Отговори
# 255
Здравейте момичета.За резюмето мисля,че "посланието" което дадоха в трейлъра на Халис е благословията му Сейран и Ферит да осиновят дете,а другата изненада за семейството ще е именно тази.Сейран и Ферит,освен с брака,ще ги изненадат и с това си решение.А може би,ще поканят децата от детския дом в Ялъто.Това ще обясни играчките и децата показани в кадрите от сетовете.Одобрявам решението на сценаристите за осиновяване.Така,може би,Ферит ще изпълни едно от желанията на Фуат.Знаем колко беше въодушевен,когато Фуат и Асуман взеха решение да осиновят дете.За съжаление,това не се случи.Разбира се,че Сейфер ще имат и свои деца,но това няма да попречи да обичат и другото тяхно дете.Не знам какъв таен ход ще предприеме Ифакат,но ми се струва,че без да иска ще се натъкне на хората които преследваха Серпил и ще разбере за опасността надвиснала от Карам.Може би,заедно с Ферит,Дженгиз и прокурора ще бъдат в "таен заговор" за тази мнима сватба в учреждението и така ще  елиминират Карам.Сигурно Ифакат ще поиска унищожаването на снимките от Серпил в замяна да не я издаде пред Корханите и полицията за тайните и връзки и така ще и затвори устата и ще я подчини.Надявам се готвача от Антеп да се влюби в нея и я заведе в родния си край.Отново казвам,язък за момчето.Най-вероятно сериала ще завърши на еп.101,преди влизането на Мерт в казармата.В случая,снимките на Мерт трябва да приключат в края на м.март.Не знам дали Афра ще му ходи на свиждане,по вероятно да се изсели за 1 месец в Искендерун,та по-скоро Мерт да и ходи на свиждане и по-далеч от очите на "великите журналисти".Пък и е крайно време да се огледат за нови проекти на спокойствие и наберат сили за есента.През това време ще се разгори скандала с Халит Ергенч,който е заплашен от 2 до 4 г.затвор за лъжесвидетелство.Ще видим как ще приключи.Завърта се и нов скандал около "Пазара" на Гюнгер.Някаква сценаристка е решила,че е "откраднал" нейния сценарий,вдъхновен и написан по някаква книга,но все още не обявен в някоя продукция.Щяла да се обърне към съда.Много фенове и не само фенове смятат,че е смешно,защото почти всички турски сериали се снимат по "един калъп" и ако започнат да се съдят един друг,то съдилищата няма да им стигнат.А пък и от къде Гюнгер може да знае,че тази сценаристка пише подобен сценарий,че и да го краде.Струва ми се,че това този скандал е по-скоро някаква неумела "атака" срещу Гюнгер с цел сриване на имиджа му.Но лош ПР няма.Може да бъде постигнат и обратен ефект,подсилване на интереса към проекта му.Ще видим.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 16:27 от mimi 65

# 256
# 257
# 258
Официалния канал се активираха. Пуснаха нови снимки. Имаме лайк и от амджата.

https://www.instagram.com/p/DHJSDGFK-nh/?igsh=MXM1OTJlYTRpMW90MA==

# 259
Здравейте Hug  Hug  Hug
Момичета мерси за озета и снимките от новия епизод както и за всички други интересни нещица които сте споделили в темичката ни  Kissing Heart
Не остана време до утрешния епизод така че няма да гадая кое как и кога ще стане само се надявам всичко да се развие по най-хубавия начин за Сейран и Ферит.  Hands Pray   Hands Pray    Hands Pray
Значи нашето момче ще бъде моряк а  Thinking  Супер ,той обича морето и лодките ,а военните си имат мноооого големи лодки, е имат и пушкала по тях де и ще го поизчанчат сигурно  ама то това все пак ще е военна служба ,а не почивка с Афито на някоя яхта Simple Smile
Heart  Heart  Heart  СейФер  Heart  Heart  Heart

https://x.com/merttrmzn/status/1900198631178649949

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 19:11 от Eny87

# 260
Здравейте,момичета! Heart

Нашият моряк ще трупа впечатления.Току виж го гледаме в някой военен филм,защо не.
Надявам се утре да имаме подобаваща доза Сейфер.Вече не разсъждавам по темата открити,незакрити сюжетни линии,разкрити,неразкрити тайни и прочие.Както се казва-мандалото хлопна.Омазаха с размах трети сезон,поне да дадат щастлив и красив финал.От една страна е тъжно,че това приключение свършва,от друга нямам търпение да видя Афи и Рамо в нови и различни роли.Сигурна съм,че повечето от нас,заедно в този форум,ще следим развитието им,ще им се радваме и ще се вълнуваме отново.А ,ако късмета ни се усмихне може и да ги видим в общ игрален филм.До тогава ,още три епизода ще си догледаме сериала, каквото и да са намислили терминаторите на успешни проекти.

# 261
Красиви! ❤🔥

# 262
Вижте какво ми попадна Heart

25.04.2022-обявяването на партньорството.

# 263
Момичета, да ви помоля нещо. Някой ако има хубава снимка на Онур Акай, да ми я прати на лично съобщение, моля. Един прЕятел търси чункю Stuck Out Tongue Winking Eye

Малко спомени, 37 епизод е имал 11 милиона гледания в Youtube само за един ден Heart Eyes

# 264
Зеленият фон е писал някакви спойлери, но с Гугъл не се разбира всичко. Моля, който разбере да сподели. 🌹

# 265
Здравейте, момичета Simple Smile
Попадна ми това видео в Х, не знам от кога е обаче май е от тези дни.
Не го намирам другаде в социалните мрежи само в Х ми попадна.
Доколкото виждам и различавам Афра и Мерт са си тръгнали заедно от сет в една кола. Мисля, че и Мерт шофира.
Лека вечер!
https://x.com/yalicapkinieng/status/1900272300785574245

# 266
Това момиченце май ще бъде осиновената дъщеря на Сейран и Ферит, защото е последвала Афра и Мерт и официалната страници на сериала

# 267
Ферит вече ще си има два шамфъстъка.🥰🥰🥰

# 268
Гюнайдън Kissing Heart
Много сладко това детенце, разтопих се 🫠

Снощи пукнаха от бъзици единствения турчин в Рим Grinning

Нейсе, стягайте се за довечера Sunglasses

# 269
Добро утро, мацки! 🫶

На турския гост в Рим фандомът се надриска снощи и пак не успя да надмине Рамовия! 🤣🤣🤣
Еве, като пращаш снимката и един буквар да изпратиш! 🤣🤣🤣
Единия спойлерджия писа, че Сейран ще роди, няма да осинови дете!

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 08:44 от BELL-

Общи условия

Активация на акаунт