Mounjaro (Тирзепатид) – някой ползва ли го? Споделете опит и резултати!

• 53 105
  • 604
  •   3
Отговори
# 300
  • Варна
Отпуската ми приключи и съм отново на линия при вас. Simple Smile Бях писала, че заради пътуването до БГ нямаше как да взема писалката и че ще пропусна 2 дози. Оказа се в крайна сметка, че пропуснах цели три дози. В Бг гледах да хапвам салатки и месце, но все пак имаше и различни сладки изкушения, на които не успях да устоя. Движението също беше доста. Най-важното, че за тези вече четири седмици не съм качила нито един килограм. Smile Пиша това за всички, които също като мен се чудят какво ще се случи, след като спрем мунджаро. Момичета, мисля, че с трезва мисъл, съобразяване какво ядем и много движение, ще успеем да задържим резултатите. Последно бях на 5, но днес мисля да сложа 2,5 да видя след този дълъг период дали ще има ефект, ако не, от следващата седмица ще съм отново на 5.

Пожелавам ви спокоен и лек ден! Flowers Bouquet

# 301
Може ли някой простичко да обясни стъпките за поръчка от Англия. Че 200лв на ниските дози и 400лв на високите по-евтино не е малка сума, която може да се спести.

# 302
  • Glasgow
А как ги доставят? то трябва да е в охладена опаковка? Аз живея в ОК, получих имейли от всички онлайн аптеки, в които съм се регистрирала, че от септември вдигат цената, нямат и наличности вече в някои. Доста чаках да ми доставят и се получи пауза, това допълнително ме стресира, да взема ли повече писалки сега, колко време могат да се съхранят неотворени и т.н.

# 303
  • София
Да всички се оплакват, с доста гледам че ги вдигат и че в момента няма наличност

# 304
  • София
138% си е доста увеличение наистина. Дано тук не увеличат, че и без това е доста скъпо и ако вдигнат още, ще трябва да се откажа.

# 305
  • Glasgow
Тези цени не са актуални, аз ползвам от май месец и никога не е било под 130£. Тоест цените в тази таблица "новите" са сегашните, а ще се увеличат след седмица. Явно затова сега бавят поръчки, да поръчаме на новите цени. Доста тъпо

# 306
  • София
Значи с нашите ще се изравните 😂 дано само нашите да не ги вдигнат с тези %

# 307
Жалко. Значи се обезмисля поръчката от чужбина.Според мен нашите няма как да пропуснат шанса да вдигнат цените. За съжаление и аз ще трябва да се откажа, ако стане така.  И сега ми е доста скъпо, почти невъзможно.

# 308
  • Glasgow
В моя имейл пише, че се очаква повишение от 30 до 70%, което е доста разтеглива граница, сега договаряли, щели да приоритизират съществуващи клиенти, но се очакват още закъснения.
И как да планирам като сега преди увеличението закъсня с над седмица, те и не казваха колко, стои поръчката като pending.
В имейла пише да помислим да сменим лекарството с Wegowy☹️

Това са горе долу актуални цени https://monj.co.uk/mounjaro-price-list-non-discounted-uk/, вижте, че няма под £130, има и над 200, което ме изненадва, чак пък такава разлика...

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 08:59 от Jokerr

# 309
  • София
А знае ли се причината за вдигането на цените?

# 310
  • Glasgow
Бла-бла, увеличили се производствените разходи и имало глобално 'разместване' на пазара. Дори аптеката, от която поръчвах сега са си спряли телефонните линии до ново нареждане, представям си какво е било, особено за хора дето разчитат заради заболяване, не само отслабване

# 311
  • София
Те в момента понеже все още нямат одобрен за масово ползване аналог, си позволяват това... Оземпик и Вегови пък си намалят цените... ама то ще е временно, със сигурност имаше ново лекарство с още по-добри резултати

Видяхте ли шума който се вдигна около Серина Уилиямс?

# 312
  • Glasgow
Аз на Серина не разбрах кое е лекарството, мина ми през някоя социална мрежа, иначе бях убедена, че или е лекарство или gastric sleeve, не диета и режим.

# 313
  • София
Zepbound, Което е същата съставка като Монджарото

# 314
  • София
Zepbound го изписаха на брат ми в САЩ. Там това е опрвделено за отслабване, а Мунджаро за диабет

Общи условия

Активация на акаунт