Пролетта ще дойде с цветове и с вест за чакано дете. ~бебеправене 618~

• 30 626
  • 817
  •   1
Отговори
# 15
Ох, да ви се оплача ...
Никога до сега 1 ден от Ц не ми е бил толкова обилен и болезнен ... дали А си е оказал някакво влияние?! 🙄 като съм кукнала в 3.40ч от болки.... иде ми да се гръмна.... по принцип търпя ама щом ставах за ОКИ....

# 16
Rave, прекрасна тема, както винаги, благодаря ти!
Lorrain, разплака ме ❤️ Лека и прекрасна бременност ти желая от сърце!!!
Believe23, много стискам палци 😊
Благодаря ви, че ви има, момичета! Наистина е много хубаво да знаеш, че може да си излееш спокойно мислите и вълненията и да бъдеш разбрана 🤍

# 17
Записвам се и аз в прекрасната ни тема.
Лорейн, благодаря за прекрасното орисване и окуражаващата история, дано остатъкът от бременността ти преминава гладко до щастливия финал.
Възхищавам ви се момичета, това е и към Прего, Кенди, как сте продължили напред след толкова дълги връзки и сега имате мъже до себе си, които истински ви обичат и ценят. Аз изобщо нямам това самочувствие, а и много трудно се влюбвам и започвам връзки. Ако не е тайна, как се запознахте с мъжете си? Все се питам, къде аджеба ще срещна друг човек, ако сега се разделя с приятеля ми. Аз нямам много контакти, работя си от хоум офис, всичките ми приятелки вече са с деца, поотраснали.
Белийв23, стискам ти палци за добри резултати от ПИД и това ембрионче да е твоето дете!

# 18
  • София
Благодаря за темата и орисването!
Аз се събудих като премазана от валяк... нямам идея какво се случва напоследък ама грам не съм в кондиция...

# 19
Включвам се в темата. Аз пък днес събудих се с леки болки в корема. Ако ще ми дойде в събота-неделя, значи съм имала ову на 3-4, както и предполагах по симптомите.

# 20
Благодаря за темата! Взимам си розовко и стискам палци на всички бластоцитчета, плувци и яйчица да се намерят и съберат!
Тирамису, вярвам, че нещата при вас ще се успокоят. Пролетта е труден сезон, във всички отношения....
Кенди, честит рожден ден!

# 21
  • Be realistic - plan for a miracle.
Прего, Кенди, как сте продължили напред след толкова дълги връзки и сега имате мъже до себе си, които истински ви обичат и ценят. Аз изобщо нямам това самочувствие, а и много трудно се влюбвам и започвам връзки. Ако не е тайна, как се запознахте с мъжете си? Все се питам, къде аджеба ще срещна друг човек, ако сега се разделя с приятеля ми. Аз нямам много контакти, работя си от хоум офис, всичките ми приятелки вече са с деца, поотраснали.

Тирамису,

Скрит текст:
Също съм интроверт, а след раздялата самочувствието беше в кофата поради много причини. Иска ми се да разкажа за бившия ми мъж и преживяното с него, но не искам повече да "пипам" там дори енергийно. Та - тежка раздяла. Хоум офис, две години пандемия, не живеех временно в София (на 30 км бях), изолация, самота, лекуване на травми. Несполучливи опити за връзка, които нанесоха щети, но и успяха да ме накарат да вдигна глава малко. Важно си беше.
Но Господ си знае работата. Срещнах мъжа ми в Тиндър Grinning
Няма да навлизам в кой знае какви подробности, но искам да знаеш, че понякога съдбата има чувство за хумор и работи по най-нелепите начини, за да ни достави точно това, което искаме.
Идеята в моята история беше да открия себе си. Тогава не го виждах и се тръшках, но сега като се върна назад и прегледам този най-труден период, искам да падна на колене и да благодаря до безкрай. Не бих могла, а и не искам да се опитвам да го обясня в подробности защо, но е било страшно важно да постоя сама. И точно в периода, в който се тръшках, че преполовявам 30-те и едва ли ще срещна любов повече, ревях си, че ще умра сама и т.н. някой Горе се е подсмихвал.
Надявам се и сега да е така, защото сега пак е труден период, но нещо, което този път седи непоклатимо, е любовта.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 10:53 от Preggo

# 22
Записвам се и аз в темата с пункция и  9Я
Успех желая на всички, лека бременност и вярвайте!❤🌹

# 23
Здравейте момичета, благодаря за новата тема, надявам се пролетта да ни донесе така бленуваните дечица. 🪻💐
Дълго време не бях чела и снощи до 2 часа реших да наваксам, за да се включа и в новата тема.
На всички прекрасни дами, които не очакват цикъл, стискам силно палци. 🫶
Аз съм 6ти ден след овулацията и имам странна болка в кръста и невероятна сънливост, не знам на какво се дължи.
Този месец реших да пробвам да меря базална температура сутрин, за сега уж виждам две фази на цикъла по температурата. Имам леки колебания тези дни, но може и аз нещо да не правя като хората. С моята късна овулация и къса лутеална фаза не знам дали нещо ще се случи този месец, ще видим...

# 24
Прего, Blue Heart
Много откровено и истинско, докосна ме историята ти. От сърце ти пожелавам любовта и търпението ви да бъдат възнаградени двойно.
Скрит текст:
Момичета, и в най-мрачните моменти ценете половинките си и любовта им, защото тя не е даденост и не всеки го има. Аз си давам сметка, че никога не съм се чувствала истински обичана. И в сегашната ми връзка, която си мислех, че е моята награда и happy end след 7 трудни години на самота и здравословни проблеми, в крайна сметка аз съм тази, която обича по-силно. То и затова нито съм получила предложение за брак, нито истинска подкрепа да имаме дете. Но човек нали все надява, че нещо ще се промени, докато се усетя прехвърлих 40те.
Спирам с тези словоизлеяния, разводних темата с моите драми, а е по-добре да се взема в ръце вместо да се самосъжалявам.

# 25
Аз наминавам да ви удрям пак по едно око. В миналата тема закъснях да пиша, но честит рожден ден, Кенди! Sparkling Heart Желая ти най-вече здраве и скоро едно сърчице да тупти под твоето! Hug

Лорейн, историята ти показва, че каквото е писано, ще те намери рано или късно! Пожелавам ти лек остатък от бременността и сладко бебче за финал! Sparkling Heart

Извинявам се предварително, че пиша тук, но само на вас ви имам доверие. Ще помоля за съвет за действие, в момента съм в 7+5г.с, като пуснах контрола на НК клетки преди два дена и резултатите днес ме втрещиха. Принципно преди година бях пациентка на доц.Конова, но не останах супер доволна от нея и не съм я посещавала пак. За съжаление, проф. Михайлова е в отпуск до 20.03 и се чудя какво да правя. Конова ми беше казала, че над 15% ще се влива интралипид, но не знам дали това е най-подходящото и сега чакам отговор и от нея, докато търся варианти за друго мнение. И за капак на всичко, в деня, в който трябваше да пусна кръвта имах простудни симптоми и те също най-вер са завишили показателите и просто чудо...

Скрит текст:

# 26
  • На изток от Ада
Тирамису има хора които не могат да обичат.
Има много причини, още от детска възраст . 

Белив успех!
Мис Крис браво!
Бъстед не можем ли да пишеш на имейла на Михайлова?

# 27
Запис и от мен да ви следя, не че ще се случва скоро нещо покрай мен.

Благодаря, rave за пролетното настроение Flowers Cherry Blossom

Lorrain, благодаря за розовкото Two Hearts взимам си и ти желая лек и безпроблемен остатък от бременността!

ванила, във ФБ махнаха опцията за търсене в група та не мога да цитирам точно, но преди няколко месеца ми беше попаднала публикация от една жена, че след такова калнолечение точно на Поморие вече година бори инфекции и други жени споделиха същия опит. Аз лично не бих рискувала честно казано с нещо подобно.

По повод бившите:
Скрит текст:
аз веднага след гимназията се хванах с човек 15 години по-голям от мен. Изкарахме заедно 5 години. Проблема не беше възрастовата разлика, а това че беше алкохолик, нарцисист и манипулатор. Изкарах си младините постоянно в страх от поредния скандал, съседите полиция са ни викали заради неговите викове, какво ли не. Обаче напоследък си мисля как вечната му реплика, за да ме кара да се чувствам "благодарна" за това, колко е мил към мен беше "ако исках щях да ти направя едно бебе и щеше да забравиш за образование, и за работа, и нямаше да си толкова отворена". При положение, че тогава буквално имах цикъл 1-2 пъти в годината ми е доста смешна тази заплаха. Ще ми се да беше толкова лесно някой да ми направи бебе Grinning Ама така де, и след връзки с пълни задници има бъдеще.

И за начало на темата се разписвам с бактериална вагиноза (каква изненада...NOT)

# 28
  • На изток от Ада
Be live, вероятно е от аборта

# 29
2402, само да ти дам съвет за бактериалната вагиноза, да отидеш в темата за микрибиологии в раздела за здраве. Там двете момичета Кафе и Мила са супер компетентни и от вчера пак дъвчат темата за бактериалната вагиноза и задължителната опашка след лечението с подкиселяване с вагизан няколко дена и после гинофилус 14 дена, за да не се върнеш в изходна позиция. Хвърли един поглед, ако искаш.
Защо казваш, че нищо няма да правите скоро, заради БВ или заради чакането чернодробните да влязат в норми?

Общи условия

Активация на акаунт