🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 742
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 455
С такъв баща Йоана как си е паднала по Мартин, не знам. Не че намирам Мартин за грозен, ама изглежда доста по-отпуснат и възрастен от таткото. Явно там други неща играят роля. Не ми хареса, че е толкова отмъстителна.

Много ми хареса роклята на Даниела от снощи, ноо с патладжаненото червило и яркобели светещи в тъмното зъби е плашеща.

Косара има много хубаво лице, но шията ѝ за толкова младо момиче изглежда много зле. И някак ми навява мисли за определени заболявания на щитовидната жлеза.

Ферай не спря да мели грозде с луканка. К'во ли си вика, ако не друго, поне да 'апнеме деебамааму.

Не знам защо Даниела нарича Дияна тъпа, като МарЧина е в пъти по-зле. Всъщност, те повечето са тъпи, но някои имат и известна доза хитрост, която ярко прозира на фона на общото ниско съдържимо на сиво вещество. И явно с нея се гордеят.

Вече ще се съглася, че Виктор е гей. Не може да силиш баш на най-умопомрачително нелицеприятните момичета и да въздишаш по тях, а при откровена провокация да се изчервяваш като ученичка. Все пак не е толкоз малък. При Люба сигурно точно гласът го привлича, защото е почти в мъжкия регистър.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 12:00 от Анонимен

# 1 456
  • somewhere over the rainbow
Уфф, влагата... Пипаше си косата, за да е сигурна, че екстеншъните са на мястото си.

# 1 457
Най-тъпото от всичко е, че дори и след като не и даде роза, не съм сигурна, че ако я потърси навън, Йоана ще му откаже..С изключение на някой скандал, който може да му спретне за отмъщение, Мартин най-вероятно нищо не губи, затова Даниела му е интересна.

# 1 458
Очевидно моят коментар за доизмислянето на истории е към хора, които твърдяха, че Мартин трябва да си изкара ограничителна заповед и някой го преследва, а всъщност просто един комплексар на средна възраст не я оставя от години да продължи напред, въпреки че много му пречи възрастта й.

# 1 459
  • София
Финдо се включи в "Преди обед" да подкрепи Йоана, че е отишла в Шри Ланка, за да бъде "с нейното момче". Няколко пъти го нарече "момче", а той май му е на годините на Мартин. Толкова за ценностите в това семейство Grinning
👍

Там където глупостта е образец, разумът е безумие. Simple Smile

# 1 460
  • Sofia
Колко време/месеца/е била връзката им?

# 1 461
Тази коя е?

# 1 462
Очевидно моят коментар за доизмислянето на истории е към хора, които твърдяха, че Мартин трябва да си изкара ограничителна заповед и някой го преследва, а всъщност просто един комплексар на средна възраст не я оставя от години да продължи напред, въпреки че много му пречи възрастта й.
Ако той е комплексар, тя каква е? Защото май секс/излизания/връзки се правят от двама.

# 1 463

Обаче Виктор... този ще излезе по-тъп отколкото съм допускала! Много смешен екземпляр. Дано му дават по-често пиене, направо ще ни скъса от смях. Такава излагация и глупост скоро не бях веждала. Във всичко! Щом си отвори устата - плещи тъпотии.

Той дори Виктор не знае какво точно означава фетиш - това  е предмет, част от тялото, миризма, които предизвикват сексуална възбуда. Например обувки на високи токчета, глезени или стъпала, чорапи дори. Желанието му да "изтезава" не може да се нарече фетиш. Това са си сексуални предпочитания или фантазии, ако не ги е реализирал.Фетиш биха могли да са белезници или въже например.

# 1 464
Финдо се включи в "Преди обед" да подкрепи Йоана, че е отишла в Шри Ланка, за да бъде "с нейното момче". Няколко пъти го нарече "момче", а той май му е на годините на Мартин. Толкова за ценностите в това семейство Grinning
Да, Финдо е набор 81, Мартин е 85

# 1 465
Тя е млада, незряла, вероятно глупава и повърхностна, но всякак я предпочитам пред нарцисист и манипулатор, който е готов да гази наред всичко живо, за да постигне целите си.

# 1 466
Само за инфо, редовна потребителка писа в спойлерната тема, но после й заметоха мненията, че познава Йоана покрай семейството. Каза, че Мартин е присъствал на абитуриентския й бал, а също така са си гостували заедно на всякакви важни събития като двойка. Не мисля, че е е ок да си доизмисляме някаква информация, само защото не харесваме някого. Но съм сигурна, че следващите месеци ще ви се доизясни истинската ситуация.
Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Какво да ни се изясни? Че е почти педофил и бащата на Йоана е ОК с това.
След 10 г. разликата в годините ще се качи на 30. Мартин ще е същото говедо.
А младата дама и сега изглежда като сестра на майка си.

# 1 467
Тъкмо да се зарадвам, че ще си чета книгата през останалите дни от седмицата, а то Ергенът вече ще е 3 дни...

# 1 468
Ами в крайна сметка това си е тяхна работа. Аз лично не се считам за лично засегната от връзката им. С поста си единствено имах предвид, че са имали връзка.

# 1 469
Тя е млада, незряла, вероятно глупава и повърхностна, но всякак я предпочитам пред нарцисист и манипулатор, който е готов да гази наред всичко живо, за да постигне целите си.
Мммм като й изнася е незряла, за да се измъкне от отговорност, като й изнася е зряла за мъж на 40, за силикон, за поведение на оборотна...
Не, тя не е само глуповата и повърхностна, тя е и злобна, пресметлива и нахална.
Даже бих казала, че е доста по-егоцентрична (нарцистична) и опитваща се да манипулира и внушава, отколкото Мартин.
Мартин борави с тези похвати доста по-умело, селективно и по-приятно.

Общи условия

Активация на акаунт