Пролетта ще дойде с цветове и с вест за чакано дете. ~бебеправене 618~

• 30 635
  • 817
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря, Салсера! Утре ще отида на преглед и ще обсъдим подробно ситуацията с доктора.
Аз нямам температура, просто кашлица - възпаление на бронхите, според личния лекар. На мен не ми е лошо- просто кашлицата ме мъчи!

# 61
Аз си имам бактерия и във вирусологията от цервикален секрет. Сега антибиотиче през устата, на песари и на крем вагинално, пробиотици орално заедно с АБ и вагинално като приключа с всичко....

patence, дано не е пречка и да завършите стимулацията!

слънце, съжалявам за резултата от АМХ...

# 62
Kattes, за кално лечението не знам много. Може да се ходи с направление и трябва 12-14 дни поред процедури. Лугата била много богата на минерали и съответно при прилагането й върху кожата можело да се попълнят дефицити. Моята първа реакции също беше уплаха от инфекции, но ми обясниха, че всичко било прочистено. Но явно има и кофти случаи и недоволни.

Стискам палци за хубави ембриончета на момичетата в процедури. 🙏🐣

Аниго, дано и при теб има приятна изненада.

Слънце, съжалявам за резултата. Кално лечението било добро при ИЯР.

Патенце, и аз бях болна по време на моята стимулация. Накрая ми включиха и антибиотик, заради бактерия. Според д-р Станулов нямало проблеми, но резултатът при мен не беше добър. Дано при теб всичко е наред!

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 21:23 от ВаНиЛа

# 63
Включвам се заа кашлица, аз се лекувам със шуслерови соли 3 и 8 и инфлуцид. Взимат се едно след друго х1 и така по 7-8 пъти на ден. При мен помага, но трябва да се приемат поне 5-6 дни, не става веднага.

# 64
Някоя от вас имала ли е белтъкообразна ЦС през втората половина от цикъла (седмица преди очаквана следваща менструация)?

# 65
msr222, дали не е индикация за някакъв проблем?! Не съм съвсем сигурна, но моята ЦС е винаги прозрачна. Промени ли цвета, веднага ми светва лампичката!
Нека по-запознатите да споделят опит!

# 66
Тя си е прозрачна, но и разтеглива.

# 67
  • Замък сред облаците
Аз като има Б имам такава.

# 68
Аз продължавам да Ви чета, голяма лепка съм, но някак не мога да се откъсна още от темичката и очаквам много плюсчета. rave Както винаги прекрасна темичка Heart Decoration

LorrainПрекрасно орисване и пожелавам ти всичко да е наред. Следи си кръвното и дано да няма проблеми. Аз също излязох с висок риск от прееклампсия на БХС, но за сега всичко е наред.

2402 Пожелавам ти бързо да се справиш с тези бацили и да минавате напред

Патенце, дано да оздравееш и да няма проблем при пункцията. Пожелавам ти добра реколта и чудесни резултати.

Тирамису Hug

# 69
Пълнолуние и аз се присъединявам да хвърлям по едно око🫣
Честита да ви е темата,  момичета!
Пожелавам ви много +++ и добри новини!

# 70
Мср, имах такава 2-3 дни преди сегашния цикъл и се разтърсих:.
1. Бременност
2.Нарушения в лутеалната фаза, опит на тялото да се саморегулира
3. Скорошен секс
4. Вторичен LH пик
5. Естрогенова доминантност
6. Сок от филм

# 71
Кенди, или 3, или 6 😁😁 благогодаря ❤

# 72
Кенди, или 3, или 6 😁😁 благогодаря ❤
Аз заложих точно на тия двете, даже на второто особено.

# 73
Имам днес едно леко парене долу ниско в корема  и се радвам че отивам на преглед .
Стискайте палци ,да не се окаже че си ходя с кисти Sad Sad
Ще ви пиша после ,не знам дори дали ме четете но така съм по спокойна като си го споделя Simple Smile
Лек ден

# 74

wtf е "сок от филм"?

Общи условия

Активация на акаунт