🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 740
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 485
Моля ви, Йоана изобщо не смята Мартин да я мотае до 35. Тя си каза снощи, че не било казано, че ще са заедно до живот лоол. Вие това казвате ли го непредизвикано на любимия мъж? Ей така, да си знае Grinning

Няма как тя (а и родителите ѝ) да не си дават сметка, че най-изгодното развитие за нея би било да си джитка по заведения и яхти на харанилката на Мартин още няколко годинки, след това упс! да забременее случайно… и цялата рода са уредени до живот. После сигурно ще се разделят, но той ще си гледа и осигурява детето и майката, а покрай тях и тъстовете ще намажат.

# 1 486
Мартин вече на "шляпането" на бутилки водка "парцалеси" ли им вика?
Жал ми е за Йоана, все още е дете, а да се излага заради този увехнал карамфил...тц, тц... Баща й е за бой, барабар с майката й!
Мартина е много ограничена и не знам, освен да й маже прелестите, оня с "Берлин"-а за какво ще си говори с нея? Иначе пък, за разлика от Манекена, дъртия поне плещи на английски сносно.
Ентелегентнътъ и финнна дама Даниела коги е виждала и употребявала манивела, че да знае колко е тъпа? Същата ограничена и хитруваща особа, с нищо не блестяща по горните етажи като "приятелката" й Мартина (освен с постиженията на пластичната хирургия и имплантите).
На Виктор и Бранимира сигурно са им набили чембелите да вземат малко да излязат от зоната си на комфорт, т.е., да не се държат естествено - като пънове и те се постараха. Квот можаха - направиха... Е, можеше малко повече да се пременят, обаче да допуснем, че единият точно е излязал от банята и е наметнал първия окачен възкъс халат, а другата тъкмо е станала от сън (само едно плюшено меченце й липсваше).
Ферай ми допада - добре си хапва!

# 1 487
  • Бургас
Лично според мен едно от най-непривлекателните качества у един мъж, особено на 26 и нагоре (Виктор), е да няма никакви адекватни планове за бъдещето, никакви идеи как да се реализира, не знае дали е готов за семейство и прочее.

# 1 488
Новата любима дума на Даниела е "валидира". Мисля, че предварително е научила някоя друга различна дума, за да се опита да блесне и с интелект над останалите. Ако не са изкуствените и цици и изкуствената коса, съвсем на нищо няма да прилича.

# 1 489
Диана е завършила университет в Портсмунт, магистратура някъде в Италия, висш менажер е, айде Даниела малко да замълчи, защото е жалка. Няма база за сравнение между двете, да, Даниела не може да стъпи на малкото пръстче на Диана.

# 1 490
Нямам време да ви прочета в момента, Финдо по БТВ натърти, че Йоана била поканена от продукцията. Тада.

# 1 491
Да, Мартин очевидно говори свободно английски, макар и с дебеличък акцент. И (е способен да) чете стабилни книги. Напълно е адекватен.

Виктор буквално едно изречение не може да върже, голяма излагация. На плажа ръкомаха и пелтечи като орангутан. Не знаеше какво е hazel. А уж е учил малко в Англия.

Не мога да повярвам, че поколението, израснало с YouTube, ТикТок и Нетфликс не говори английски. Не перфектно, но разговорно поне. Любомира и тя дори улична храна в Азия не може да си поръча, не говорим за ресторант Мишелин в Челси, а уж е някаква софийска бохема, не чалгалеса. Наистина се потресох.

# 1 492
Според мен Йоана е осебваща лепка, това дразни Мартин, не толкова годините, тя брак и деца не гони на 20.

По-тъпо е да мота жени на 30-40, които искат деца и семейство. Ясно е, че той нито иска да се жени, нито иска да има повече деца. Даниела го е разгадала и прави само театър за да се позиционира. Мартина за сметка на това е кандидатка, която Мартин ще я мота години наред, без нито да ѝ даде каквото иска, и ще ѝ изневерява на килограм.

# 1 493
Да, и на гости при семейството от Шри Ланка Виктор не можа да размени и 2 думи на английски с хорицата, а разчиташе на телефона да му превежда  и то от български! Пълен срам. Естествено, че най-умното беше да си лафи на английски с хората, а по телевизията просто да пуснат субтитри за зрителите. Там е било британска колония и хората си знаят някаква версия на английски, като в Индия.

# 1 494
Новата любима дума на Даниела е "валидира". Мисля, че предварително е научила някоя друга различна дума, за да се опита да блесне и с интелект над останалите. Ако не са изкуствените и цици и изкуствената коса, съвсем на нищо няма да прилича.

Тя поне има някакъв речников запас и умее да се изразява, за разлика от някои момичета , които не могат да построят едно правилно изречение. Седят гледат тъпо, не знаят как да отговорят, не умеят да поддържат обикновен разговор.
Също ми прави впечатление, че има много правилна преценка за определени неща.

# 1 495
Чудя се дали и навън останалите кокошки на Мартин, в случая даже е по-правилно да се каже маймунките на Мартин, чиито мечти стигат до там да са нечии държанки, биха нападали толкова Диана? Rolling Eyes

# 1 496
  • София /Абсурдистан
Кой каквото и да казва, накрая винаги става въпрос за пари. Мацките защо драпат за Мартин? Щото е хубавец със слънчев характер ли?

# 1 497
Тя поне има някакъв речников запас и умее да се изразява, за разлика от някои момичета , които не могат да построят едно правилно изречение. Седят гледат тъпо, не знаят как да отговорят, не умеят да поддържат обикновен разговор.
Също ми прави впечатление, че има много правилна преценка за определени неща.

Да, има някакъв речников запас, научила се е да строи изречения правилно. Сдържана е, не я гледаме да яде непрекъснато, но е злобна и с прекалено високо мнение за себе си, а няма причина за това. Нищо истинско няма в нея, слаба е, но с целулит (както повечето между другото). Зъбите са и изкуствени, косата и е изкуствена, циците и не са истински, скулите са набити с хиалурон, веждите са нарисувани, устните надути. Кое точно трябва да му хареса на един мъж в нея?

# 1 498
  • София
Специално върнах да видя интервюто на Йоана. За мен това момиче, макар и с толкова кратък престой в предаването, спечели много. Показа се - красива, със сдържано и обрано поведение, със спокойно излъчване и с хубав, и премерен изказ. В интервюто говореше много добре и определено си личи, че е умно и възпитано момиче. Сега, дали по характер е кофти човек, дали е лепка или просто е млада, неопитна и все още наивна - това не знам. Но със сигурност ще набере популярност и, като нищо това нейно кратко участие, да й донесе нещо занапред. Искрено й пожелавам да намери много по-подходящ и достоен мъж вбъдеще, пък ако има и други ползи от участието й - още по-добре.

# 1 499

Няма как тя (а и родителите ѝ) да не си дават сметка, че най-изгодното развитие за нея би било да си джитка по заведения и яхти на харанилката на Мартин още няколко годинки, след това упс! да забременее случайно… и цялата рода са уредени до живот. После сигурно ще се разделят, но той ще си гледа и осигурява детето и майката, а покрай тях и тъстовете ще намажат.

Е, ако някой вярва на това, значи гледа твърде много американски филми и изобщо не е чел нашето законодателство.

Общи условия

Активация на акаунт