Художествена гимнастика - фенове на грацията и изтънчеността

• 6 198
  • 180
  •   1
Отговори
# 165
За мен лично Даря е една идея по-дървена. Grinning Но пък играе ли без грешка няма побеждване няма какво да си кривя душата.

Стили, София и Таисия ги харесвам много и ги нареждам на една линия. Много искам и те да са толкова силни психически и стабилни.

+1

Забравих да добавя и Таисия, много я харесвам и нея.

# 166
  • София
Как да не е комплексна гимнастичка Дария, всичко може, всичко прави. Серии скокове, пируети по 10 оборота, изпъната в колена, лакти, падьоми, трудности с уред, всичко си има. Да не говорим колко е слаба и дългокрака, което да не се лъжем, също влияе. Е, в лице не е мис свят, но точно това не се оценява.

# 167
  • Някъде там
Най-вероятно нападките към Даря са не защото е слаба, а точно защото е силна.
Има един български синдром, дето не може нещо да е по-добро от нашето. Ако Стили я беше победила, нямаше да се говори нищо лошо за Даря. Има хора, които гледат отличията, а не играта. А първото място е само едно
Нападките към нашите момичета, въпреки хегемонията на Дария, не са спирали, дори от българи. Оглеждайки се  се по чужди форуми и публични български профили се вижда.
Традиционно рускините обиждат нас, но и не само те.
Далеч съм от мисълта, че е правилно и редно да се обижда и никога не го правя, но не е присъщо само на българите.
Да не говорим за нападките и обидите по Весела и призивите да се маха, по бг групите. Доколкото знам Весела си е наша.
И за да не съм голословна, ето нещо споделено в една от групите, което ме потресе. Слагам го в скрит текст, защото ме е гнус, но толкова за обидите само по Дария, поне за мен...
Скрит текст:

Валя каза, че най-вероятно ще запазят  2 от съчетанията. Да видим дали ще се се обърнат нещата с наложително нови съчетания при Дария и запазени стари при Стили. Защото е видно, при съчетания играни две години, че от сън да я вдигнат, ще ги изиграе машинално без да трепне в страни Дария.

Нямам търпение за нов сезон. Гледат ми се и любимата ми Дара Стоянова и Яница Динева заедно със Стили.. Сигурна съм, че Буба се е развихрила при Яни.

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 09:54 от daviz

# 168
Аз също много харесвам Дара, надявам се да ѝ направят достатъчно добри и сложни композиции.

# 169
Гнусен хейт от всички страни.
Все пак са момичета, деца, с по 8ч на ден в зала ,които трябва всичко за покажат за минута и половина, ако не, на болкука и следващата.

Любима фраза от треньорка към спортистки:  В гимнастиката, ако мразите нещо трябва да са състезанията и медалите.

# 170
Здравейте,

Може ли да ми помогнете да разбера какво и кога е следващото голямо състезание в София.
Видях че европейското ще е във Варна, но става много сложно. Трябва да е в София.

Как бих могла да разбера какво кога има? В какъв диапазон се движат цените?

Искам да доведа 15-тина момиченца + още толкова родители от Испания.

Благодаря 🤗

# 171
Световната купа в София, традиционно през април в Арена8888

# 172
Видях на 28-31/03 нещо обявено във ФБ, но не го видях в Арена.
Знаете ли случайно каква може да е цената за цялото първенство всички дни.
Децата са м/у 8-14г.

Благодаря 🤗

# 173
  • София
Не са много скъпи билетите, пакетите май бяха за всичките дни към 100 лв, ако не бъркам.

# 174
Много благодаря!

# 175
От 28-30.03.2026 е СК в София - в Арена 8888 със сигурност.
https://www.gymnastics.sport/site/events/detail.php?id=17924#loaded

# 176
  • sofia
Малко съм озадачена как се посреща волейболния отбор, а Стиляна и отбора, които също са световни вицешампиони, ги посрещаха фенки  и няколко журналисти с глупави въпроси. Волейболистите заслужават разбира се, но тя също. Къде беше министърът тогава?

# 177
Има няколко причини това да се случва.
Първо - волейболът е много по-познат и гледаем за масовия зрител. Повече интерес, повече фенове и истерия.
Второ - до момента световни първенства по волейбол имаше през 4г, вече ще са през 2г. По ХГ има всяка година.
Трето - свикнали сме на успехите на гимнастичките, и ако не е злато, не го броим за важно.
За да сме реалисти - дори да вземе Стили световната титла, няма да я прибере правителствения самолет, защото не могат да си правят кампания на неин гръб. Вече националите по футбол ако вземат да се класират на световно, сигурно и ще ги закарат до там.
Иначе - това, което постигнаха волейболистите е огромно! Голямо браво на момчетата! Пожелавам им здраве и още успехи!
А за Стилияна да е далече от медийния шум е само бонус. Дано за другите ОИ има много надежди за медали, за да я оставят да си работи спокойно. Видяхме докъде води обратното!

# 178
Нашата страна много трудно печели медали на голям форум на отборно ниво извън художествената гимнастика.

Последният успех на отбора по волейбол е от преди около 20 г - бронз, а преди това 1994 г отборът по футбол прави нещо голямо. И горе-долу май е само това. А през тези 20-30 години е имало доста повече златни и сребърни медали на индивидуално ниво в различни спортове, както и всевъзможни медали в худ.гимнастика, където успехите се приемат по подразбиране.

Затова е разликата в посрещането - надминати очаквания, като е направено нещо невярвано и неочаквано.

# 179
Футболът специално в целия свят е на пиедестал. Само там световното и европейското са толкова велики събития, излъчвани задължително по ТВ. Само там на титлите се придава такова значение. Неслучайно е "царят на спортовете".
При нас за съжаление там потънахме толкова дълбоко, че надежда не се вижда. Волейболът ни е носил радост през годините и сега се вижда новото златно поколение. Владо Николов беше идол и сега двама от синовете му успешно вървят по неговите стъпки. Това много рядко се случва. Наистина Владо и Мая са пример за добро семейство и са благословени. Много има за какво да се говори и да се хвалят момчетата. А народът е зажаднял за добри примери, успехи и нещо добро, около което да се обединим.
Това как политиците се опитват да се възползват и да говорят лицемерно за съединение и обединение, е толкова грозно, че не ми се коментира. В случая момчетата волейболисти нямат никакъв избор, освен да станат част от всичко. Все пак им е нужна покдрепата на държавата и финансиране. Затова подозирам и че гимнастичките при успехи обикалят телевизиите. Даже ми става жал за децата.

Общи условия

Активация на акаунт