🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 744
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 515
Само да ви напомня на всички, които казвате, че Йоана имала сдържано поведение, изказ и не знам си още какво - тая девойка не спря да си премята косата и да се суети, да говори сякаш участва в латиноамерикански сериал, нито за миг не е забравила, че я снимат камери и фокусът на цирка е върху нея, така че естествено, че ако ще и кофа с помия да бяха й изсипали на главата, щеше да запази самообладание - на нея й е изключително важно какво мислим ние, зрителите, и знае че със скандали симпатии няма да спечели. Нали в спойлерската тема пишат, че се е държала супер грубо, селски и скандалджийски и се е изпокарала с всички. И аз се поставих за миг на нейно място, където никога не бих мълчала на такива кифли, ако ми се правят, но за благото на интереса ми, бих стискала зъби и се усмихвала. Елементарно е, стига.
А за изказа - не знам за какво говорите, при положение, че това момиче ми беше неудобно да го гледам и си закривах очите от срам в моментите, в които не успя да скалъпи и две изречения мисловно.

# 1 516
Сигурна съм, че има и някаква среда, като да си естествено красив и изкуствено да не ти се е получило. Няма нужда от тия морални възгласи - ушите и са големи, ама е красива, как не ви е срам! Ами така е, човек може да е красив и с големи уши, а може и да е грозен и с големи цици. Когато някой е грозен - е грозен, няма нужда от тоя фалшив позитивизъм. И да си оправиш щръкналите уши или гърбавия нос е едно, да се пръснеш от филъри и силикони без нужда на 20 е съвсем друго. Не се правете, че не разбирате. Едната ми дъщеря имаше много криви зъби с малка челюст - дали съм я водила на ортодонт, ами водила съм я. Дали има чудесна усмивка сега - ами има. Дали се е наблъскала със силикон в джуките и циците - ами не. Съвсем нормално момиче е. Та хайде да не се правим на по-светци от Господа.
Освен това - ако някой е влязал баш в тоя формат, ами значи е приел, че ще бъде одумван и вероятно ще види за себе си и не съвсем хубави коментари.
И аз съм фен на Роси, момичето е чудно, има нужда от стилист, не от хирург - както някой писа вече.  Ама ей на, Даниела се е обезобразила. На Буба пазвата страх да те хване, като я погледнеш. Няма да кажа на черното бяло. Като не иска да я оправя - има купища подходящи тоалети. Явно на Виксъна това не му пречи.

# 1 517
  • София
Тогава е бил на двайсетина години, сега е къде-къде по-опитен. Grinning

# 1 518
Мартин си каза,че е бил много влюбен в бившата му съпруга,когато тя е забременяла

# 1 519
Ох, само им бъркам имената на тези двамата.
Интересно барманът клюкар къде се скри. Накрая ще видите, че ще се окаже гадже на Виктор.

Теодора Мудева е гаджето на Виктор.
Разиграва и той едни пиески по телевизията.
 Непрекъснато ги виждат заедно,дори вчера са обядвали заедно с Мартин.

# 1 520
Виктор според мен имаше чувства към Бранимира, затова и си я покани, ма тя грам, грам към него никакви. Дори ме изненада, че все пак си е тръгнал с някоя, поне според спойлерите, де.

# 1 521
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз намирам вина и в двамата. В Мартин - че не е прекратил категорично връзката и си е позволил да бъде интимен с нея и след раздялата, без да си дава сметка, че момичето е малко, може да не разтълкува добре нещата и да остане подведено, както виждаме, че се е случило на практика. А той като по-възрастен би трябвало да е наясно, че подобно нещо е много вероятно да се случи, но явно му е било удобно и приятно така. Но някак не мога да оправдая егоизма му, не за друго, а защото той самият има дъщери и едната е по-малко от Йоана само с 4 години. Най-естественото нещо на света е да си представи как би се чувствал, ако неговата дъщеря е в подобни отношения и с нея се отнасят по такъв начин.
Йоана обаче също не е цялата в бяло. Само на 20 години, вече тунингована, със завидно нереално самочувствие и готова да влезе в играта с възрастните, в стил "Ела, вълчо, ме изяж". Значи щом е в голямата игра, би трябвало да е готова и на подобен "разврат" на събитията и не мога да я ожаля много-много.
Ако беше тръгнала с някой връстник, уроците най-вероятно щеше да ги получава на по-малки порции.

# 1 522
  • София
На мен ми направи впечатление изказването на Йоана, че Мартин е първата й сериозна връзка и първата й любов. И, ако това означава, че е първия мъж, с когото е имала интимни отношения, нищо чудно затова да е толкова заслепена от любов по него и да отказва да приеме реалността за голямата разлика във възрастта им, както и раздялата им. Особено, щом след тази раздяла са продължили да поддържат контакт (не само интимен, а всякакъв вид).

# 1 523

Косара има много хубаво лице, но шията ѝ за толкова младо момиче изглежда много зле. И някак ми навява мисли за определени заболявания на щитовидната жлеза.

Баш това рекох и аз. Ако чете тука, час по-скоро да иде за една ехография. Лекар съм и ми се заби погледа там и се улавям, че искам през телевизора да ѝ дам телефон на ендокринолог и да я засиля по най-бързия начин.

# 1 524
  • Пловдив
Оставям това тук.

# 1 525
Ние всички, които обсъждаме и гледаме, наивно се оставяме шоуто да ни манипулира да вярваме, че нещата се правят за любов, че Йоана е една наивница, която преследва бившия си приятел, защото не може да се примири с раздялата. А всъщност най-често се правят за пари. Всяко едно нещо, даже и унижението и излагацията си имат цена. Ако се замислим, тя има един родител, който е бил риалити участник, неведнъж. Това е модел на поведение в семейството и едва ли се е замислила по този въпрос.
 Влязла е Йоана е за хонорар, който е договорила, със сигурност в договора е имала и неща за говорене и линия на поведение за спазване, за да поразбуни духовете. Не казвам, че всичко е сценарий, просто, че нещата не се правят само защото някой ти е ''желирано меченце''. След шоуто той излиза, обажда й се и пак са меченца, прасенца, играят игрички, той живее втори пубертет, защото може и така до края на света.

# 1 526
На мен ми направи впечатление изказването на Йоана, че Мартин е първата й сериозна връзка и първата й любов. И, ако това означава, че е първия мъж, с когото е имала интимни отношения, нищо чудно затова да е толкова заслепена от любов по него и да отказва да приеме реалността за голямата разлика във възрастта им, както и раздялата им. Особено, щом след тази раздяла са продължили да поддържат контакт (не само интимен, а всякакъв вид).
Дзами едва ли е стоял на сухо

# 1 527
Възмутена съм от тази Яна в Преди обед, рядко й гледам интервютата с Ергенките, но това го пуснах. Няма такава злоба и заяждане, както това с Йоана, пък отначало тръгна, че искала това да е като разговор между майка и дъщеря. Миналата година се държа по същия гаден начин с Нани. Както казаха в спойлерите, Йоана не е ходила по свирката на продукцията и сигурно затова получава и това отношение. Иначе Маги я галеше с перце, толкова са прозрачни, лицемерни и жалки.
Знам със сигурност, че Яна си е напълно външен човек за продукцията и няма никаква връзка с настроението към участничките.
Не знам как е повлияло участието на Йоана на настроенията на момичетата и ергените, но откъм рейтинг продукцията трябва да е много доволна от нея - буквално всеки днес говори за това.

# 1 528
Той даже не го брои за връзка, както се изказа, последната ми връзка, не тази.

# 1 529
  • София
Мартин какъв похотлив поглед удари на Косара, когато с Виктор се качваха по стълбите за пейкинга...
Онова пате Йоана изобщо не забелязва той как се държи с другите жени. Заровила е главата в пясъка.
И когато даваха розите, лигите му течаха по Косара JoyJoyJoy

Виктор и Бранимира много си пасват в танците. Kissing Heart

Ако бях на мястото на Йоана, щях да се обърна, без да кажа дума, и да се оттегля царствено...

Общи условия

Активация на акаунт