Пролетта ще дойде с цветове и с вест за чакано дете. ~бебеправене 618~

• 30 650
  • 817
  •   1
Отговори
# 90
  • На изток от Ада
Съжалявам Аниго

# 91
Anigo съжалявам !

Имам една останала доза Meriofert 75, ако на някой му е нужна 🍀😇

# 92
Аниго, гуш Heart !
Ванила, пожелавам успешен старт при следващата процедура (аз от имунологични нищо не разбирам) !
Аз сега гледам, че следващия цикъл ми се пада на 5 Април и евентуална пункция по Великден. Дали няма да ме отсвирят като видят, че се падат празници?!
И трябва да ида да изследвам Витамин Д. Спрях го доста отдавна, може да има месец, а още не съм пуснала контрола....

# 93
Anigo, съжалявам. 😓

Патенце, зависи при кой лекар си. Не си спомням къде си.

# 94
Включвам се момичета само за да ви замеря с розови памперси от нашата Мила. 🩷
И аз като Пълнолуние и Мила следя темата и стискам супер силно палци за всяка една от вас да се радва на тлъсто ЧХГ съвсем скоро и после пухкави бебешки ръчички -кифлички.

# 95
fearless, честита малка Мила! Да ви расте най-вече много здрава и щастлива! Gift Heart

# 96
Fearless, честитаа радост! Да ви е жива и здрава! Heartpulse

# 97
Честито, fearless. Да сте много щастливи заедно! ☺❤🐣

Хубаво е така да ни зарадва някой, който сякаш до преди ден е писал тук. Дава надежда, че всички ще успеем все някога.

# 98
Да ви е жива и здрава♡
Дано и нас ни сполети такава радост.....някога.....

# 99
Фиърлес, честита девойка, да е жива и здрава Simple Smile

# 100
Fearless, честита да ви е малката Мила! Да расте здрава и щастлива.
Прибирам си от розовите памперси и ни пожелавам скоро всички да се похвалим с хубави новини.

# 101
Fearless, честита да ви е Мила, да расте здрава и щастлива! Heart

# 102
  • На изток от Ада
Да е жива и здрава Мила!

# 103
Запис и от мен с малко закъснение в прекрасната тема, с благодарности на rave и благодарности на Lorrain за орисването!

Fearless честита да ви е малката Мила и много да ви радва!
Аниго съжалявам за неуспеха, следващия път ще бъде!
Ванила успех Flowers Four Leaf Clover

Споделям какво се случи с мен:
Скрит текст:
След новината за мисед миналата събота, още на следващия ден започна кървене. Всеки ден се чувахме със Сенкова, в петък бях на преглед при нея и тя каза, че сакчето е паднало и лигавицата изтънява, беше 8мм. Да си кажа честно, самоизчистването боли и то много, но е най-щадящия метод. Можем още на следващия цикъл да действаме. Сега както стана така точно преди да стартираме процедурата тя не иска бързаме с инвитро. Според нея ще стане пак естествено, ако не иска да пробваме с инсеминация, все пак заповедта е валидна до януари 2026. Честно казано ни вдъхна надежда и аз съм за да пробваме още малко. Вече съм добре поне физически, спряха болките и кървенето вече е кафеникаво и слабо. Извинявам се ако не е за тук, подробностите ги пропуснах умишлено, просто исках да споделя с някой, защото ММ малко не разбира какво точно се случва, а никой друг не знаеше.

# 104
Фиърлес, честита и велика Мила!:heartbeat:

Ще измърморя малко аз.
Скрит текст:
Вчера бяхме на преглед на 4ти ден от цикъла след пункцията, за да започнем нова стимулация. Обаче не - в десния яйчник имам задържан фоликул с формата и размерите на Меркурий. Пуснахме естроген, нормален е за деня, тоест това не произвежда хормони, просто е един голям тъп мехур, оставиха на мен да реша как да продължим - можело да си почина, можело да пробваме да стимулираме под условие, че не се знаело дали ще тръгне добре и равномерно стимулацията. Мислих, мислих и реших да го канселирам тоя месец. Не можах да си го представя как с това гюлле ще набримчим по още 2-3 такива на яйчник. Нещо много неизвестни ми станаха. Та така. Няма да е напълно празен месец - ще направим една биопсия и ще вземат цервикален секрет за ония гадости, ще чакаме и ПИД да излезе и може би ще имаме малко повече информация как да се продължи. Не пречи обаче да се събудя с идеята, че бастисах 6 потенциални яйцеклетки тоя месец.

Общи условия

Активация на акаунт