Та там нещата си вървяха добре ,снимачния процес си беше супер ,артистите се стараеха да пускат селфита ,имаше репортажи от снимачната площадка абе всичко си вървеше супер докато в един момент главните артисти не се скараха ама така се скараха ,че даже май доколкото помня не искаха да имат обши сцени .Поради тази причина естествено назря напрежение ,всеки ден излизаха клюки колко не се разбирали главните как щели да се съдят абе лоша работа и всичко това естествено нямаше начин да не повлияе и на феновете ,настроението спадна ,удоволствието от гледането не беше същото и всичко стана от едно такова унило и черно.Обаче в един момент след две три седмици може би главните се разбраха ,всичко се успокои и пак започнахме да си гледаме сериала с удоволствие.И най-интересното беше ,че когато се случваха всички тия случки аз гледах сериите на хинди ,а след това няколко месеца по късно вече го гледах с бг превод ,защото сериала го излъчваха и у нас.И тогава като гледах вече за втори път същите серии забелязах ,че онова напрежение от тогава го нямаше ,всичко което тогава ми се струваше ,че виждам и беше тъжно след това само няколко месеца по късно вече съвсем по различен начин го виждах без лошото и напрежението ,а само интересния сюжет и красивите герои. Така ще стане и сега с Чапкънчето ,това което сега толкова много ни ядосва после съм сигурна ,че майка ми например както и всички други зрители на сериала като го пуснат при нас няма да видят нищо такова.Просто ще си гледат серриите ден след ден ,ще се ядосват естествено що тоя или оня постъпва така ,но това напрежение което го има сега от непрекъснатия поток новини и от разни жълти журналисти и от сета вече няма да го има.
Само без лошия завършек на брака на Анджи и Брат обаче да бъде
Иначе и нашите Сейферчета да си осиновят от де що африкански държави има дечица няма лошо пък и техни да си имат както Джоли и Пит си имат.
Препоръчани теми