🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 115 221
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 450
Оставям ви, манивели....лягам си в моя си хабитат JoyJoy
Утре интересно кво ще става....следя.

# 451

😂😂😂Всички ни четат, бъди сигурна. Някои даже коментират.

# 452
Докато гледам този досаден епизод и се чудя кому беше нужно всичко това...
От този кадър подскочих..защо?
..Защо си е направила това?

# 453
Ами защо, едва ли е искала така да става, но уви, хирургът си е оставил ръцете.

# 454
Баш Йоана да казва за Мартина, че ще задоволи сексуалния нагон на Мартин, но за кратко ….. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Бич, плийз Hands Hand

# 455
Ауу, Йоана заплашва Мартин, че ако си тръгне, ще излязат разни неща, правилно ли чух?! 🫣 Много пресметлива и агресивна за влюбена, бре!

# 456
В инфото за утрешния епизод Йоана му казва ако си тръгна от тук с мен ще излезнат наяве и доста други неща отвън...Него може страх да го хване на човекът му е най-важно това как изглежда пред обществото

# 457
  • Бургас
Как можаха да дадат един подарък за три деца....Sad

# 458
Даниела ми заприлича на княгиня Калина в нослето, трагедия. Случва се явно, поне да беше готин характер. Ама то от хабитата зависи.

# 459
Ми освен да излезе, че бат Марто няма кьорав процент във варненския Джанъм и още са си гаджета с Йоана, а Емануела й е майка? 🤔😜

# 460
  • Някъде там
Тази Йоана не мога да повярвам, че е  на 20 години.
На 30+ ми изглежда и като поведение и като външен вид, най-вече.
Спомням си Финдо, колко я хвалеше, как следвала стъпките му, спортувала и се хранела здравословно, от малка.
Не личи. На вайба на Мартин си подхожда.

# 461
Ма как бе, Мартин данък обществено мнение не плаща, малката ще го заплашва, ама ха!

# 462
За мен тя е обсебена от Мартин - за него е била просто поредното момиченце, но тя очевидно не може да го забрави. Кръщава си кучето Елви, празнува си рождените дни в неговото заведение, поръчва му торта за рождения ден, влиза в предаването заради него. Колкото и да го играе уравновесена и сигурна в себе си, поведението и пред камера я издава

# 463
  • София
Не съм дочела всичко, но май не съм съвсем в унисон с настроенията. Grinning

Йоана нещо не ми допада, дали заради младостта, или природни дадености, но ми идва глуповата/ наивна. Унижава се с тия излияния по Мартин, а той е на съвсем различна страница от нея... Честно казано, и Мартинките ги разбирам, задето така на нож я посрещнаха (е, без кака Силвия, но и тя изтича да успокои Мартин, че адашката не от лошотия не подала ръка Grin). Предаването преполовено, тепърва вкарват силна фигура в играта... Но пък отделиха порядъчно време да подчертаят, че нищо не е нагласено.
Всъщност, аз избрах да им повярвам, така ще ми е по-интересна "приказката". Приемам, че Мартин не е знаел; че новата стара мома иска да си го върне - защото той я е зарязал, но пък не съвсем, както стана ясно... И снимките от рождени дни и заведения могат да се обяснят с тия недопрекъснати отношения.

Мартин накрая - "Ситуацията не е хумористична!" Joy

П.п. А писателката - "какъв е смисълът от тези плеяди"!!! Joy

# 464
Ауу, Йоана заплашва Мартин, че ако си тръгне, ще излязат разни неща, правилно ли чух?! 🫣 Много пресметлива и агресивна за влюбена, бре!
Това ѝ беше грешката и ѝ реши съдбата... Ако се е замислял преди това, след тези думи вече не. Много смело и безразсъдно решение да заплашваш Мартин! 😂

Как можаха да дадат един подарък за три деца....Sad
Три бяха - футболна топка,  еднорог и в третата кутия, не стана ясно какво има, Бранка не си я даваше. 😆

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 00:22 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт