🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 752
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
Съжалявам, ако повтарям информацията, имам да наваксвам с темата. Сега казаха по btv, че от другата седмица Ергенът ще е 3 пъти в седмицата: вторник, сряда и четвъртък.

# 1 471
# 1 472
Съжалявам, ако повтарям информацията, имам да наваксвам с темата. Сега казаха по btv, че от другата седмица Ергенът ще е 3 пъти в седмицата: вторник, сряда и четвъртък.
Да, още снощи се коментираше Wink

# 1 473
Да дам и моите две стотинки по темата Йоана, а уточнението, че не съм чела назад.
Не знам дали наистина го обича и му вярва, на 20 е нормално да си наивна и объркана.
Нооо Йоана май ще е единствената, която ще си осребри участието - в понеделник имаше 1800 последователя в инстаграм, днес вече има 21 000. Така се прави.

# 1 474
Е, естествено, че ще предпочиташ Йоана пред Мартин. Той на коя ли е симпатичен, като изключим няколкото фенки тук Laughing По-скоро това, което не разбирам е как може да намираш Йоана за красива, ама пак поговорката за кучето и опашката... Аз пък се радвам, че такива тип Даниела, Йоана, Мартина си ги прибират мъже като Мартин, за да останат нормалните и стойностни мъже за естествено красиви жени.

# 1 475
Ами дано се усети Йоана за избора си на партньор и начин на живот, но едва ли.

Само да помисли върху следното: дъщерята на Мартин, която е едва 3-4 години по-малка, е в екслузивно училище-пансион в Англия. Пътува, да, има достъп до привилегии и лукс, но учи и живее в защитена и отбрана среда. Това със сигурност ще продължи и като стане на 20 и учи в някой лондонски университет. И тате няма да им даде да ходят с дъртаци, нито да надуят пазвите и джуките, бъдете сигурни.  

Очевидно Мартин има едни критерии за дъщерите си, които обича и за които иска най-доброто, и съвсем други за гаджето си на същата възраст.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 12:05 от Clare

# 1 476
  • София
Виксата актьорско майсторство в НБУ ли учеше? Ако е така, трябва да го изключат веднагически, за да се спасят от репутационни щети.

# 1 477
  • Обран бостан ;)
С такъв баща Йоана как си е паднала по Виктор, не знам. Не че намирам Виктор за грозен, ама изглежда доста по-отпуснат и възрастен от таткото. Явно там други неща играят роля. Не ми хареса, че е толкова отмъстителна.

Вече ще се съглася, че Виктор е гей. Не може да силиш баш на най-умопомрачително нелицеприятните момичета и да въздишаш по тях, а при откровена провокация да се изчервяваш като ученичка. Все пак не е толкоз малък. При Люба сигурно точно гласът го привлича, защото е почти в мъжкия регистър.

Колкото Йоана си е паднала по Виктор - толкова и Виктор е гей. Trollface

# 1 478
  • София
Той дори Виктор не знае какво точно означава фетиш - това  е предмет, част от тялото, миризма, които предизвикват сексуална възбуда. Например обувки на високи токчета, глезени или стъпала, чорапи дори. Желанието му да "изтезава" не може да се нарече фетиш. Това са си сексуални предпочитания или фантазии, ако не ги е реализирал.Фетиш биха могли да са белезници или въже например.
Дам, аз честно казано, с тия червени бузи и неудобното хихикане, си представих, че под изтезаване имаше предвид "връзвам ги и ги гъделичкам".

# 1 479
Ох, само им бъркам имената на тези двамата.
Интересно барманът клюкар къде се скри. Накрая ще видите, че ще се окаже гадже на Виктор.

# 1 480
Той дори Виктор не знае какво точно означава фетиш - това  е предмет, част от тялото, миризма, които предизвикват сексуална възбуда. Например обувки на високи токчета, глезени или стъпала, чорапи дори. Желанието му да "изтезава" не може да се нарече фетиш. Това са си сексуални предпочитания или фантазии, ако не ги е реализирал.Фетиш биха могли да са белезници или въже например.
Дам, аз честно казано, с тия червени бузи и неудобното хихикане, си представих, че под изтезаване имаше предвид "връзвам ги и ги гъделичкам".

Не случайно тук в темата някой коментира: Сигурно  изтезава с тъпи въпроси! Laughing

# 1 481
Пипала си косата каза, защото влагата е била много голяма и косата ѝ винаги била рошава.
Да бе, заради влагата.

То само на нея влагата й пречела. Другите що не си пипат пиргите нон стоп.

# 1 482
Какъвто и да е Мартин, не може да му се отрече едно - прав е като казва, че зарязвайки я ѝ прави услуга. Само че тя е прекалено глупава, за да го осъзнае.

Разликата в годините рано или късно ще им се отрази. На 40 тя ще е в разцвета си, а той на 60 вече ще е дядо. Да не говорим, че този мъж семейство вече си има и със сигурност няма да иска повече деца. По-добре ли ще е да я мотае до 30-35 и тя изведнъж да се сети, че трябва да гони последния влак?

Призма, Виктор учи режисура, а не актьорско майсторство.

# 1 483
Виктор учи режисура в НБУ – това според визитката.

Толкова е смотан, че не знае какво е фетиш.

А пък Бранка изпуснала курс за квалификация и сега заради него още не е спортен съдия SobSobSob. Да рече човек, че който не се е записал на този курс, той не е взел тапия.

# 1 484
Какъвто и да е Мартин, не може да му се отрече едно - прав е като казва, че зарязвайки я ѝ прави услуга. Само че тя е прекалено глупава, за да го осъзнае.
Влюбена е.
И тези приказки повърхностни показват, че тя усеща, че ѝ се изплъзва, но със сетни сили се опитва да го задържи. Дано има сили да се откъсне от него и не поглежда назад. Ще го преболедува и ще му благодаря след години.
Преживяла съм го, знам как се чувства.

Общи условия

Активация на акаунт