Пия витамини за жени eve на now, колаген, омега 3 6 9, биотин 5000 мг, комплекс от минерали, всичко е на NOW foods. Отделно си купих и хуск и глюкоманан, но те са за перисталтиката по-скоро. От време на време и магнезий, но не съм редовна, като се сетя. Трябва да видя коя точно форма.
Косопад се появи, но го овладявам. Храня се доста оскъдно, но се бъзикам, че само на добавки мога да преживявам. Майтап разбира се, но съвсем не се майтапя, че съм заседнала на 84, е след НГ бях 85.5, но не го броя за сваляне.
За анемията нищо не мога да кажа, защото дори след секцио бях на 125. Това ми е абсолютна долна граница, която съм стигала някога. Винаги съм ядяла месо в прилични количества.
Да не би да имаш някакъв проблем с усвояването? Или прекалено малко се храниш? За вит Д съм стигала долната граница и веднага купувам едно бяло спрейче с червен етикет. По-удобно е от вигантол,не знам дали е по-добро обаче.
съм на ~72кг. от декември месец, но общо съм свалила 22кг. за 6 месеца. По-скоро се чудя с какво усвояване бих могла да имам проблем, че да ме докара до такъв дефицит?
Това, което може би съм намалила като цяло е приема на месо и местни, ям, но не както преди препарата. Тъй като изследвах и пролактина, а той се прави в определен ден от МЦ, да не би затова да ми е по-нисък резултата на желязото
.. , което всъщност не оправдава тези дефицити и ще трябва да запълвам, определено.