🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 751
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 500
Гледах Преди Обед с Йоана. Пуснаха запис от баща й, в което той нарича Мартин “момче” Flushed Добре - как/защо това е нормално и възможно?

Няма какво да се чудим повече как едно 19 годишно момиче има отношения с 39 годишен.

Едит: а Йоана нарича дъщерите на Мартин “деца”. Не знам дали да се смея или да съм потресена. 4г разлика между нея и по-голямата му дъщеря, точно от нейната уста да излиза тази дума….

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 13:23 от Spicy Pisces

# 1 501

Няма как тя (а и родителите ѝ) да не си дават сметка, че най-изгодното развитие за нея би било да си джитка по заведения и яхти на харанилката на Мартин още няколко годинки, след това упс! да забременее случайно… и цялата рода са уредени до живот. После сигурно ще се разделят, но той ще си гледа и осигурява детето и майката, а покрай тях и тъстовете ще намажат.

Е, ако някой вярва на това, значи гледа твърде много американски филми и изобщо не е чел нашето законодателство.

Не е до законодателство. Дори няма нужда да се женят.

Мислите ли, че Мартин и родителите му ще оставят негово дете да отрасне в панелка, да учи в кварталното ОУ? И за него ще има частна детска градина, частно училище в Англия, гащи Бърбъри, яке Монклер, имот(и) на негово име, както за каките, стига да не пресъхне рогът на изобилието. Особено, ако е момче.

Покрай детето и майката ще живее в хубав дом, ще ходи на хубави екскурзии. Ако недай Боже закъсат по-сериозно родителите ѝ, Мартин би помогнал. За другото — ще си намери нов мъж и ще си докарва джобни от инфлуенсърство.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 12:59 от Clare

# 1 502
Добре, хванал 19-годишно момиче, направил  го по свой вкус - интервенции, тоалети и за няколко месеца връзка, вече й изневерявал. Какво търси, знае ли ? Че и в Шри Ланка още го търси.

# 1 503
Възмутена съм от тази Яна в Преди обед, рядко й гледам интервютата с Ергенките, но това го пуснах. Няма такава злоба и заяждане, както това с Йоана, пък отначало тръгна, че искала това да е като разговор между майка и дъщеря. Миналата година се държа по същия гаден начин с Нани. Както казаха в спойлерите, Йоана не е ходила по свирката на продукцията и сигурно затова получава и това отношение. Иначе Маги я галеше с перце, толкова са прозрачни, лицемерни и жалки.

# 1 504
  • Обран бостан ;)

Не е до законодателство. Дори няма нужда да се женят.

Мислите ли, че Мартин и родителите му ще оставят негово дете да отрасне в панелка, да учи в кварталното ОУ? И за него ще има частна детска градина, частно училище в Англия, гащи Бърбъри, яке Монклер, имот(и) на негово име, както за каките, стига да не пресъхне рогът на изобилието. Особено, ако е момче.

Покрай детето и майката ще живее в хубав дом, ще ходи на хубави екскурзии. Ако недай Боже закъсат по-сериозно родителите ѝ, Мартин би помогнал. За другото — ще си намери нов мъж и ще си докарва джобни от инфлуенсърство.

Предполагам, на Мартин баща му вече се търкаля по земята от смях.  Trollface

# 1 505
По-скоро пали свещи Smiley

# 1 506
Ферари в Ролс-Ройс Laughing В днешно време "безработен" има друг смисъл и стойност...

# 1 507
Нямам време да ви прочета в момента, Финдо по БТВ натърти, че Йоана била поканена от продукцията. Тада.
Цитирам, че се тълкува много ако това, онова. Всичко е за слава и пари с любезното съдействие на продуцента и режисьора.
Само не знам Данчето, с к'во толкова ги впечатли, та им стана любимка.  Валидира си женската енергия, дет се вика.

# 1 508
Ферари в Ролс-Ройс Laughing В днешно време "безработен" има друг смисъл и стойност...

Тази поне е честна и си признава, докато другите си измислят някакви занимания само да не се пишат безработни.

# 1 509
За едно завиждам искрено на Ферай- яде без да пълнее. За ролс-ройса отделно де...Simple Smile
Обаче Мартин щеше да я изяде снощи  с поглед след нещастната и шега, че иска да я убие. Той искаше сигурно и Йоанна да убие и едва се сдържаше.

# 1 510
Специално върнах да видя интервюто на Йоана. За мен това момиче, макар и с толкова кратък престой в предаването, спечели много. Показа се - красива, със сдържано и обрано поведение, със спокойно излъчване и с хубав, и премерен изказ. В интервюто говореше много добре и определено си личи, че е умно и възпитано момиче. Сега, дали по характер е кофти човек, дали е лепка или просто е млада, неопитна и все още наивна - това не знам. Но със сигурност ще набере популярност и, като нищо това нейно кратко участие, да й донесе нещо занапред. Искрено й пожелавам да намери много по-подходящ и достоен мъж вбъдеще, пък ако има и други ползи от участието й - още по-добре.

Това е със сарказъм, нали? 😄

# 1 511
  • София
Специално върнах да видя интервюто на Йоана. За мен това момиче, макар и с толкова кратък престой в предаването, спечели много. Показа се - красива, със сдържано и обрано поведение, със спокойно излъчване и с хубав, и премерен изказ. В интервюто говореше много добре и определено си личи, че е умно и възпитано момиче. Сега, дали по характер е кофти човек, дали е лепка или просто е млада, неопитна и все още наивна - това не знам. Но със сигурност ще набере популярност и, като нищо това нейно кратко участие, да й донесе нещо занапред. Искрено й пожелавам да намери много по-подходящ и достоен мъж вбъдеще, пък ако има и други ползи от участието й - още по-добре.

Това е със сарказъм, нали? 😄

Не!

# 1 512
Мартин е абсолютно наясно с всички женски номера. Никога няма да остави някоя да забременее от него "случайно".

# 1 513
Йоана след церемонията разказва на Туджаров как имала някаква любима песен, която Мартин от време на време си слагал на стори, за да й каже, че му липсва. Някой беше постнал нещо по-нагоре с някаква песен, да не се окаже, че той е токсичната лепка от двамата.

# 1 514
Йоана не е никак глупава, макар и наивна. За мен той е лепката, да. Изгони я, защото той е там преди всичко с цел да бъде известен, а знае какъв медиен отзвук би имало оставането ѝ. Те вече го писаха, че е нагласено. Аз не разбирам - той има драма с възрастовата им разлика, но спи с нея често, т.е. имаш проблем да бъдеш с някого заради годините му, но не и да спиш с него? Освен това в предаването държиш други 20 годишни - да, Ферай може да е на 23, но то е все тая - все там.
Извън всичко ми е трудно да повярвам, че Мартин уж знае всички женски номера, а не вижда как го върти Даниела - съвсем елементарно и смятам, че всяка жена би го видяла отстрани.

Общи условия

Активация на акаунт