🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 791
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 395
Силвия изглеждаше страхотно със зелената рокля. Жалко, че Мартин я френдзоуна.
Чак страхотно... Силвия много си повярва, а не е никак умна.

# 1 396
Аз смятам, че все още болшинството от момчета предпочитат хубави и нормални момичета, такива като Йоана и Даниела са за мъже като Мартин. Grinning

# 1 397
Силвия изглеждаше страхотно със зелената рокля. Жалко, че Мартин я френдзоуна.
Чак страхотно... Силвия много си повярва, а не е никак умна.
Силвия удомно се намести в ролята на "приятелка" и си живурка спокойно. Мен лично ме дразнят подобни линии на поведение. Нека не забравят в какво предаване са, и а мен лично не ми се гледат подобни персонажи.

# 1 398
Само на мен ли ми се стори или някой (Силвия или Диана) каза за Йоана, че била много притеснена и била на хапчета? Причуло ли ми се е нещо?

Не, и аз  го чух.

За червилото-ако Мартин е искрен, значи мъжете гледат по друг начин на такива червила и изобщо на женската красота.

Мартин е далтонист, в ИВ му бяха дали да нареди цветен пъзел и той се чудеше дали нарочно. За цвета може и да е в грешка, но за останалото, което се вижда и от далтонисти и уж му харесва, просто има много лош вкус.
За хапчетата каза Силвия, не съм убедена добронамерено или не, спонтанно или с редакторска намеса. Катарзисът на Ники Николов и хуманният му подход към участниците направиха наистина 360 градуса и сега си е старият Ники Николов със стария му нехуманен подход.

# 1 399
Затова му хареса на Марто червилото горкият не може да види истинския му цвят.
Определено му развалиха рахата дано си заслужава хонорара.
Силвия е съвсем излишна там.
Ферай е сладка по детски.

# 1 400
  • Be realistic - plan for a miracle.
Отвратително е коментирането на естествена визия (т.е. както майка ги е родила) и коментиране на уши, носове, гърди и т.н. които не са коригирани.
Интересно ми е, ако вашата дъщеря се роди с такива уши и нос, ще й набиете ли същите комплекси от малка и да си знае, че "маме, като пораснеш ги оправяме тия при един добър хирург"?
Не бих се изненадала май.
И ми става мега тъжно.

# 1 401
Simple SmileSimple SmileSimple Smile Мартин сигурно различава нюансите на черното.
Комплиментът си беше заблуда на противника.

# 1 402
  • Вестерос
Даже не знам как да коментирам всичко около Йоана.. Много заблудено дете, много! Мартин ми падна още повече в очите с цялата история.. не я иска, ама хайде само секс.. някак ми е гнусно хора... не мога да го разбера това. Дъщеря му е на 16 години... Не знам...

Искам Роси да си ходи скоро, Витьо не я заслужава, да взема Бубата или Браната и да си ходят.. Грубиянки иска, да го мъчат и мачкат емоционално, Буба е груба за мен също, да, някак ми е недодялана. После Витко има фетиш да ги доминира в леглото, нормално, да си върне за това, че е мачкам през другото време. Много токсично ми е всичко.

Даниела беше ужасна с това червило и като се озъби, бррр. Носът ѝ ми е още по-гаден вече. Не искам да я гледам хич. За сметка на това Ана-Мария ми беше много хубава снощи в лице. Също така Адрияна е красавица.
Косара и Брана на общата среща много си мязаха..

Да влиза другият и да се приключва този долнопробен цирк.

# 1 403
ММ, който по принцип не следи предаването, вчера го погледна. Йоана ама изобщо не я хареса, но не получи такива цветущи определения като останалите кандидатки на Мартин.

Когато бяха с бански, забелязах, че Косара, Мартина и Бранимира добре бяха прикрили фигурите си. Любомира, която се обърках по едно време, че е Бранимира, всъщност е добре в тяло.

Затова пък Силвия е много анти секси, не съм учудена, че Мартин няма никакво привличане към нея. Ива също не е точно за показване по бански.

Жалко, че Ивет не беше там да покаже секси тяло без корекции.

# 1 404
Еее, ще призная НН, ако вкара още един бивш на Емануела или още някой „достоен“ последовател на Ицо 100-те манекенки.

# 1 405
Няма проблем за  Роси. Ще си прибере ушите, ще намали носа и ще е топ.
По характер е най-милата. Дано да си намери някой, който да я оцени.

Абе , като е почнала и сисите да налее и джуките, ужасна е така с този вид на некиборг. Чичкото паричко дето ще ги плаща тези интервенцийки ще я оцени. Отиде ни милото и добро момиче

# 1 406
Ако е естествена, имала грозни уши и голям нос, ако е направена - много преправена била, угодия няма.

# 1 407
  • Обран бостан ;)
Е, няма какво да се лъжем – младите мъже първо оценяват визията, търсят си красавици за аксесоар, а ако след години оценят характера, пак добре.

Години ? Понякога и няколко часа са достатъчни - виж какво стана с Йоана.

Иначе да - търсим красиви жени, но не за аксесоар, а за "турбо чардж" на самолета.  Wink

# 1 408
  • Вестерос
Нищо ѝ няма на Роси, нормално момиче!

# 1 409
  • Варна
Чудно ми е, според Вас има ли там реално дами, които си харесват ергените и имат интерес към тях?

Това с тестовете на Мартин е гадно, все едно ежедневно да си на изпит. Играе си с хората.
И хем ги тества, хем пак казва, че няма доверие...
Мартина е за мен. Само тя.

Общи условия

Активация на акаунт