🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 113 823
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 980
Поне половината от приписваните на Мартин отрицателни качества са просто проекции на дамите в темата. Предлагам да се дават конкретни примери от поведението му в предаването, когато му закичвате поредното определение, иначе изглежда като неуспешен опит за психоанализа.

# 1 981
Много е ветровито навън при мен..страх ме е даН ми Фръкне шапката и да тръгна да я гоня...па тогаЗ да ме блъсне кола Joy..

Кога ще ги гонят ергенките? Те само влизат..пък бавно излизат нещо.
Тая навалица вътре когИ ще я поразчистят?

# 1 982
Е, чакаме третия ерген с голямото мачете.

# 1 983
Поне половината от приписваните на Мартин отрицателни качества са просто проекции на дамите в темата. Предлагам да се дават конкретни примери от поведението му в предаването, когато му закичвате поредното определение, иначе изглежда като неуспешен опит за психоанализа.

Абсолютно на същото мнение съм...една овца казала нещо лошо за някого и дайде да го убием с камъни сега. И почти всички мнения са на база коментари на Емануела, защото Йоана не каза нищо лошо за него. Емануела е жена, която не успя да задържи нито бащата на първият, нито на вторият си син. Плюеше и против Диневи, че искат да и вземат детето, после плюеше по Мартин, че пиел и спял с други, за Мартина, че я тормозела. Е как не се намери една личност дето да допадне на тая персона. Не мога да имам мнение за никой на база думите на тази крива жена просто....😁

# 1 984
Колкото е възможно да има проекции по отношение на Мартин, толкова има проекции и към жените, не виждам кое е по-различното. Ако ще се дават примери, трябва да са в двете посоки. Аз лично нито съм от хората, които се информират от Емануела, тя не съществува в моя свят, нито пък имам опит с такива индивиди, че да проектирам.

# 1 985
  • София
Емануела е устàта просто, каква бърза мисъл... То, ако имаше мисъл изобщо, нямаше да прави тия селски панаири. Държи се като перачка от италиански филм. Логорея има на бързи обороти, пули се, върти очи... карикатура. И тя най-умна, най-оправна, най, най... Тая жена е кралица на чалгата, на нищо друго. Всичко в поведението ѝ е чалга.
Все си мислех че е от второразредните певици.
Изумяват ме коментари във възхвала на Емануела, селска пръчка е и нищо повече.

# 1 986
Емануела ми е дъно.

# 1 987
Аз също споделям мнението, че Емануела е ултра проста и злобна - срам за скорпионите SatisfiedSatisfiedSatisfied. Един от кусурите на Мартин е, че е имал нещо общо с нея.

По отношение на проекциите страници мога да изпиша за ордите от влюбени студентки в баща ми. От друга страна имах токсично гадже само с 5 г. по-голямо от мен.

На 20 г. човек все пак си е избрал модел на поведение и не виждам нищо лошо ние да изказваме мнението си по въпроса.

# 1 988
Много е ветровито навън при мен..страх ме е даН ми Фръкне шапката и да тръгна да я гоня...па тогаЗ да ме блъсне кола Joy..

JoyJoyJoy

И аз много се забавлявах на това изказване.

# 1 989
  • София
Мартин се държи доста овладяно и културно, честно казано. Половината женки се опитват да му прилагат доста евтини малнипулации и психоатаки. Навън или би им теглил едни майни, или би ги минал един път и пак към майните... Joy

Мартин се държи супер... пресметнато. Цялата история с Йоана беше изчислена да не излезе той лошият, но в същото време да накара нея да се изложи. Например, беше му супер неприятна ситуацията с влизането й, но се сдържа да демонстрира истинските си чувства. Държа се добре с нея, но достатъчно неглижиращо, за да се усети тя накъде отиват нещата и да отреагира (като изложи себе си и него). Така тя излиза лошата. Направи се на открит и откровен и с нея, и с другите жени, за да изгради образ на честен и коректен мъж (всъщност правеше контрол на щетите, защото му беше ясно, че тя ще го изпорти). Всичко беше и с цел да се докаже, че не са нагласени нещата (а дали са били, няма да разберем). Говореше хубави неща за нея и признаваше, че може и да я е подвел - отново, благородство на фона на нейните изцепки, плюс смирение пред грешките си. Единствено нямаше как да заобиколи това, че много хора ще се припознаят с излъганото и отхвърлено девойче. Приказките за последната връзка (неброейки нея) и изневерите (броейки нея) бяха изказани с цел да я уязви и предизвика, но му загубиха симпатиите на много зрители. Изигра каквото можа, Мартинчо, за толкова му стигнаха ходовете. Играч е, но не е мастър.

Въпреки това, нея не я оправдавам. Да, видно родителите й са свършили кофти работа, и видно носи наглата увереност на младостта и красотата, която пък я прави лесна жертва на лъжи и манипулации, но в крайна сметка девойчето вече е пълнолетно и е време да започне да учи житейските уроци, вместо всички да й уйдисват на прищевките.

# 1 990
Мартин следва Рупецова в тикток

# 1 991
Мартин следва Рупецова в тикток
Скрит текст:
Типично за Мартин – поддържа добри отношения с бивши и настоящи. Това следване не носи полезна информация.

# 1 992
  • Stockholm
Извън отношенията му с Йоана, Мартин е изключително опасна и манипулативна личност. Голяма част от вас би трябвало да си спомнят участието му в Игри на волята, където безмилостно тормозеше един друг участник, заради своя собствен интерес, а също и поля с помия един безапелационен фаворит, което срина целия му имидж и съответно го лиши от спечелването на победата. Мартин си е макиавелист отвсякъде. На Йоана бих казала- да бяга далеч от такива "партньори".

# 1 993
" Та тя седнала квалификации на Мартин да дава и че го знаели хората заради нея. Може и да не е искал да го знаят, ама то това врекало може ли да не го забележи човек?!"

Ха-ха,Мартин не искал да го знаят,затова обиколи всички реалити..айде не казвайте на черното бяло.. Емануела може да е всякаква,но благодарение на голямата си уста( която Мартин не е успял да затвори) разбираме що за стока е(дори и да е преувеличено от яд и злоба,ама то ако ти е било супер с някой и той е голям пич,защо ти е да злобееш и да полудяваш..по скоро би се стремил да го спечелиш пак.,ане да казваш че той ти е най голямото падение...ех че симпатяга ще да е тоз Марто,едната на хапчета,другата озверена...

# 1 994
Емануела няма бивш ,който да не плюе.

Общи условия

Активация на акаунт