🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 726
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 545
Вече ще се съглася, че Виктор е гей. Не може да силиш баш на най-умопомрачително нелицеприятните момичета и да въздишаш по тях, а при откровена провокация да се изчервяваш като ученичка. Все пак не е толкоз малък. При Люба сигурно точно гласът го привлича, защото е почти в мъжкия регистър.

А Бранимира като нахлузи шапката прилича на момче. Damn, има логика Simple Smile

(Б. на мен лично ми прилича на футболиста Килиан Мбапе с перука... или на костенурка нинджа cosplayer)

# 1 546
  • София
Специално върнах да видя интервюто на Йоана. За мен това момиче, макар и с толкова кратък престой в предаването, спечели много. Показа се - красива, със сдържано и обрано поведение, със спокойно излъчване и с хубав, и премерен изказ. В интервюто говореше много добре и определено си личи, че е умно и възпитано момиче. Сега, дали по характер е кофти човек, дали е лепка или просто е млада, неопитна и все още наивна - това не знам. Но със сигурност ще набере популярност и, като нищо това нейно кратко участие, да й донесе нещо занапред. Искрено й пожелавам да намери много по-подходящ и достоен мъж вбъдеще, пък ако има и други ползи от участието й - още по-добре.

Колко различни сме хората. Аз видях едно нагло, самозабравило се момиче. Да, това че вярва на захаросаните приказки на чичо си е грешка присъща на младостта и глупостта, но наглото й поведение ми пречи да й съчувствам. Бях учудена, че всъщност е получила подкрепа онлайн - за съжаление, явно има хора, които се припознават в нея и смятат, че тя милата е толкова клета.

За външността, за момента резултатът от корекциите е ефектен, но с натрупването им и годините, очаква да завива все повече към карикатура. Че това е 20-годишно момиче, което не може да си движи лицето от толкова корекции! Иначе ще захлеби покрай участието си със сигурност, от фенки тинейджърки, които също въздишат по някой чичо, до самите чичовци паралии, които да я водят по заведения и да й обясняват, че тя е толкова прекрасна, че просто не е за тях. Но да, някак не ми иде да й съчувствам.

# 1 547
Добре де, този мигрирал филър, крива горна устна и допиращи се устни до носа ли се нарича сполучлива корекция и хубава жена? Явно са прави хората, че като е навсякъде, ставаме слепи и не забелязваме.
Скрит текст:

# 1 548
И аз симпатизирам много на Роси. Мисля, че е много сладка. Наистина прическата зад ушите не беше най-добрия избор, но има осанка. Много ми е жал как я вкараха в интрига и как Виктор се отнесе с нея тогава. Явно другите я виждат като конкуренция, защото се усеща злоба срещу нея. Още на първата им среща в София тя ми беше фаворит за Виктор, но той е доста глупав и залитна по Бранимира, която изглежда, че в тяхната връзка би се цупила ежедневно без основателна причина. Тя изглежда като жените, които могат да ти изцедят жизнените сили. Grinning

Силвия изглежда много жалка откакто влезе в ролята на френдчето, което да обсъжда останалите. Една уважаваща себе си жена би си тръгнала в момента, в който някой й каже, че не я харесва и ще иска само да се съветва с нея. Наистина недоумявам защо стои още там. Навън я чакат две деца, а тя седи и се унижава публично.

А този Финдо за пръв път го чувам, но вече ми е ясно защо дъщеря му е станала такава и защо е подкрепил участието й в Ергенът. Нищо чудно той да е платил всичките й корекции и сам да я е подтикнал да търси богати чичковци. Все пак, ценностите първо се оформят в семейството.

# 1 549
Един зяпа друг лапа .Българска поговорка!

# 1 550
  • София
В една група за красота във ФБ има пуснат анонимен пост със снимка на Ферай в пръфил и въпрос "Някой знае ли Ферай къде си е правила нослето?". Отдолу в коментарите имаше предположения, че тя сама си е пуснала поста Grinning

# 1 551
  • София
Вероятно заради надутата си на макс уста, Йоана е добила самочувствие на сексуално неустоима, и го демонстрира до нетърпимост. Цялата поза, чупки и въртене на коса крещят "аз съм абсолютно неотразима, никой не може да ми устои, а ако пък посмее, както видяхме, ще му отмъстя".
Устата й, обаче, е от горе-долу добре напомнаните, седи кръгличка, а не щръкнала като човка и настрани, какъвто е масовият случай и се потрисам всеки път като видя колко са смешни обзавелите се с такива творения. Интересно ми е това от формата на самата уста ли зависи или от начина на пълнене, така да се каже Simple Smile

# 1 552
Йоана в Преди обед каза, че с Мартин са се запознали малко преди той да влезе в едно риалити предаване и след края на снимките вече са станали гаджета.

Това предаване е Игри на волята 2023 година

Йоана сега е на 20 години.

Когато стават гаджета с Мартин тя не е била на 19, а на 18 години.

Наистина е нямала опит с мъжете. Това и обяснява как може да му се върже на манипулациите.

# 1 553
Значи онова, че са се запознали на НГ 2024, не е вярно. Била е още ученичка.
И техните я подкрепяли...

# 1 554
Ферари в Ролс-Ройс Laughing В днешно време "безработен" има друг смисъл и стойност...

Такива лимузини наемат по момински партита, предполагам от там е снимката и е парадиране.

# 1 555
Йоанка за една вечер и половин ден натрупа 10 хил последователи и вече е с 23 000.
Не е зле Smiley

# 1 556
Скрит текст:
Сигурна съм, че има и някаква среда, като да си естествено красив и изкуствено да не ти се е получило. Няма нужда от тия морални възгласи - ушите и са големи, ама е красива, как не ви е срам! Ами така е, човек може да е красив и с големи уши, а може и да е грозен и с големи цици. Когато някой е грозен - е грозен, няма нужда от тоя фалшив позитивизъм. И да си оправиш щръкналите уши или гърбавия нос е едно, да се пръснеш от филъри и силикони без нужда на 20 е съвсем друго. Не се правете, че не разбирате. Едната ми дъщеря имаше много криви зъби с малка челюст - дали съм я водила на ортодонт, ами водила съм я. Дали има чудесна усмивка сега - ами има. Дали се е наблъскала със силикон в джуките и циците - ами не. Съвсем нормално момиче е. Та хайде да не се правим на по-светци от Господа. Освен това - ако някой е влязал баш в тоя формат, ами значи е приел, че ще бъде одумван и вероятно ще види за себе си и не съвсем хубави коментари. И аз съм фен на Роси, момичето е чудно, има нужда от стилист, не от хирург - както някой писа вече.  Ама ей на, Даниела се е обезобразила. На Буба пазвата страх да те хване, като я погледнеш. Няма да кажа на черното бяло. Като не иска да я оправя - има купища подходящи тоалети. Явно на Виксъна това не му пречи.
Ортодонската корекция има преди всичко здравословна функция и на второ място естетична. Не може да се сравни корекция на захапка и подреждане на естествени зъби в правилна редица с корекция на уши и гърбав нос. При повечето дами в шоуто, които са с естетични намеси по зъбите, се е получил комичен резултат. Ако бяха заложили на ортодонтия вместо на фасети (освен ако не е имало наистина нужда), щяха да имат подредени естествени зъби, но разбира се, че ще предпочетат по-лесен и бърз вариант, макар и изкуствен. При Ферай много си личи разликата между изкуствените фасети отпред и естествените зъби отзад. На Даниела зловещите зъби даже няма да ги коментирам. Въпреки негативните коментари, смятам че болшинството от хората в темата и извън нея, предпочитат естественото пред изкуственото.

# 1 557
Оффф, тази година хич ме няма в коментарите. Все още се колебая спрямо това, какво мисля за формата. Мартин хич не го харесвам, още от ИИ, а Виктор ми беше много симпатичен, но с времето ми се вижда безхарактерен и дори гей. Някой го оправдават с това, че няма опит, ок. Но все пак...Не знам.
От мацките, почти никоя не ми грабва окото.
Дори няма да коментирам Даниела алиас Жокера.
Мартина е ведра и усмихната, но тъпичка горката.
Това момиче русото, която влезна по-късно има някакъв потенциал, но за сега не виждам почти нищо от нея.
Росица не ми е симпатична чисто визулано, иначе има черти от характера, които са приятни.
Повечето други девойки дори не ги забелязвам, а колкото до онази от Банско, какво да кажа....Аз не харесвам такива дразнители, наистина прилича, на онези, които се гавреха с всеки в училище. Не харесвам и груби жени.
Има нещо интересно в Диана, но защо само се хили и не виждам друго в нея, може би не го дават ?

# 1 558
Е то, за да носиш брекети или алайнъри се изисква малко далновидност. Ако живееш ден за ден и всичко трябва да ти се случи сега на момента - няма как. После като им опадат зъбите, дето са им ги изпилили под фасети те, ще дават още хиляди за импланти и резултатът ще е същия, вампиро-акулски.

# 1 559
Трендът с изкусвени зъби е най-безумният. Фасети добре, ама виниърс като си правят и си стръжат зъбите до корен, това връщане няма. Един зъби има човек, това е престъпление, кой знае до кога ще издържат. ОК е само, ако е крайно наложително.

Йоана е прекалено направена за 20 годишна, изглежда на минимум 30-35. Да, хубава е , но ботокс, филъри и тн. толкова млада да слага, ще носи последици цял живот. Не знам кой печелбар се е съгласил да го прави, но да не се нарича лекар, това е абсурдно.

Общи условия

Активация на акаунт