Пролетта ще дойде с цветове и с вест за чакано дете. ~бебеправене 618~

• 30 641
  • 817
  •   1
Отговори
# 75
  • Be realistic - plan for a miracle.

# 76
Аз мисля, че ще мина на нещо вече с рецепта в някакъв момент:

# 77
  • Замък сред облаците
Одри, по модерно му така се казва на “филмирането”  😁 Едно време нали беше “влязох във филма”… Ех, га бяхме младиии…

# 78
Аз тази месец пропускам. Този Кломифен не ми повлия добре. Тръгнал е само 1 Ф. Докторът каза, че хем съм болна, хем само едничко Ф, няма смисъл да гърмим патрони. При следващ цикъл ще ме чака на 2-ри ден за преглед.
Мен ме притесни факта, че преди Нова година имах по 3-4 антрални, а сега йок! Старост - нерадост Head Band

# 79
  • На изток от Ада
Съжалявам патенце.!

# 80
Аз се записвам в новата тема и продължавам да чакам резултати от изследвания, за да направим консултация.
Това чакане зверски ме изнервя, но си давам сметка, че няма как да минем без него.

# 81
Съжалявам, patence

didito, паренето едва ли е от кисти. Стискам палци всичко да е наред при прегледа.

Ако на някой му потрябва антибиотик метронидазол (независимо от търговското наименование) да знаете, че са зачезнали пак. Бих път до Надежда специално да си ги взема, защото в целия квартал не намерих нито оралния, нито вагиналния.

# 82
За кисти проверих заради хормоните Simple Smile
Така доктора каза до края на годината да не се свързвам с Български доктор ,да живея спокойно да не правя повече хормонални изследвания и той се изненада от гамата които ми бяха казала да изследвам .Изписа ми хранителни витамини и каза просто да правим Любов ,също така в Словения не си правят спермограми и така .
Контраста е голям ,знам какво е да живея под стрес ,така че сега ще го послушам него и ще се доверя Simple Smile
До октомври ако няма бременност пак при него за да ми каже какво ще правим.Тестове за овулация да не правя ,три дни след цикъла да правим любов на всеки два дена и да се радваме на живота .
Успех момичета аз сега ще го карам спокойно ,спокойно .

# 83
Мср, имах такава 2-3 дни преди сегашния цикъл и се разтърсих:.
1. Бременност
2.Нарушения в лутеалната фаза, опит на тялото да се саморегулира
3. Скорошен секс
4. Вторичен LH пик
5. Естрогенова доминантност
6. Сок от филм
Аз имам такъв секрет в момента. Седмица преди цикъл съм. Мисля, че може да е от стимулацията плюс, че пия Дуфастон. Надявам се от списъка да е номер 1., но докато дойде или не ще има много точка 6. 😂😂

# 84
Патенце, съжалявам. Но добре, че пропускате болния месец.

Аз трябва да стартирам инвитро на следващия цикъл, ако всичко е наред. Но трябва да направя и контрола на имунологичните, за да ми предпише терапия доц Михайлова и имам 2 чуденки.
1. Изследванията преди да почна стимулацията ли да ги направя или не им се бърка?
2. Ако има терапия, тя стандартно е при трансфер, а не при стимулация нали? Като не се знае дали ще има свеж трансфер, кога се започва с терапията? При последната инсеминация започнах с терапия няколко дни преди нея.

# 85
Моят трансфер е неуспешен. Сега документи за нова заповед и малко почивка.

Ванила, успех! Heart

Patence Heart

# 86
Съжалявам, anigo

ванила, не би трябвало да ги бърка стимулацията, но аз бих ги направила преди нея. За втория въпрос - сигурно ще ти я назначи след пункция, ако няма свеж трансфер просто ще я спреш.

# 87
Аниго , съжалявам  Heart

# 88
Anigo, следващият път ще е вашият! ❤

# 89
Аниго, съжалявам много 🥲 Наместваш короната и продължавате напред.

Общи условия

Активация на акаунт