🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 113 785
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 2 070
Не е накривена шапката му, но е отмъстителен и злопаметен. Данка ще си го получи много тънко. Сега ѝ даде кукичка, той подходи в разговор, тя се отпусна и ще има – земи това надуване скоро.

# 2 071
Много ми е безинтересна играта на Мартин и Даниела. 30-40 годишни да се заиграват толкова елементарно не мога да го повярвам. И то с претенции да са с голям опит в любовта и отношенията - тя теоретик с наръчник и консултации, той практик от Джанъм и други столични кръчми. Скучни са ми.

# 2 072
То никой не ни кара да гледаме насила.
Мен като ми е скучно - хикса.

# 2 073
Нее, никак не му е накривена шапката, само дето орева навред, че и пред Йоана това беше първото, което каза. Нищо няма да си получи Данка, върти го на малкия си пръст, досега само той отстъпва пред нея, въпреки големите заявки как с него не можело такива манипулации и т.н.

# 2 074
  • София
Бранка с филтрите е още по-ужасна. На тази снимка изглежда ужасно нечистоплътна. Често обвиняваме жените за вкуса им към мъже, ама като гледам нашите Ергени каква липса на такъв демонстрират...

# 2 075
Сега погледнах снимки на новата на Алек- Царина. Тя е като копие на майка му, ужас.

# 2 076
Нищо не му е накривено на Мартин, просто играе играта и гледа да прави шоу.

# 2 077

Да живеят гримът, прическите, социалните мрежи и филтрите, не че не видяхме какво е положението по националния ефир 😜
Че тя тук съвсем грозна изглежда. Не е моето това с растите и пиърсингите. Сега си обяснявам шапките и анцузите ѝ.

# 2 078
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Сега погледнах снимки на новата на Алек- Царина. Тя е като копие на майка му, ужас.
Може пък затова мама да му е разрешила връзка и дете?

# 2 079

Да живеят гримът, прическите, социалните мрежи и филтрите, не че не видяхме какво е положението по националния ефир 😜

Абсолютен караконджул.😁

# 2 080
Как ще прилича Царина на майка му на Алек? По-скоро има нещо от Нани в нея, а и като цяло Алек определено си имаше типаж за жени.

# 2 081
Ами, покажете я де. Да я видим избраницата на Алек.

# 2 082
# 2 083

Абсолютен караконджул.😁

😵💫🙃И си го знае Брана… иде ѝ да се “обеси”- само така си обяснявам позата🤣

А сега сериозно: Според мен Виктор “вижда” Вамп-а от обработения фотос. Само така е възможно необяснимото му заслепение по нея.
Ние виждаме грозновата намусена и не особено умна девойка, със завишена самооценка, която лъже с обработени до неузнаваемост снимки.

# 2 084
Мартин е бил разделен  с Емануела преди Игрите .

Общи условия

Активация на акаунт