🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 781
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 425
Скрит текст:
Аз харесвах Мартин като образ до днес. Честно казано се надявах да остане Йоана, за да се случва нещо интересно. Тя им направи сезона.
Харесва ми на външен вид и като поведение в сравнение с всички останали. Абсолютно вярвам на казаното от нея и според мен той като мъж и е давал напразни надежди и си я използвал за други неща, което не му прави чест. Това, че и е звънял, когато е бил в хотела е друго доказателство, че той не е възнамерявал да приключи отношенията си с нея дори и след предаването. Смятам, че ако момичето е пропътувало толкова километри, за да го види показва любов и можеше да и даде шанс там, а той се държа като задник. Плюс това информацията съвпада Емануела каза, че той е във връзка с “малко момиче”, тя твърди сходни неща, така че не знам защо нападате така момичето. А останалите, които остават… не знам. Аз на тяхно място директно щях да видя няколко червени флага и да си тръгна. То е лъжа след лъжа от Мартин.
Напълно съгласна съм с всяка дума. Мартин постъпи безочливо, точно като изпипан мошенник и мръсник. Не може да залъгваш човек, да си играеш с чувствата му и да го баламосваш заради лични (плътски) облаги. Тя е пропътувала хиляди км, а той я отхвъпли - отхвърли питомното, за да гони дивото. Той ми падна в очите до краен предел! Не мога да го понасям.
 И да попитам: Коя, от там присъстващите, име такава осанка, красив външен вид и изобщо може да се сравни с Йоана? Коя? None.
Накефих се, че Йоана накрая каза всички онези неща. Хак да му е! Лъжеца иначе щеше да мишкува. Типичният мъж козирог. Лед.
Това Йоана, не е питомно, това е диво и простеещо. И каква осанка? Тя е в двете крайности - или крайно позираща, глътнала бастуна със силикона напред, или се чеше през 2 секунди и мята коса като на панаир. Никаква елегантност няма в това. А като добавим и колко е злобна, съвсем. Красива, също не е. Хубавка, пипната е, млада. Но след 10 години ако продължава така... 
И накрая какво - само тя се изложи като селска клюкарка. И си плю на всичките декларации, с които се пробваше да го баламосва, как го приемала какъвто е, как не искала да го променя, колко правила нещата заради него. Повярвало си нагло хлапенце.

# 1 426
  • Be realistic - plan for a miracle.

Не знам, приличат на типичния намахан бек с лигавата му дъщеря, честно. Такива бол по парковете. Възпитание силно под въпрос.
Този празен агресивен поглед на снимки до дъщеря му, казва много за стила на поведение. Видяхме на какво е научена. Маниерниченето й беше потресаващо кухо.

Абсолютно. От тати идва цялото боклучаво поведение. Била е лигавена до безобразие и вместо възпитание са й хвърляни пачки да ходи да се занимава там.

# 1 427
  • София
Малко снимки на Финдо  от “Сървайвър” с дъщеря му Йоана:
Скрит текст:

Не знам, приличат на типичния намахан бек с лигавата му дъщеря, честно. Такива бол по парковете. Възпитание силно под въпрос.
Този празен агресивен поглед на снимки до дъщеря му, казва много за стила на поведение. Видяхме на какво е научена. Маниерниченето й беше потресаващо кухо.

Финдо е всичко друго, но не и намахан бек. Даже е много кротък и скромен човек.

# 1 428
Мега отблъскващо същество е тази Йоана (макар и красива визуално). Самочувствие до небето... и на какво отгоре? Манипулираше го през цялото време, почти го изнудваше... за да й даде роза и да я остави в предаването. Изтъкана от злоба. Тя си имаше в главата резервен вариант. Ако й даде роза  ... тя ще си е добричка. Ако не й даде роза, ще си има резервен вариант, да го орезили пред всички. Че и чатове щяла да покаже! Колко ниска топка трябва да си, за да показваш лични чатове пред  всички? Не става по твоята и обръщаш другия край! Бягайте от такива хора!

# 1 429
Роси ми е най-симпатична за момента, но имам чувството, че с всеки епизод все повече и повече заорава. Много е несигурна, неуверена, това с публичното извинение беше абсолютно излишно. Имам чувството, че тя ще си тръгне от предаването най-смачкана и прецакана от всички. Роси, ако четеш тук - страхотна си и заслужаваш нещо на светлинни години от неориентирания инфантил Виктор.

# 1 430
Мартин е толкова токсичен,няма оправия за него. Сериен кръшкач, манипулатор, проблеми с алкохола. Единственото хубаво, което чух от него беше, че се е разделил с Йоана заради възрастта, но не го вярвам тъй като кани девойки като Ферай и Косара. Предполагам е била много голяма лепка в реала и я е сложил в категория- яка, но само за ******.
За нея не е късно да се осъзнае. За съжаление вече се е подхлъзнала в тези среди, абсолютно ненужни корекции, чупки и стойки. Но има надежда, не мисля че е изназало лоша.

Виктор много ме издразни последните два епизода. Досега все му намирах извинение. Поведението му с Роси е под всякаква критика, явно е загубил интерес, което не говори добре за него. С Любомира химия нямат, не знам как точно тя толкова му разбуди интереса. На мен ми прилича на човек с лоша енергия, злобничка, но може и да бъркам. Но не си отиват като двойка, разговорите им са като между колеги.
Даниела е много добре обиграна, прекрасно си рекламира книгата. Мартин е хлътнал, само тя му е интересна, но накрая може и да не я избере само да не рискува да се постави в ситуация, в която тя ще го изиграе.

# 1 431
Според мен Роси е много сладка, но изключително с повлия от интереса на Виктор към Банимира и направо се смачка.

# 1 432

Виктор много ме издразни последните два епизода. Досега все му намирах извинение. Поведението му с Роси е под всякаква критика, явно е загубил интерес, което не говори добре за него. С Любомира химия нямат, не знам как точно тя толкова му разбуди интереса. На мен ми прилича на човек с лоша енергия, злобничка, но може и да бъркам. Но не си отиват като двойка, разговорите им са като между колеги.
Даниела е много добре обиграна, прекрасно си рекламира книгата. Мартин е хлътнал, само тя му е интересна, но накрая може и да не я избере само да не рискува да се постави в ситуация, в която тя ще го изиграе.

И на мен ми изглежда доста злобна, снощи направи няколко коментара по адрес на Роси и си пролича, че все още се прикрива, но не много успешно.

# 1 433
Сега след рекламите по БТВ, в 11.10 - Йоанчето на гости в "Преди обед".

# 1 434
Сигурно пуска любимата й песен, защото не я иска и ще си издейства ограничителна заповед.
Манипулация. Да се държи като проекто гадже по интервютата, а не като отритната злобна мома. Тя е голяма филмарка и той си я работи яко. След 6 месеца да видим дали ще я ползва още за секс или и това няма да го бъде даже Grinning

# 1 435
Аз лично на Даниела ѝ харесвам, че не се дава. Като котките е – по гръб не пада. Външният вид не е толкова важен. Характерът е интересен.

И аз ѝ симпатизирам, изключвам външния вид. Харесва ми как работи Мартин Grinning
За претенциите, които Даниела има за себе си, Мартин е ниска топка. Заради това и не намирам за въздействаща интеракцията им, дори да предположем, че Мартин поддава на моменти. Убедена съм, че единственото привлекателно, което тя вижда в него, са средата и контактите му, сред които със сигурност има и влиятелни такива.
Венера ѝ е в Козирог, с което донякъде мога да си обясня идеалите в живота ѝ..
От тях двамата симпатизирам повече на нея.

# 1 436
Само на мен ли ми се стори или някой (Силвия или Диана) каза за Йоана, че била много притеснена и била на хапчета? Причуло ли ми се е нещо?

Не, и аз  го чух.

За червилото-ако Мартин е искрен, значи мъжете гледат по друг начин на такива червила и изобщо на женската красота.

Мартин е далтонист, в ИВ му бяха дали да нареди цветен пъзел и той се чудеше дали нарочно. За цвета може и да е в грешка, но за останалото, което се вижда и от далтонисти и уж му харесва, просто има много лош вкус.
За хапчетата каза Силвия, не съм убедена добронамерено или не, спонтанно или с редакторска намеса. Катарзисът на Ники Николов и хуманният му подход към участниците направиха наистина 360 градуса и сега си е старият Ники Николов със стария му нехуманен подход.

Не е ли проблем за книжка далтонизмът? Когато аз бях студентка ни учеха, че се прави задължително тест за далтонизъм преди да се издаде медицинско за шофьорска книжка.

Мартин шофира ли? Не знам в каква степен е засегнат, но съм сигурна, че той го коментира като проблем да не си нареди конкретно цветния пъзел. С другите се справяше.

# 1 437
Помня, че в Игри на волята наистина казваше, че е далтонист, имаше проблем с пъзелите.
Сега дават Йоанчето, ни живо в БТВ.  Убавица. Ама дотук с хубавите качества.

# 1 438
Единственото мъжко, което можеше да направи Мартин - беше да не даде роза и на Ферай. Нали каза, че с Йоана всичко било прекратено заради разликата в годините - Ферай е с 2-3 години по-голяма от Йоана... Имаше възможност да излезе от ситуацията и да застане зад думите си... Пълен червей.

# 1 439
Малко снимки на Финдо  от “Сървайвър” с дъщеря му Йоана:
Скрит текст:

Финдо е всичко друго, но не и намахан бек. Даже е много кротък и скромен човек.
Не ми прилича на такъв. Може да не е супер зле. Но някакви дефицити са видими. Този поглед на снимки до малко момиченце изглежда сякаш копира културата на лошите момчета? От там човек може да си направи някакви изводи за пропуските във възпитанието й. Защото дъщеря му точно такова поведение има. Разбира се и бившата му жена сигурно има "заслуги".
If it looks like a duck, if it quacks like a duck, it must be a duck.

Общи условия

Активация на акаунт