🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 750
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 440
  • somewhere over the rainbow
Пред Мартин нямаше дилема дали да остави или изгони Йоана. Неприязънта, че тя е там, пролича още в първите му думи и погледи /само дето не завъртя очи/. Може да не я усетиш, само ако си неопитна влюбена хлапачка.
Пред него стоеше въпросът как да направи отастраняването по-малко драматично. Според мен успя да го отиграе, така че да не се изложи.

Мартооо, чуй к'во ще ти каже кака ти - на 20 любовта винаги е на живот и смърт. На 20 сексът не е само секс, а едва ли не вричане за цял живот. Ако на 40 разликата във възрастта е достатъчна причина за радяла, то на 20 не е. Нямам съмнение, че не си давал поводи на Йоана да очаква нещо повече, тя сама си е влязла във филма. Просто не се занимавай с деца.

ПП. То поне да беше красиво.

# 1 441
Скрит текст:
Аз лично на Даниела ѝ харесвам, че не се дава. Като котките е – по гръб не пада. Външният вид не е толкова важен. Характерът е интересен.

И аз ѝ симпатизирам, изключвам външния вид. Харесва ми как работи Мартин Grinning
За претенциите, които Даниела има за себе си, Мартин е ниска топка. Заради това и не намирам за въздействаща интеракцията им, дори да предположем, че Мартин поддава на моменти. Убедена съм, че единственото привлекателно, което тя вижда в него, са средата и контактите му, сред които със сигурност има и влиятелни такива.
Венера ѝ е в Козирог, с което донякъде мога да си обясня идеалите в живота ѝ..
От тях двамата симпатизирам повече на нея.

Аз лично очаквам тя да изкласи до последите кръгове и после в подножието на финала да му бие шута. Ей така за реклама на книгата.

# 1 442
Пред Мартин нямаше дилема дали да остави или изгони Йоана. Неприязънта, че тя е там, пролича още в първите му думи и погледи /само дето не завъртя очи/. Може да не я усетиш, само ако си неопитна влюбена хлапачка.
Пред него стоеше въпросът как да направи отастраняването по-малко драматично. Според мен успя да го отиграе, така че да не се изложи.

Мартооо, чуй к'во ще ти каже кака ти - на 20 любовта винаги е на живот и смърт. На 20 сексът не е само секс, а едва ли не вричане за цял живот. Ако на 40 разликата във възрастта е достатъчна причина за радяла, то на 20 не е. Нямам съмнение, че не си давал поводи на Йоана да очаква нещо повече, тя сама си е влязла във филма. Просто не се занимавай с деца.

ПП. То поне да беше красиво.
И според мен това му беше цялата дилема. Никаква любовна дилема няма там. Само мислеше как да не излезе лош и да не предизвика истериите, на които знае, че тя е способна.

# 1 443
  • София
Няма проблем за  Роси. Ще си прибере ушите, ще намали носа и ще е топ.
По характер е най-милата. Дано да си намери някой, който да я оцени.

Няма нужда нищо да прави момичето. На мен ми е писнало от клонинги и идиотски корекции. Дори сполучиливите са ужасни - на Йоана, горната й устна почти опира носа, а е едва на 20, по-зле ще става. И за кого ги правят тея корекции? Нима мъжете отсреща са перфектни? Тези, които искат да се продават за издръжка са ясни, другите нямат нужда от касапница.

# 1 444
Мисля че Роси може да ѝ се простят леките елфски черти с тия крака. До снощи не бях забелязала.

# 1 445
Съгласна. На Йоана джуките пипат носа й. Обърнати като на надуваема кукла.

Роси даже с прибрана назад коса има някаква индивидуалност и е приятна, може би предимно заради излъчването й, но има чар и в естествеността й. А с нощницата изглеждаше най-добре от всички. Неуверена е. Много е деликатна, а е сред море от грубовати момичета.

# 1 446
Финдо се включи в "Преди обед" да подкрепи Йоана, че е отишла в Шри Ланка, за да бъде "с нейното момче". Няколко пъти го нарече "момче", а той май му е на годините на Мартин. Толкова за ценностите в това семейство Grinning

# 1 447
Само за инфо, редовна потребителка писа в спойлерната тема, но после й заметоха мненията, че познава Йоана покрай семейството. Каза, че Мартин е присъствал на абитуриентския й бал, а също така са си гостували заедно на всякакви важни събития като двойка. Не мисля, че е е ок да си доизмисляме някаква информация, само защото не харесваме някого. Но съм сигурна, че следващите месеци ще ви се доизясни истинската ситуация.

# 1 448
Финдо се включи в "Преди обед" да подкрепи Йоана, че е отишла в Шри Ланка, за да бъде "с нейното момче". Няколко пъти го нарече "момче", а той май му е на годините на Мартин. Толкова за ценностите в това семейство Grinning
Мхм. Пак ще кажа it looks like a duck, it quacks like a duck, it must be a duck.
Едно е да подкрепиш дъщеря си, защото й е трудно и няма да я нападаш публично, друго е да валидираш избора й на мъж с "нейното момче". Толкова за капацитета.

# 1 449
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пипала си косата каза, защото влагата е била много голяма и косата ѝ винаги била рошава.
Ми като гледа баща ѝ какъв хейт отнася, какво да каже, ще гледа да замаже колкото може.

# 1 450
Пипала си косата каза, защото влагата е била много голяма и косата ѝ винаги била рошава.
Да бе, заради влагата.

# 1 451
Мартин е ясен, няма какво да му коментирам изборите, те са комплексарски от всякъде...
Обаче Виктор... този ще излезе по-тъп отколкото съм допускала! Много смешен екземпляр. Дано му дават по-често пиене, направо ще ни скъса от смях. Такава излагация и глупост скоро не бях виждала. Във всичко! Щом си отвори устата - плещи тъпотии.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 11:48 от DiaMia

# 1 452
И си плю на всичките декларации, с които се пробваше да го баламосва, как го приемала какъвто е, как не искала да го променя, колко правила нещата заради него.

Това пък са такива глупости и много вредни за младите момичета. Една от основните функции на жената, и в буквален, и в метафизичен смисъл, е да цивилизова мъжа. И като майка, и като партньорка. Да го направи годен за живот сред хора, в семейство, сред деца, да намали агресията и озапти нагона и да ги впрегне в нещо обществено полезно, да спре да гони фусти и да хвърля камъни по другите примати и да започне да строи катедрали и пречиствателни станции и да пише симфонии.

С една дума, жената трябва да рафинира “мъжката енергия”, ако позволите да цитирам класика Stuck Out Tongue Winking Eye

Това не означава да променяш неспасяеми случаи, разбира се. А просто да не даваш никакъв шанс на такива, които отказват да бъдат опитомени. По-точно да се самоопитомят при наличието на жена.

# 1 453
Ама какво има да доизмисляме, искам някоя тук да каже, че няма никакъв проблем мъжът, с когото е ужким във връзка, да излезе пред зрителите на БТВ и да каже “бе разделихме се, ама се виждахме за единия път, знаете как е”. Grinning

# 1 454
Абсолютно категорично си личи по това как Мартин гледа Йоана, че никога, ама никога не е имал никакви чувства към нея. Ако й е отишъл на бала и я е водил тук-таме, то е защото иначе би било твърде очевидно дори и за нея, че е госпоЙца “ела, че ми липсваш” в 2 през нощта. Ама тя е малка, на 20 е нормално да го мисли така. А баща й и майка й колко ли са ограничени, та да не й го кажат, а даже я подкрепят да се излага.

Общи условия

Активация на акаунт