🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 115 105
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 540
На мен ми е много старомодна такава прическа до кръста. И наистина изглежда много непподдържана, 90% от дългите коси изглеждат така.

# 541
  • у нас
Ако не получи роза, Йоана ще й трудно да превъзмогне Мартин. Особено, ако й е първата любов. Щях живот ще го помни.

# 542
Даниела и Мартина много зле изглеждаха снощи - като тетки по на 50. Много ми бяха смешни с техните претенции и злобата на Мартина към Йоана. За Даниела почти ми стана жал. Мартин я схруска като солета, когато се опита да му пробута дълбокомислените си разсъждения. Точно в такива моменти проличава огромната разлика между образован и неук човек. Айгюл и десет книги да напише, всичките ще са с празно съдържание, защото тя няма натрупани знания, които да и помагат да се аргументира.
Йоана е красиво момиче, корекциите няма да коментирам. Дано любовта и към Елвиса да е само за пред камерите.

# 543
Добре поддържана, косата изглежда само след фризьор. Горене с преса всеки ден не е поддръжка, а съсипване. Дългата коса е лесна и удобна, не изисква кой знае какво, за разлика от късата - казвам го като жена, която е била с всички възможни дължини, включително 2 см къса. Мъжете обожават дълги и гъсти коси, не случайно жените, които нямат достатъчно слагат екстеншъни.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 12:39 от Tess d`Urberville

# 544
Екстеншъните на Мартина са ужасни. Тази огромна коса я захлупва и я прави да изглежда дебела.

# 545
Да бе, косата ѝ е жълта и не е виждала четка скоро. Въобще не изглеждат зле дългите коси, когато не ги оставяш да нацъфтят, като храст.

# 546
Е, освен големите сиси, другото женско оръжие е красивата коса.

# 547
Е, стига де, кое му е трудното? На 20 години и моята коса беше до кръста, като си обувах дънките ми се запасваше. На 20 не е рядкост да имаш дълга и гъста грива.

Е, хайде..на 20 имаше ли ново лице и сиси? Те вървят коМплект с изкуствени пирги. Айде да поназнайваме и ние нАщо за хабитата та тия кифли...ш м обидиш.
Нищо естествено нЕма в тия недоразумения ..

# 548
  • Обран бостан ;)
Че от продукцията разкукудякаха кокошарника - разкукудякаха го, ама си вкараха и автогол.

Жълтите медии лъжели, ама пусто става точно така както са го написали.
Мартин и Йоана се виждали и правили секс, ама нямали връзка.
Е, нямат де, кой би си помислил друго Wink

Право да си кажа никога не бих предположил, че Йоана е на 20. От грима ли, от корекциите ли ми изглежда на 30. 

Останалото си беше пълнеж. Допадна ми играта с бодипейнтинга, макар че не беше точно бодипейнтинг, ама айде. Wink
Синтия с този бански ми напомни за един клип на аниматрицата:

https://youtu.be/hLyMYmAZ5rY?t=112

# 549
Много си е хубава Йоана, само с устните е прекалила. Вчера другите направо грознееха до нея. И Бранимира е на 21 години, горе-долу на нейната възраст, но не е толкова ефектна.
И бившата съпруга на Мартин е много красива жена, явно има вкус, не може да се отрече.

# 550
Девойката ми хареса до някъде. Ще реша да им вярвам (понеже наистина не ме интересува лъжат ли, а просто гледам на ситуацията като житейска, и не толкова между конкретно тези хора , това и ще коментирам ) . Виждам я за първи път , и чувам за нея тук в темата , както знаете не следя бг хайлайфа и се запознавам с тях от риалити форматите . Всъщност вярвам, че е влюбена и не може да разруши моста, защото не приема причината поради която са се разделили. Ние се обичаме , но годините разлика, които ще са по скоро проблем за теб е повода да се разделим . От своя страна Йоана , счита , че годините разлика няма да са и проблем (което може и наистина да е така , има и такива случаи , да изключение са, но ги има)В случая, ако Мартин и каже истинската причнина за раздялата, примерно - искам по- интерсена и нова жена, нямам чувства към теб, момичето , колкото и да го заболи , ще може да продължи нататъки , много по лесно

# 551
Да, определено Мартин предпочита да се разделя с жените, запазвайки нормални отношения. Проблемът за тях е, че по този начин не късат нишката с него. Самата Емануела след години раздяла е отишла да му приготви багажа за Игри на волята, защото знаела, че той мрази да го прави.PerseverePerseverePersevere

# 552
Добро утро! Изумен съм, че има само 30тина страници с коментари. Други сезони при раздвижване в предаването бяха 80-90, нямаше изчитане. Явно и скандалите са слаби като сезона.

# 553
Не мога да повярвам защо това момиче се подлага на това унижение.
Със сигурност има нещо гнило, освен това, ако я отреже Мартин ще е ходило до Шриланка за един ден ли?
Николов не можах да му схана спатиите, освен това наистина е се изгарви яко с формата.
За мен и Мартин е знаел, единствено съм склонна да повярвам ,че Николов го е убедил, ще няма да идва за да има този съспенс.Колкото до това дали ще й даде роза-за мен той вчера го каза едно към едно на Даниела-изчакай и ще видиш какво ще направя, т.е. няма как да й даде роза, това означава Даниела и Мартина да се тръгнат, Даниела му го каза едно към едно-тя вземе ли роза, аз си тръгвам, а той наистина харесва Данила, колкото и да му е странно това.

# 554
  • у нас
Нормалните отношения след раздяла включват ли секс?

Общи условия

Активация на акаунт