Отговори
# 435
Аз също смятам, че АфРам не биха си позволили да отбиват номера играейки отгоре-отгоре.

# 436
Вижте, не казвам, че Афрам или актьорите са непрофесионални. Никога не съм се съмнявала в това, че се раздават на 100 процента и си вършат работата идеално. За мен сценарият е виновен и колкото добри да са актьорите не могат да замажат и прикрият написаното.
Това е мое мнение,не казва, че е така - но наистина тук последните серии ми се струва, че актьорите го играят повече на комедия. Дори и в по драматичните серии. Актрисата, която играе Ифакат спомнете си я в сезон 1 и 2, вижте сега последните серии как е. Същото наблюдавам и при Кезъм. Дори и Есмето не циври като хората. Няма я тази дълбочина на играта.
Ясно, че с това ужасно писане са ограничени актьорите в играта, колкото и да се раздават на макс.
Но имам някакво чувство, че и на самите актьори вече им е в повече и чакат финала. Затова казвам, че на моменти чрез играта си ми се струва, че ни го казват и показват. Все пак в това са добри, да играят Simple Smile
Не знам дали правилно обясних какво искам да кажа , защото не искам да бъда разбрана по грешно.
Може би сте прави,че не трябва да сравнявам сегашния сезон с предните два. Но не мога, някак си все се връщам към оригинала Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 16:50 от Надя Б. Василева

# 437
Афра и Мерт си играят супер ,изобщо не са я подкарали ей така през просото работата си.И другите артисти също си играят добре ,като гледам снимки и клипчета от сетовете се вижда и  че настроението е добро  ,всички се усмихват ,Афра и Мерт са си както обикновено усмихнати и много приятелски настроени .И на феновете които са по сетовете също им се обръща необходимото внимание,не ги гонят или нещо такова което според мен значи ,че няма напрежение или поне не повече от колкото е необходимо да го има в такъв вид работа  .Изобщо всичко си върви добре ,а сценария е такъв какъвто е ,сценаристите и продуцента са решили да я карат така работата до края ,следват си плана и така си вървят нещата къде добре къде зле .
Знаете ли аз преди време бях луднала по един индийски сериал "Светлината на моя живот",лелеееее мисля ,че беше около 2000 серии и аз всичките ги изгледах. Simple Smile Та там нещата си вървяха добре ,снимачния процес си беше супер ,артистите се стараеха да пускат селфита ,имаше репортажи от снимачната площадка абе всичко си вървеше супер докато в един момент главните артисти не се скараха ама така се скараха ,че даже май доколкото помня не искаха да имат обши сцени .Поради тази причина естествено назря напрежение ,всеки ден излизаха клюки колко не се разбирали главните как щели да се съдят абе лоша работа и всичко това естествено нямаше начин да не повлияе и на феновете ,настроението спадна ,удоволствието от гледането не беше същото и всичко стана от едно такова унило и черно.Обаче в един момент след две три седмици може би главните се разбраха ,всичко се успокои и пак започнахме да си гледаме сериала с удоволствие.И най-интересното беше ,че когато се случваха всички тия случки аз гледах сериите на хинди ,а след това няколко месеца по късно вече го гледах с бг превод ,защото сериала го излъчваха и у нас.И тогава като гледах вече за втори път същите серии забелязах ,че онова напрежение от тогава го нямаше ,всичко което тогава ми се струваше ,че виждам и беше тъжно след това само няколко месеца по късно вече съвсем по различен начин го виждах без лошото и напрежението ,а само интересния сюжет и красивите герои. Така ще стане и сега с Чапкънчето ,това което сега толкова много ни ядосва после съм сигурна ,че майка ми например както и всички други зрители на сериала  като го пуснат при нас няма да видят нищо такова.Просто ще си гледат серриите ден след ден ,ще се ядосват естествено що тоя или оня постъпва така ,но това напрежение което  го има сега от непрекъснатия поток новини  и от разни жълти журналисти и от сета вече няма да го има.

# 438
Здравейте, момичета!

По отношение на играта на Афи и Рамо.Мисля,че не можем да очакваме и сравняваме предадените емоции от първи и втори сезон.Най-малкото персонажите,независимо от сюжета,се предполага ,че са се променили,извървяли определен път,преодолели различни пречки.Би трябвало взаимоотношенията им да са преминали на друг етап.Отделен е въпросът,че гледаме трети сезон като Али Експрес версия на  Рибарче.Не трябва и да се забравя,че се следва сценарий,в който е описано каква емоция трябва да се изрази и същата е изиграна под режисьорско настъвление.И на мен ми липсват старите огън и страст на Сейфер,но все пак има секундни моменти ,в които намирам старата закачка помежду им.Този проект е важен и специален и за двамата и смятам,че до последно ще вложат усилия,независимо от личните си взаимооотношения.Предполагам,че не им е лесно защото не мисля,че са доволни от глупостите ,които им се налага да играят.Така или иначе може би вече последният епизод е в процес на заснемане и на нас ни остават още броени сцени да ги гледаме заедно.

# 439
Серията ми харесва!
Не знам, гледам с други очи явно!
 Накрая дори тези двамата си говореха само с очите, а всичко ставаше ясно, разкошни.
И да, радвам се 4та се разбират . Дори и Сейран да не е разбрала за дивана!

# 440
https://www.instagram.com/reel/DHQ_gyzoK0-/?igsh=cjN4Z2x0bjJqNTE2

https://www.instagram.com/reel/DHRCBsFI4Dd/?igsh=OWJ2dWNhczR0NTB3

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 18:02 от Милена Тодорова 756835

# 441
Обичам я тая Гюл, беее! ❤
Подари ни пак кючук АфРам момент! 🧿
И лапенцето!
https://x.com/gull_41_/status/1901300221373518282?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 442
Обичам я тая Гюл, беее! ❤
Подари ни пак кючук АфРам момент! 🧿
И лапенцето!
https://x.com/gull_41_/status/1901300221373518282?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

Добре че е Гюл, защото някои умишлено не качват видеа. Нищо че пак има хора които отричат и измислят оправдания, Мерт бил седял зад Афра, Гюл е била там и знае много повече от някои хейтъри

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 18:55 от anabeell

# 443
Имам въпрос. Къде мога да гледам втори сезон с качествен български превод, защото в Playtube е някакъв кошмар..

# 444
Имам въпрос. Къде мога да гледам втори сезон с качествен български превод, защото в Playtube е някакъв кошмар..

Няма качествен превод, нали забраниха да се превеждат сериали, които са купени от нашата телезевизия

# 445
Жалко, мислех, че има някъде качено или някъде в групата.
Няма да стане явно да гледам, то нищо не се разбира от превода.

# 446
СейФерови!

# 447
СейФерови!
//cdn.bg-mamma.com/4eol/AUNH7.jpg

Това ми хареса Simple Smile  Simple Smile   Simple Smile  Само без лошия завършек на брака на Анджи и Брат обаче да бъде Simple Smile Иначе и нашите Сейферчета  да си осиновят от де що африкански държави има дечица няма лошо пък и техни да си имат както Джоли и Пит  си имат. Hands Pray  Simple Smile

# 448
# 449
С качествен превод само в voyo.bg

Общи условия

Активация на акаунт