Пролетта ще дойде с цветове и с вест за чакано дете. ~бебеправене 618~

• 30 638
  • 817
  •   1
Отговори
# 45
Отдавна не съм писала , защото няма нищо ново при нас , но ви чета!
Имам записан час за Калчев лятото и ми се иска някакви биопсии да направим
Успех на всички момичета и честито на всички! Hug
Файона при теб имаше ли нещо по различно като симптоми преди закъснението?

# 46
Нани, аз също тъкмо си бях записала час при него за края на август и лошите мисли в главата ме карат още да си го държа. Стискам ти палци докато стане време за него и вече да си бременна! Flowers Four Leaf Clover За съжаление и преди и след закъснението не мога да се похваля с каквито и да е симптоми освен леко придърпване от време на време в областта на матката, което винаги може и с идващ цикъл да се обърка.

# 47
Благодаря Файонка! Heart

# 48
Пуснах вчера АМХ, Е2 и ФСХ в Рамус. Е2 и ФСХ са си все така зле като през януари, очаквах подобрение от акупунткурата, а АМХ още не е излязъл. Колко време му отнема на това нещо в Рамус, в бодимед излизаше за няколко часа? Не че очаквам чудеса при ФСХ 14 и нисък естрадиол, но надеждата умира последна..

# 49
И моят АМХ излезе буквално за няколко часа, но бях си пуснала в друга лаборатория в Русе

# 50
Попринцип инхибинът излиза много бавно в Рамус но АМХ и на мен бързо излезе. Слънце стискам палци 🤞❤️

# 51
  • София
АМХ знам, че в някой лаборатории го правят в определени дни.

# 52
Благодаря ви! Heart Момичето каза, че до края на деня ще излязат всички, ама ей го на, още го няма. Между другото имат 50% на АМХ при попълване на някаква анкета, ако някой мисли скоро да пуска, излиза 27 лв.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 10:19 от Среднощно Слънце ☀️

# 53
За АМХ трябва друга промоция според мен - да си запазят цената ама да пишат 50% отгоре на стойността му. Ако е 0,5 да стане 1.
Всичко друго е отвличане на вниманието.

# 54
  • На изток от Ада
Слънце дано имаш подобрение на Амх.

# 55
Благодаря на Рейв и Лорайн за темата и орисването, късмет и на двете!
Пожелавам тема 618 да е само с добри новини!

Скрит текст:
Междувременно, в същия този период, бившия ми приятел, който не беше готов за деца, някак си успя да се ожени и да си направи не едно, а цели две дечица.

У наше село - аналогична ситуация Simple Smile

# 56
Кенди, съгласна съм, и на двойна цена ще го платя така. Grinning
Ами, нямам подобрение. 0,12 излезе. Миналата година март беше 0,22, септември пак беше 0,13. За съжаление нищо не помага при мен. Sad Да знаете Бодимед и Рамус г/д едно и също показват, някой твърдеше, че в Рамус излиза по-високо.

# 57
  • Замък сред облаците
Нещо забавно/саркастично по отношение на поканите за “важни” събития: https://youtube.com/shorts/7pEnOxanDyo?si=kd3w8ZJA5cypZFSi

# 58
Благодаря на Рейв и Лорейн за прекрасната тема! Дано е късметлийска- изпълнена с много радости и чудеса.
Стискам силно палчета за всички дами с резултат +++! На другите- а, дано вече магията стане за всяка една от нас!
Аз да измрънкам: от понеделник съм на Кломифен 2х1т., вчера 1 Мериоферт от 150. Да, ама от вчера всички в къщи втасахме с някакъв вирус. На мен даже личния ми изписа Аугументин, а на моя му изписаха Тамифлу. И какво правим сега?! Cold Sweat Звъннах на моя доктор, вика ми, че ще мине и утре ме чака на преглед Scream

# 59
Патенце, имаш ли темп, какви са ти симптомите? Аз знам че не е хубаво да се прави стимулация ( да, ти нямало е как да знаеш, че те хване) и пункция при вирус или настинка. Първо, заради анестезията, второ- защото не се знае какво ще е качеството на Я. Сега, ако са 1-2 Я може и без анестезия да ги извади, а пък ако не са много големи, мисля че може да се отложи стимулацията. Ф ако не са станали доминантни най-вероятно ще регресират или един ще си стане Я и ще има ест овулация. Ама ти щом си на Аугментин, а мъжа ти на Тамифлу не ми звучи добре. Купи си тест за Ковид и Грип А, Б и виж дали ще излезе черта. Което и да е от трите, не ти препоръчвам да продължавате стимулацията.

Общи условия

Активация на акаунт