Термин Март 2025 г. - Тема 5

• 17 805
  • 335
  •   1
Отговори
# 15
fearless честитоооо, да ви е жива и здрава малката принцеса и много да ви радва! HugHeart Eyes

# 16
  • София
fearless Честита радост!!!

Да бъде здрава и много щастлива и да има весело и безгрижно детство!!!

На теб бързо възстановяване !

Bibi85 , Честит рожден ден на сина ти! Да бъде здрав и много щастлив и много да те слуша Balloon Balloon Balloon

Момичетата, които родихте, към края преди раждането започна ли да ви се спи повече? Такъв неподозиран мързел започна да ме гони, и да ми се спи по 16 часа. Странна работа е.

# 17
Maze_Girl Благодаря много! Hug
Нали ме знаеш, че чакам всеки момент. От седмица си имам контракции, болежки и все съм в очакване дали няма да тръгне вечерта, а истината е, че напоследък точно тези дни вечерта спя, като пън. Имам 1-2 събуждания за тоалетна, но си спя дълбоко. Явно това са последните ни спящи дни и трябва да се възползваме Grinning

# 18
fearless Честита радост и  бързо възстановяване!

Bibi85 , Честито да е голямото юначе! Да е здрав и много щастлив.

Късметлийки сте с това спане - аз успявам да се наспя през деня за час, два. А, вечерта, независимо в колко спра водата и в 18 ч и в 22 ч, ей като се опъна на леглото през половин, един час съм във wc, че ме избива и по малка и голяма нужда.

# 19
Честито на новите мами❤️ Здрави бебоци, много да си хапват и спят🍀
Записвам се да ви следя, за жалост наваксвам през няколко дена.
За АМ - Ние сме на Хип Комфорт 1, такова даваха в болницата и го продължихме.
За спането преди раждане не помня, но след това...ех..
Успех на чакащите💐

# 20
  • Пловдив
Честито и на теб и на fearless, да са живи и бебчетата!!!
Колко ти беше кръвното? Моето от събота е над 130/90, въпреки Допегита, и утре ще предизвикат раждане и при мен 3 дни преди термина.

Привет,  нашето юначе се роди вчера. Наложи се да индуцират ражнето, заради моето високо кръвно и пак заради кръвното има повишен хемоглобин и се наложи да му пускат система.  За раждането бих казала, че мина по-лесно от първия път, въпреки че е по-малко килограми, което също има значение.

# 21
След появата на малкото човече, спим с него когато можем.

Johanna___ не искаш ли да кърмиш или ви е по добре на АМ?

Моето кръвно варира от 120/70 до 142/93 но ми е предписан допегит само при високи стойности. Сега в петък съм на консултация с кардиолог.

# 22
  • Пловдив
Предполагам визираш лекарствата за кръвното. Покрай всички притеснения последните дни това хич не ми беше хрумвало.
Планът е да кърмя. Дали ще е възможно веднага или ще се мъчим по-късно, обаче , явно предстои да разберем.

След появата на малкото човече, спим с него когато можем.

Johanna___ не искаш ли да кърмиш или ви е по добре на АМ?

Моето кръвно варира от 120/70 до 142/93 но ми е предписан допегит само при високи стойности. Сега в петък съм на консултация с кардиолог.

# 23
Честито и на теб и на fearless, да са живи и бебчетата!!!
Колко ти беше кръвното? Моето от събота е над 130/90, въпреки Допегита, и утре ще предизвикат раждане и при мен 3 дни преди термина.

Привет,  нашето юначе се роди вчера. Наложи се да индуцират ражнето, заради моето високо кръвно и пак заради кръвното има повишен хемоглобин и се наложи да му пускат система.  За раждането бих казала, че мина по-лесно от първия път, въпреки че е по-малко килограми, което също има значение.
130/90 Но това беше с цяла шепа лекарствата,  Допегит, коринфар, небилет и накрая празозин и пак се вдигаше.

# 24
  • Пловдив
А как стои въпросът с кърменето?
Дали приема на Допегита ще пречи в началото?

130/90 Но това беше с цяла шепа лекарствата,  Допегит, коринфар, небилет и накрая празозин и пак се вдигаше.

# 25
А как стои въпросът с кърменето?
Дали приема на Допегита ще пречи в началото?

След раждането ми казаха да  спра Допегита, но още не съм почнала да кърмя, защото е още на система бебо поне до утре.  Само  Коринфар и Небилет пия сега .

# 26
След раждането ми казаха да  спра Допегита, но още не съм почнала да кърмя, защото е още на система бебо поне до утре.  Само  Коринфар и Небилет пия сега .

При мен казаха да меря и да пия при нужда. Казаха и няма проблеми да замразявам кърма.

Тази седмица аз ще си прибера момчето! Две седмици сме далеч един от друг и не са лесни.

Съпричастна съм с бебчетата далеч от майката. Цедете колкото можете, дори и да няма. Другото което направих е максимално спокойствие, правете каквото ще ви донесе мир. Иииии чай за кърмачки. При мен кърмата започна по чаена лъжичка края на трети ден, а сега докарах доволнии количества. Ако са нужни съвети или просто да си излеете душата, на линия съм. За мен помогна да се прибера в дома, там щях да се побъркам.

пп - fearless Честита рожба! Вярвам, че всичко ще е наред!
Bibi85 - Честито голямо момче!

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 20:49 от The_Black_Hole

# 27
fearless честито, да са живи и здрави! И бързо възстановяване на теб!

Момичета включвам се и аз, че вчера нашата принцеса 💖 се роди. Подрани с 10 дни преди термин. Много бързо излезе естествено и всички в болница Вита бяха прекрасни. Ще пиша повече скоро. Но и двете сме добре засега. Благодаря ви за темата и подкрепата ❤

Успех на всички мами!

# 28
Здравейте момичета Simple Smile включвам се и аз да се похваля, че на 10.03 се роди нашия син, 1 ден след термин. Сутринта в 2 се събудих със силни контракции, към 5 ми изтекоха води. Отидохме в болницата и след доста мъки и неполучаващо се достатъчно разкритие ни вкараха за спешно секцио в 18 часа, защото паднаха тоновете на бебето. В крайна сметка екипа беше страхотен, реагираха много бързо и бебчо е добре, както и аз.
Успех на все още неродилите мами, колкото и да е страшно наистина минава и се забравя като гушнем бебенцето.

# 29
  • Сливен
Честито на новодошлите бебенца! Да са живи и здрави, а на мамите бързо възстановяване!
Аз вече изпадам в депресия. Пак ме боли кръста и не мога да се движа. Където и да чета, пише че минава след раждането. Чувствам се като инвалид, не знам как бих родила като не мога 3 нормални крачки да направя. Вчера имах сигурно над 20 контракции, но нерегулярни. Ще си чакам, търкайки леглото и фотьойла.
Пожелавам на всички хубави и спокойни дни!

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 13:01 от violini

Общи условия

Активация на акаунт