Пролетта ще дойде с цветове и с вест за чакано дете. ~бебеправене 618~

• 30 626
  • 817
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за информацията, тирамису. Aз досега съм имала 2 или 3 пъти, след лечение винаги имам и назначен курс лактажин, предполагам пак ще ми го включат, и не се е повтаряла. Обажда се обикновено след антибиотично лечение при мен.
Иначе - едно на ръка е БВ, второ са чернодробните, трето още не съм имала овулация и не знам въобще кога ще ми дойде, четвърто - не знам и докато пия лекарствата дали може да правим опити. Единия гастро иска да пия едното лекарство поне 2-3 месеца и задължително при инвитро, и уж му имам доверие, защото жена му е репродуктивен лекар. Обаче в листовката изрично пише да не се приема при бременност и да не се правят опити докато се пие, защото изследвания при гризачи показват увреждания на плода. Така че наистина не знам кога, какво и дали ще правим.

# 31
  • На изток от Ада
Много тъжно 2402 ще дойде подходящо време

# 32
2402, стискам палци всички тези спънки с БВ и чернодробните да ги преодолееш възможно най-бързо!

Тирамису, и аз моя мъж го срещнах, където и Preggo нейния. 😀 Това, което е за теб, рано или късно те намира. Но докато се намерим, с доста крастави жаби трябваше да се срещна. То в реалния живот е трудно да си съвпаднеш с някого (химия, ценности, социален статус, кой какво иска от живота и т.н. все важни неща), пък какво остава за виртуалния. Въпрос на шанс е, но и на известна доза упоритост. 🙂

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 13:38 от Lorrain

# 33
Rave Green Heart Flowers Hibiscus

Lorrain, само с усмивка да си тръгваш от прегледите и една жива и здрава девойка! Heartpulse

# 34
  • Be realistic - plan for a miracle.
Търсейки нещо друго, намерих това мнение, което си бях запазвала в Полезни преди време отнасящо се за калните бани и Поморие.

# 35
Аз се чудя защо никой не пише, то имало нова тема Simple Smile))))
Лорейн, лека бременност ти пожелавам и минавам под розовия прашещ. ( то вкъщи вече е пълно с чували със син и розов прашец, даже и малко лилав, айде вече някое бебе да минава да си го взима)
Белийв23, Кенди, МисКрис, стискам палци да се похвалите със здрави ембриончета
Белийв11, това първи Ц ли ти е след аборта? Ходи ли на преглед да те видят след кървенето за изчистване?
Тирамису, явно твоя човек има някакви много сериозни детски травми. Може да отидете на психолог, ако иска да говори и да разбере какъв е проблема. Мога да ти кажа че 99 % от проблемите на хората идват от детството им. Може техните да са го неглижирали, да има братя и сестри и да е растял в тяхната сянка. А може и да е нещо назад в поколенията за което носи карма. Аз не давам и няма да давам акъл кой какво да прави с мъжа си, това не е наша работа. Той, ако има деца може и да се промени. Но само едно ще кажа, много, много, много е важно човека да е до теб в трудни моменти. Самата ти знаеш какво е да минеш през аборт, почти всички тук минаваме и сме минавали през инвитро, инжекции, безброй изследвания, пълни упойки, операции. Гледай дали те подкрепя и е с теб през тези моменти. То в хубавите моменти всеки може, но истинския партньор се доказва, когато е с теб в трудностите.

П.С. Аниго, как си ти?

# 36
Salsera, добре съм. Hug

Вчера направих един easyhome (8 ден след трансфера), но е бетон отрицателен Grinning Ще видя тези дни дали ще има изненада или ще купувам самолетни билети за някъде.

# 37
  • На изток от Ада
Аниго те Изи хоум дават мн бледи черти. Със Фей говорихме че при чхг 180 е имала много бледа черта на Изи хоум.

# 38
Ааа как, бе?! Нали уж 10 miU, аман ! Ще пусна и кръвен сигурно, просто не знам кога ще мога да отида до лабораторията.

# 39
Благодаря за новата тема и за орисването! Heart

Ето как изглеждаше моят тест на ЧХГ 180:

# 40
Easy@home са с чувствителност 25mIU/ml, проверих в амазон.

# 41
Fayona Heart Пфф
Ти как си?

2402, да отворих iherb аз, обаче ми се върти за нещо написано на самата им опаковка от порядъка на 10 единици. Или тотално съм изпращяла Grinning

# 42
Аз успях да си запиша час ,не мога да чакам да се приберем в България и ще отида тук ,за да видят всичко наред ли и да проверят за кисти .
Стискайте палци прегледа е в Петък Simple Smile

# 43
  • На изток от Ада
Ми и аз знам че са с 10  чувствителност..

# 44
Аниго, аз съм добре, благодаря ти, че питаш. Тази седмица съм изпаднала в някаква безтегловност, че нямам нито прегледи, нито изследвания чак до следващия вторник. Малко съм кълбо от нерви, но се опитвам да гледам положително. Имаш много стиснати палци за кръвния в края на седмицата да имаш хубаво трицифрено ЧХГ! Flowers Four Leaf Clover

Много стиснати палци и на останалите момичета да имате много положителни емоции и новини за споделяне! Nature Sparkles Flowers Four Leaf Clover Nature Star2

Общи условия

Активация на акаунт