🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 115 105
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 180
Баща й ми е по-симпатичен от Мартин.

# 181
  • here and now
На Мартин ни жена му трябва, ни повече деца.
Иска да си поживее човекът...

# 182
Мартин хич не и се радва. Обичкала си го. Шести клас, голямото междучасие. И на 20 толкова бръчки около очите? Да не е на 30?
От ботокса е. Колкото по-рано почнеш с него, толкова повече бръчки.
И аз мисля, че е от неправилно поставен ботокс в челото - вероятно твърде ниско и мускулите под окото компенсират... На 20 нямах една бръчка там, а се гримирах страшно много....

# 183
Хич не иска да стане известна , за това си е отключила инстаграма и снима фотосесии🤣
Кой е инстаграма й?

# 184
Първи вариант: Йоана и Мартин още не са приключили. С Ергена е бизнес сделка за да намажат и двамата . Толкова фалшиво звучи този разговор , че няма накъде повече.
Втори вариант: Приключили са като той е избягал с 200 и заради това е фалшименто сега. Поради какви причини я е  разкарал - може и да са много, но последна по вероятност е възрастта.
От всяко положение сега ни разиграват лош театър.
п.с. А Наум надминава по фалш и двамата. Защото знае истината и бизнес стратегията.
И според мен Мартин ще я изпрати в къщи, след известно време вероятно следващата седмица, най - късно две. Защото ако още са заедно - така се оневиняват ( и да оневинят и продуцентите за плоско написана стори) за предварително излезлите вестникарски шушу - мушу. След края на шоуто е много лесно да се каже, че въпреки “отхвърлянето“ - чувствата са пламнали отново в София след премисляне. Хахахах.

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 20:57 от Tilda.M.

# 185
Да не е луд, за какво му е тази лепка?
А и той там вече е бил, сега друго му се иска.

# 186
Абе Наум не може ли нормално да говори, ами рецитира 🙄

# 187
Стига де, това не са "бръчки", просто така се получава, когато се усмихва, генетично е...Бръчки ще са, когато си останат така очите без да се усмихва. По тази логика и някои деца имат бръчки...

# 188
Финдо в момента се кани да скочи от покрива… 😐

# 189
Ето го, ама вече е заключен.

Хич не иска да стане известна , за това си е отключила инстаграма и снима фотосесии🤣
Кой е инстаграма й?

# 190
  • Be realistic - plan for a miracle.
На Мартин ни жена му трябва, ни повече деца.
Иска да си поживее човекът...

Именно, а тая малката я е усетил, че иска да му ражда. То й личи от километри че иска да е същото, което обясняваше Данчето на оная среща. Просто е по-хитричка и го играе невинна, но се е изпуснала нещо в някакъв момент, да каже, че иска да й направи бебе и айдеее, пътя мацко. Чао.

# 191
Налъм защо така гъгне, нищо не му разбирам.

# 192
Не мисля, че има ботокс Йоана, та тя е на 20 години и 1 месец към заснемане на предаването. Бръчиците под очите са от събрал се коректор, там е доста влажно.

# 193
И защо решиха да набримчат чалготеката на Мартин на макс и да вкарат бившото младичко гадже? Сигурно, за да увеличи децибелите, както и да е... Чалгария, кво да е...
Виктор ми се струва, че е или с нетрадиционна сексуална ориентация ( не разбирайте хомосексуална!), или е сляпо влюбен в определена жена ( нямам предвид Бранимира).

# 194
Чак пък бръчки, добре ли сте 😅

Общи условия

Активация на акаунт