Mounjaro (Тирзепатид) – някой ползва ли го? Споделете опит и резултати!

• 52 508
  • 601
  •   5
Отговори
# 90
Не знам къде видя "нашокване на канчето" и с какво те обидих, това което написах че е нормално беше по-скоро да те обнадежди че не значи че няма да стане но явно в момента си разочарована достатъчно за да го приемеш и това в негативна светлина...

# 91
Да, natka, знам ги тези неща. Всичко е дискутирано с лекаря ми. Но е факт, че на повечето им действат и малките дози. А при мен не действат и другите лекарства, а съм била на високите, уж терапевтични дози. Няма нужда от нашокване на канчето, а от споделяне на опит.

Бонбон911, защо ще сменяш Оземпик? Ако ти действа, си остани на него, най-малко и заради цената на Монджаро, което е тройна.
Струва ми се ,че ми действа слабо за 6м съм свалила 10кг … сякаш е малко за този период от време . Като от 4месеца съм на доза 1мг.

# 92
  • София
Не знам къде видя "нашокване на канчето" и с какво те обидих, това което написах че е нормално беше по-скоро да те обнадежди че не значи че няма да стане но явно в момента си разочарована достатъчно за да го приемеш и това в негативна светлина...

Извинявай, явно не съм те разбрала правилно. Може и да си права, че съм разочарована в момента.

# 93
  • пловдив
Здравейте! Ние със съпруга ми сме от почти 3 месеца на 2.5 мунджаро но от един месец нямаме никакви резултати, според мас да вдигнем ли дозата и на колко?

# 94
  • София
На мен също ми изписаха Мунджаро. Мисле да го започвам в неделя, но много се притеснявам от страничните реакции. Ендото ми изписа 0.25 при писалка от 10мг. Каза, чв има повече количество и да ползвам докато има кликове. Какви бяха страничните ефекти при вас?

# 95
На мен също ми изписаха Мунджаро. Мисле да го започвам в неделя, но много се притеснявам от страничните реакции. Ендото ми изписа 0.25 при писалка от 10мг. Каза, чв има повече количество и да ползвам докато има кликове. Какви бяха страничните ефекти при вас?

Аз до колкото четох има по-кратък срок на годност и от Оземпик. Как се използва такава писалка за дълъг период,някой може ли да обясни .

# 96
  • София
Тези, които поръчват от Англия, могат ли да датат малко повече информация - от къде, как пристигат....
Преди всяка една доза ли имате и клик, за да се появи капчица?
Пускам нещо полезно

Последна редакция: пт, 13 юни 2025, 09:28 от CruellaDeVil

# 97
  • София
Записвам се и аз при вас, в неделя си бих първата доза 2.5 мг. Бях много притеснена от страничните ефекти но да чукна на дърво за сега е ок даже ако не знаех че съм била нямаше да ги отразя. Подтискането на апетит не е високо но го има. Може би има значение че го бих в бедрото и че забравих на края да задържа инжекцията и да изброя до 10... Ще видим на втората доза как ще е. С ИР съм и почти 10кг за сваляне, за сега успявам тази седмица да съм в калориен дефицит, нисковъглехидратен. Мен ми е изписано по месец на 2.5, 5 и 7.5

# 98
Здравейте някой да има на вегови? Ще се радвам да сподели мнение !

# 99
  • София
На мен докторката искаше да ми изпише вегови, но нещо го няма още в аптеките. Казаха, че ще е значително по-скъпо от оземпик

# 100
  • София
грешка

# 101
  • София

Мъжът ми е с диабет и е на Трулисити, има намалени килограми за 3-4 години около 15 кг, но твърди, че няма усещане за намален апетит ( аз също не виждам). Но той е много , от 150 на 133!

# 102

Мъжът ми е с диабет и е на Трулисити, има намалени килограми за 3-4 години около 15 кг, но твърди, че няма усещане за намален апетит ( аз също не виждам). Но той е много , от 150 на 133!
Незнам какво е Трулисити, интересувам се от Вегови!

# 103
На мен докторката искаше да ми изпише вегови, но нещо го няма още в аптеките. Казаха, че ще е значително по-скъпо от оземпик
на мен искат да ми изпишат и за това се интересувам длаи някой е на него и какви са резултатите 🙂

# 104
  • София
Съмнявам се да намерите някой в България. Още го няма по аптеките. От една аптека ми писаха, че 0.25 мг ще е около 340лв. което ми се струва много. Това е почти двойно на оземпик, а е едно и също

Общи условия

Активация на акаунт