Mounjaro (Тирзепатид) – някой ползва ли го? Споделете опит и резултати!

• 36 479
  • 444
  •   1
Отговори
# 420
Момичета според вас ако човек може да контролира глада си и да спазва точно режим и пропорции Мунджаро има ли друг осезаем ефект, който може да спомогне за по бързото сваляне на кг.
Мисля, че Мунджарото освен да спомага за намаляване/изчезване на гладът, контролира и хормоните, които са причина, за да не може да се свалят килограми, а когато килограмите са много, то хормоните не са контролирани правилно - в общи линии нещата са навързани.

# 421
На втори прием съм. Не ми се гади. Не ми се и яде. На половин кебапче съм за обяд. Другата половина-довечера Joy

# 422
На втори прием съм. Не ми се гади. Не ми се и яде. На половин кебапче съм за обяд. Другата половина-довечера Joy
В началото е така, но имайте предвид, че съвсем скоро ще започне да Ви става лошо...от неядене и ще се чудите, какви са тези странични ефекти от нищото, а и ще спрете да сваляте килограми.

# 423
Ее момичета, щастлива съм, че най накрая ми дойде МЦ, не беше се появявал от Февруари... (цяла бременност все едно) 🤣🤣
Иначе този месец между ваканция и едно и друго се въртеех между 103,3кг - 103,6кг и тн и миналия ден вече бях на 100,9кг... по принцип се тегля в четвъртък редовно... и силно се надявам този четвъртък да видя вече 2 числа на кантара, явно съм се чувствала подута и от МЦ, че ми се и ядеше в повечко. 2020г. последно бях под 100тя и от тогава като качих, нямаше мърдане... а ми вълнувам се! Онзи ден си пробвах даже дънки 44 номер и вече има напредък, скоро ще се вмъкна пак. От 52ри на 46 в момента за мен е гордост! Пожелавам на всички ви да изпитате това удовлетворение! Иначе, съгласна съм с това, че когато се яде по-равномерно се отслабва повече, по себе си съм го забелязала.

# 424
Хайде, да се похваля и аз...отдавна не бях виждала с 7чка да показва кантара. Все още има доста килограми до търсеното и желано тегло. Ендокриноложката ми изписа 10мг. Мунджаро, което да разделям и да ми стигне за 8 приема, за да може да се раздвижи отново кантара. Ядосах се малко, защото можеше да го направи още предният път, а не да стигам до излишни обяснения, но здраве да е.

# 425
И мен ме хвана запека Grin Взех бизелакс ,но мислех ,че умирах от тежест и болка.

# 426
Имате ли киселини? Спрях да пия любимото ми бяло вино, зверски повръщам от него. За 2 месеца -7кг. Не знам дали е добре. Не спортувам, но се движа достатъчно. Имам много много да свалям за съжаление.

# 427
  • София
мда, ужасни имах, г@вискон и пулс@т пиех

# 428
  • София
Здравейте отново, прекрасни!
След морето, на което си раздвижих сланинките, се върнах, записах си онлайн час при една лекарка, за да ми каже какви изследвания да си пусна и тогава чак да отида за прегледа, че с моето работно време ми е доста трудно. Пак ще пускам ОГТТ, сега се чудя в коя лаборатория да вися 2 часа, че почна да става хладно сутрин. Имате ли предложения за София?. В тази връзка исках да Ви попитам - ако случайно ми изпише и на мен мунджаро - кой ден си го слагате, в кой ден след това Ви е най-гадно и какви лекарства е добре да имам под ръка - срещу повръщане/диария/киселини? Освен това боли ли боцкането? Уж имам опит с 9 месеца на фраксипарин, но мен тогава ме беше страх и слагах малко лед преди това да не чувствам нищо, ама за един път седмично май ще е лиготия 😅
Благодаря!

# 429
  • Glasgow
Здравейте, доколкото чета на ниската доза никой няма странични ефекти, няма повръщане. Най много да имате нужда от разхлабително🙈 Има дискомфорт като се минава от 2.5 на 5мг, аз също имах, много други споделят същото. Трае ден два и е като много гаден махмурлук, тогава бих посъветвала да планирате да е в почивен за вас ден
Боцкането не боли. Понякога ми остава синина за няколко дни, не знам какво нацелвам🤐

# 430
  • София
Вили в Щерев в лабораторията има удобни диванчета да си седиш. Аз ги правя в Рамус централата че моята държи да са в централа правени

# 431
И мен ме хвана запека Grin Взех бизелакс ,но мислех ,че умирах от тежест и болка.
Забелязала съм, че когато имам повече зеленчуци (300-400гр. във вид на салата), 2 плода и/или овесени ядки ( крънчи) - за деня ....нещата стават по-леки и усещането е друго.
Винцето, еххх това винце, как ми се пийва и на мен, но да ви кажа, че за 4 месеца може би да съм изпила 3-4 чаши, някак си нямам нужда, а ми се пийва Joy ... да отпусна чакрите, но може би ще изчакам са сваля всичко, защото иначе освен, че забавям процеса, удължавам "финансовата" агония Grin . А за киселините ги имах и преди лечението, зависи си от виното, не от всяко се получават 😉.

# 432
Привет на всички, измина точно месец на Мунджаро. Резултат от 94 стартови, днес 89. Странични ефекти нямам. В началото успявах да се храня както преди с около 1500 калории. Някъде след 3тата седмица нещо ми стана и със зор стигам 1000 калории. Протеина се старая да е минимум 130 г. В общи линии преживявам на пилешко филе, риба, протеиновите млекца(извара,скир) на лидл и протеин. Насилвам се и айсберг или други зелении да ям, без излишни калории от дресинги. С 00 що годе се разбираме. Ако не се разберем, дулколакс 1 или 2 пъти седмично. Като обиколки, - 2 см от Талия,ханш и подгръдна, -1 бедро. Първите мерки са взети след 2рия прием. Всекидневно се тегля от любопитство и наблюдавам, че на всеки около 7 - 10 дни имам рязък спад с около 1 кг. Тъй като това, което изхвърлих е в по-голямата част вода ми е интересно какви ще са резултатите втория месец Simple Smile

# 433
Чета всички мнения,и реших и аз да напиша .Та,накратко, днес си поставих първа апликация от 10мг.Започнах на 04.06 с великите ми 120.600.А днес вече съм 89кг.Всичко при мен е нормално, като изключим ,че се налага да приемам лаксативни средства. Е,обещах накратко.

# 434
  • София
Уау. Само това мога да кажа и да завидя, благородно или не толкова. Аз боря по кило на месец...

Общи условия

Активация на акаунт