Пролетта ще дойде с цветове и с вест за чакано дете. ~бебеправене 618~

• 30 658
  • 817
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро, момичета.
Фиърлес, честита дъщеричка, да расте здрава и щастлива!
Аниго, съжалявам за неуспешния трансфер. Имате ли още ембриончета за следващ?
Монита, радвам се, че си положително настроена, дано забременееш съвсем скоро и този път да е до финал.
Кенди, много добре те разбирам, всеки пропуснат месец ми се струва безкраен и безсмислен. Но пък не пречи да си пробвате естествено, току виж си имала овулация. Освен това, ако дай Боже имате балансиран ембрион след ПИД, няма ли да се пробвате с трансфер?
Няма да се очудя и аз да съм се снабдила с някой задържан фоликул след стимулацията този месец, четох, че много често се среща. А и на мен ми беше първа.
Днес съм 11 дпо и съм с категорично отрицателни тестове. A когато бях забременяла на този ден вече ясно се виждаше втора черта.
Сринах се психически, явно много се надявах, че от трите големи фоликула все един ембрион може да излезе. И сега не знам, за какво да се хвана, че да продължа напред.
Чакам да ми звъннат от МЦ д-р Калчев с резултати от микробиома, кой знае с какви неприятни резултати ще ме сюрпризират и те.

# 106
  • София
Кенди, правилно си решила. Само веднъж след стимулация съм имала задържан фоликул и Сенкова каза, че изобщо няма да гърмим патрони - я тръгне нещо я не, ако тръгне я озрее я не...

# 107
Тирамису, само един ембрион имахме. Сега ще подавам документи за нова заповед.

Стискам палци да се появи все пак втора черта! Blush

Candy Heart

Monita, хайде да няма нужда от тази заповед и следващия път всичко да е наред! Разбирам физическите усещания, по повод скрития текст. По-добре така,  а и емоционалното състояние също е ...

# 108
  • София
Момичета, знаете, че откакто съм в темата аз съм най-жестокият оптимист, че нещата ще се получат и затова после падам жестоко от високо и е много гадно.
Наистина ви съветвам да намерите нещо странично като занимание и да не го мислите толкова много.
Знам колко е трудно, даже и когато е ясно, че няма да се получи бебе и пак се опитвам да гоним овулация, но пък тренировките например ми действат много зареждащо, освен, че се вижда ефект само от две, което е крайно нелогично, но....
Идеята ми е наистина да се опитате да се разсейвате подобаващо!
Аз категорично реших, че ако стане стане, няма да се пазим, но пък продължавам напред. Нали влизам в новите 20 реших, че трябва да ги посрещна с едно 20годишно тяло Grinning

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 10:48 от shan^tall

# 109
Аз за себе си разбрах, че ако не се примириш с мисълта и не се освободиш от ситуацията, никаква дейност няма да те освободи от тежките мисли. Дори когато бях невероятно заета преди предстоящата сватба, всяка минута си мислех: „Получи ли се този месец?“. И имаше месеци, когато изобщо не бях натоварена, нито по работа, нито вкъщи, но изобщо нямах мисли за бременност. Така че това е много сложна психика, никога не се знае как ще се възприеме всеки цикъл. Сега съм малко по-отпусната, понеже не очаквам бременност поради високи стойности на пролактин и ТСХ. Ще видим след предстоящ контролен преглед при ендокринолог

# 110
Monita, прегръдки! Хубаво е, че си се изчистила сама и аз също ти пожелавам въобще да не стигате до използване на заповедта, а скоро пак да се похвалиш с положителен тест, но да е до успешен финал!

candy, аз знам, че задържаните фоликули не пречат при ЗЕТ примерно, но пречат за стимулация. Потенциалните 6 яйцеклетки ще са си там и другия цикъл и ще си чакат реда.

На мен това с немисленето не ми се получава. Не мога да не правя тестове за О, защото ме побърква това да не знам въобще кога ще ми дойде. А ако хвана овулация и успеем да правим нещо после все имам надежда, че може нещо да се е случило. Даже този цикъл се изкушавам ако О е след всички лечения да не се пазим, ама осъзнавам, че би било доста безотговорно на фона на антибиотиците и другите ми лекарства. От друга страна толкова рядко имам овулация, че ми е тъпо да я изпускаме. Решила съм обаче първия цикъл с летрозол да си искам и тригър и да правим опити, не би трябвало да си пречи с pbmc (и после пак ще съм сдухана, че не е станало).

# 111
  • София
2402, на мен също не ми се получва, затова се опитвям всячески да изместя фокуса, затова и написах, че пак се опитвам да сме активни през ден във фертилните дни, но пък гледам да се опитвам да не се ядосвам ако не се получи / както този месец/, но тестове не правя /и без това не се разбираме с тях, и нямам тестове за бременност вкъщи Grinning

# 112
Аз пък се отказах от тестове на ову. Първо време, когато ги правих, изобщо не можах да хвана О (тогава още не знаех, че със СПКЯ нямаше смисъл да ги ползвам), а сега вече ми е страх пак да не видя наситени две черти. Така че просто редовен ПА и каквото и да стане, ще стане

# 113
  • На изток от Ада
Монита добре че си се изчистила сама
Канди Heart
Тирамису все пак дано излязат добри резултати от микробиоома.

# 114
To и аз нямаше да правя тестове, ако ми варираше цикъла с 2-5 дни. Ама като може да е или 40 или 90 дни дълъг някак ми става важно да знам кога се случва нещо в тялото ми Grinning
Решила съм да почна йога, ама вече сериозно в студио и се надявам това да ме разтоварва и разсейва малко от малко.
Скрит текст:
аз пак не съм добре емоционално и ментално. За пред хората го прикривам добре. Преди няколко дни излизах с кумата си, почнах да ѝ споделям как се чувствам и получих отговор "глупости, нищо ти няма, супер си си; доста добре се справяш с всичко, което ти се случва". Ама вкъщи не мога постоянно да поддържам фасадата и всеки ден трябва да отговарям на въпроса на мъжа ми "какво ти има и защо си пак такава апатична", все едно ще се промени причината за един ден или ще изчезне. Преди две вечери пак се приспах с едночасов рев за всичко, което е, което беше и което можеше да бъде. Още доста дълъг път трябва да извървя преди да се върна поне в състоянието, в което бях преди 2 месеца.

# 115
  • София
2402, йогата е добро начало - в зала има доста по-голям ефект отколкото сам вкъщи.
Мисля всички минаваме през моментите с едночасови ревове за лека нощ.

# 116
Тирамису, то аз овулация имам ама ако не е вдясно, няма смисъл от опити, защото лявата тръба е фира. Плюс, че аз забременявам сравнително лесно ама явно грешно… та още 1 такова приключение, което да ми погълне 3-6-12 месеца, не знам дали искам (не че алтернативите са гаранция за успех. От 2 седмици чета ПИД статистики и възрастово попадам в някакви 10-12% успеваемост, та, да. Ще видим какво ще излезе и как ще продължим. Със сигурност искаме да имаме поне още 2 бройки  Expressionless)

Шантал, 2042 - имах нужда да чуя, че е по-добре на пейката от колкото да съм някакво стимулационно камикадзе Heart

# 117
Това с отказването от тази мисъл има голям ефект, момичета.... аз декември го бях отписала покрай празниците, постоянното пътуване при роднини с ММ, той допълнително работи като Dj и с участията му по време на празниците имахме много малко контакти, а то ..... беше взело, че станало макар да не вярвах изооообщо... така че не губете надежда и да .... изместете фокуса .... има ефект! 😉

P.S. Утре съм на преглед след МЦ, да видим какво е положението, какви изследвания ще иска АГ, за да знам в началото на април като ида в София за 3 дни какво да си напускам и аз като изследвания....

# 118
  • На изток от Ада
И аз не съм добре понякога.
Даже не знам дали вярвам. Те едни опити само февруари се постарахме. В крайна сметка и сега март се записахме с един опит... Чакам МЦ в петък

# 119
Разбрах, Кенди, тогава наистина е по-добре да заложите на по-сигурното - тестван ембрион.
Наси, не е ли време за тест?

Аз току що получих обаждане от медицинския център, че микробиомът ми е излязал чист. И доктор Калчев нямал какво повече да направи за мен, освен още една стимулация, този път с летрозол. И ме насочва за инвитро предвид възрастта. За да може да се изследват ембрионите.
Буца ми заседна в гърлото, след малко ще се отдам и аз на едночасов рев. Сигурно защото нямам с кого да го правя това инвитро.

Общи условия

Активация на акаунт