🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 115 090
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 525
Аз нещо съм сбъркана явно... 🤔 Как ги виждате тия неща и какво гледам аз?! Косище има Мартина, такова пришито. А Йоана има просто коса с лош балеаж, която има спешна нужда от освежаване

# 526
На коси като на Йоана аз им викам неглижирани пирги, да имаме там дълга коса и толкоз.

# 527
Не е ли с екстеншъни Йоана?
Естествена коса до кръст....мноооооО трудно...

# 528
  • у нас
И на ми се виждат като екстеншъни. И много дразни все да си пипа косата.

# 529
  • Варна
Ама като почнете така значи...още в началото Мартин и момичетата заговориха на тая тема. Естествено, че ще се изненада и после се усети къде е сгрешил. Тя е на 20 и един секс го приема много различно от човек на 40,затова има разминаване.
И стига с това леля и чичак, ще каже човек, че всички тук сте набори на Йоана.
И според мен няма да й даде роза, защото разбра, че много е сгрешил, когато е продължил да спи с нея, а тя в промото си показа, че все още й се иска да са заедно, бая му изсъска.
Виктор не е лошо момче, просто не е толкова обигран в свалките и затова ръси тъпотии. Когато човек се притеснява, точно така се оплита в глупости.
Много строго съдите.

# 530
Е, стига де, кое му е трудното? На 20 години и моята коса беше до кръста, като си обувах дънките ми се запасваше. На 20 не е рядкост да имаш дълга и гъста грива.

# 531
На мен тая коса ми разваля настроението, като я видя, честно. Винаги ми е било странно, искаш да си докараш визия за няколко бона и накрая най-важното е в кофата.

# 532
Напротив, той каза многократно че е чул слуховете… но е мислел че са това - слухове
Пишело в жълтите медии, слухове имало, че Йоана влиза - значи, някой, някъде по веригата е издал начинанието. Всички участнички знаеха, само Мартин супер изненадан, само той единствен не е чул клюките. Глупости.
Йоана е най-хубава и ефектна от момичетата, но има нагло и самодоволно поведение на твърде обиграна жена, нищо не й трепва, а и с тия заплахи към Мартин, за мен е отблъскваща. На 20, с ледено изражение, декламираща клишета и сякаш под нечия диктовка, не виждам нищо непосредствено и сърдечно в това момиче.

# 533
Условията там с температури и влага се отразяват доста зле. Включително се отразява на поставените им филъри.

# 534
Добре де, всички са чели статии за Йона и Мартин, ама в първи епизод групата на Виктор се правеха, че не знаят че има втори ерген. Ще ни обидят.
Йоана се държа доста по-възпитано от леличките, но много позираше, което дразни. На спявката с Осмъртин на диванчето, без малко щеше да изпадне в опитите си да е изправена и красива. Като цяло очаквах повече от влизането ѝ, а то се получи някакъв етюд от ученическа пиеса.

# 535
На 20 ако не носиш просто дълга коса, кога? После има време за всякакви фризури. Мен пък ме кефи. Ако нямаше и всички пластмасови придобивки по себе си, щеше да е чудна!

# 536
По друг начин ми изглеждт влюбените момичета на 20. Тази прилича на пресметлива хиена, която иска да се облажи още малко от Марто и да става известна.

# 537
В общи линии всички там изглеждат като 10+ над реалната им възраст. Дано да е от климата и в София да си изглеждат нормално.
От друга страна Росица и Алекс са си ОК и не изглеждат по-стари.

# 538
На мен не ми е проблемът, че е дълга, а че изглежда ужасно неподдържана, което се бие с визията, която иска да докара. Като нямаш намерени да поддържал балеаж, защо го правиш?

# 539
Не е пресметлива хиена. Чула е, че така се прави. Свикнала е на тате да тропа с краче и той да ѝ угажда, и си мисли, че на всички мъже на годините на баща ѝ може да въздейства така. Това не е хладнокръвие, според мен, а е безцеремонното нахалство на джей зи-тата, които си мислят, че могат да правят каквото си поискат и от никого, и нищо не им пука. Животът ще ги научи, обаче...

На мен не ми е проблемът, че е дълга, а че изглежд а ужасно неподдържана, което се бие с визията, квото иска да докара. Като нямаш намерени да поддържал балеаж, защо го правиш?
Нали затова е пропътувала света, за да си върне обратно понсора за фризьор. 😆

Общи условия

Активация на акаунт