🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 115 224
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 225
Много добре се държи Йоана за възрастта си и чудесно засече Мартина, браво.

# 226
Грозно от Мартина да не подаде ръка. Обноските не трябва да се забравят заради мъж. Но Йоана направи уместен коментар.
Че те всички са от селянка нагоре, без да обиждам хората от село.  Аз за разнообразие, реших да го гледам без звук. Много по-добре е!

# 227
Йоана може да е на 20г, но се изказва и държи в пъти по-добре, за сега, от всички Мартинки

# 228
  • София
Бившата на Мартин не е ле малко по-възрастна от 20. Няма да създаде интрига се мисля

# 229
  • Бургас
Важното е , че и на Йоана се оплака, че не е успял да целуне Даниела 🥲

# 230
Никой не се прави на кьорав...Заради такива коментари за "бръчките" на 20-годишни момичета, и то предимно от по-възрастни жени, после те си правят корекции на такава крехка възраст. Но прав ви път, щом ви кара да се чувствате по-младолики Grinning

# 231
И на мен ми е много красива Йоана . Топ мацка е, а и говори добре, държи се добре. Може да се цели в нещо много по-добро от Марто, ама пуста му младост  заблудена Simple Smile

# 232
Направо ще я изядат. Хем ми е неудобно за нея, хем съм съгласна с момичетата, че това влизане е неуместно.

# 233
Йоана може да е на 20г, но се изказва и държи в пъти по-добре, за сега, от всички Мартинки

Абсолютно. Има речник.

Мартина яхна метлата. Laughing

# 234
Мартина много грозно си изпуска нервите.

# 235
Наум: “имате пълната свобода и право да реагирате така, както чувствате нещата”. Перифразирам: “призовавам Ви да покажете цялата селяния, на която сте способни” Joy

# 236
Йоана ми е красива, но ме дразни, че се излага така..

# 237
Независимо дали появата на Йоана е изрежисирана, реакцията на дамите е истинска и много показателна.
- Ферай - злобичка, това е ясно. Кълве винаги и за всичко. Тя е от хората, които ще те ритнат, докато си на земята.
- Мартина - знам, че тук е харесвана, но нещо дори малко да не ѝ изнася, се превръща в drama queen и е ужасно невъзпитана.
- Даниела - чак погрозня от гняв.
Уж жени със самочувствие, но всяка 20 годишна кифла може да ги изкара извън релси. Само Силвия подходи с хумор към ситуацията.

# 238
Тая малката влезе и за 10 минути ги отвя. Пази самообладание, има речник, не се запъва като говори, не им се връзва на провокациите. Мартина се излага зверски.

# 239
Даниела определено има повече дар слово от Мартина , последната си е махленка

Общи условия

Активация на акаунт