🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 115 225
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 195
  • here and now
Да разбираме, че той като е тръгнал с Йоана си е мислел, че е 30+ и когато е разбрал, че е на 20 се е поотказал?
Малко ми издиша тая версия...

# 196
  • у нас
Мартин много червен. Не му се нрави, че е там Йоана. Отиде му флирта на Мартин.

# 197
Хубава е Йоана, на 30г не бих я оприличила, но на 26-7г, да, освен това е с доста грим.
На 20г. с няколко пластични операции, да се чуди човек кой ги е плащал.

# 198
Мартин гледа като отровен. Хич не е доволен.

# 199
И аз не разбрах каква им е била драмата с Рълев заради Йоанна. Тя също ли е била в ИВ?

# 200
  • София
Аз мисля, че Викито ще и даде роза на Йоаната та не са си точни на възраст

# 201
  • у нас
Ама, водещият им го каза в десетката.

# 202
Мартин гледа като отровен. Хич не е доволен.

По-скоро като на@кан Joy

# 203
Иначе си е научило момичето репликите.Знае какво да каже.

Наум зле рецитира, като третото колело се е набутал там.Да си ходи и да ги остави да се изясняват.

# 204
Йоана как го поглежда отвреме навреме да му види реакцията.

# 205
Какво общо има Йоана с Рълев?

# 206
Да, да, да….във видеото, с което се е записала за кастинга, щом казва “обичам предизвикателства, смятам, че това ще ми донесе много емоции” (може и да не помня точните думи)……ясно ми е, че е задочно заради Мартин там.

# 207
Ние сме добре, вие защо се правите на кьорави? Ми бръчки са - като се ухили аз на 45 нямам, колкото тя на 20.

Мартин наистина гледа, като натровен, аз бих я пратила по живо, по здраво още на първата церемония.

# 208
  • Be realistic - plan for a miracle.
Слухът е, че и двамата са я сваляли, тя е избрала Мартин. Ама Рълев известно време не се е примирил и й пишел, та оттам чичо Червен нос се изнервил, че пише на гаджето му да се пробва. Та така.
Какво общо има Йоана с Рълев?

# 209
  • София
Александра ме напряга. Оставя усещането за много ранима и объркана душа. Не би трябвало да е в този формат. Някой е решил, че шльокавицата, на която говори, ще я направи интересен образ, но не е достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт