хареса е станалото в края на 89-та серия и 1-2 серии след това. Изобщо нямаше нужда от тази глупост с целувката и най-вече от фалшивия трейър пуснат по този начин.
Но както и да е за щастие си е само целувка между двама души, които не бяха на себе си психически, пък бяха и пияни. И двамата се осъзнаха - ние като зрители го виждаме. Така че всеки път да се натяква нещо по адрес на Суна, сякаш онази вечер е била сама, а Ферит го е нямало за мен е прекалено. Двамата бяха там - Ферит целуна пръв Суна понеже уж му било жал за нея.
Суна била искала мъжа на сестра си - не съм съгласна - тя никога не е обичала Ферит, просто болезненото минало, в което беше отхвърлена и после одумвана в Антеп - вследствие на което живота й едва не беше съсипан, чат пат й замъгляваше съзнанието - но тя не е преминавала границите.
Суна вече осъзна това - разкая се за грешката си и няма да я повтори. Суна обича и винаги е обичала само Абидин - прекрасна двойка са двамата. Суна и Абидин заслужават да са щастливи заедно с тяхното бебе! Сцената с туршията беше много хубава и забавна - аз лично много се смях.
Сцената със сватбата между Ферит и Сейран накрая беше прекрасна. Искам щастлив финал за Сейфер и Абсун. 

Препоръчани теми