Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 49 146
  • 737
  •   2
Отговори
# 120
Всичките им епизоди са качени в сайта и могат да се изгледат по всяко време, не знам много хора ли ги гледат но ги има.

# 121
Да, би трябвало утре да има нови талони, защото тези са до днес. Успях да взема талона за Денк Мит. Утре като видя и другите талони, ще направя една поръчка и ще пратя мъжа ми да я вземе, че ще е тежка.

# 122
Талоните които не са от лайф обикновено съвпадат с периода на брошурата им, така че са винаги от четвъртък като начална дата.

# 123
Днес има нови купони

# 124
Някой с отзиви за продуктите на Garnier и L'Oreal  от днешните талони. Кои са хубави и си заслужават ?

# 125
Кои нивейки бяха хубави? За дамските питам.

# 126
Някой с отзиви за продуктите на Garnier и L'Oreal  от днешните талони. Кои са хубави и си заслужават ?

Аз харесвам това на Fructis:
Скрит текст:

И аз имам същия въпрос за Нивейските дезодоранти. Когато ползвах за последно, всичките провбани оставаха бели следи, заради които си съсипах много дрехи.

# 127
Аз съм много доволна от този шампоан. Като преди търсех с по-изчистен състав, това беше най-доброто от дрогерийните марки. Ще заредя една бройка, има и от 250 мл. Почиства много добре косата.

# 128
Момичета, какво ви е мнението за таблетките за съдомиялна на  Denkmit?  А за праха за цветно пране на същата марка?

# 129
Много е добър този шампоан и балсамът- също.
Аз съм много доволна от този шампоан. Като преди търсех с по-изчистен състав, това беше най-доброто от дрогерийните марки. Ще заредя една бройка, има и от 250 мл. Почиства много добре косата.

Праховете на Denkmit и за цветно, и за бяло са много добри.

# 130
Има много фенове на праха за пране. На мен не ми харесва как мирише. Има мирис на препарат, а не на чисто.

# 131
  • София
Аз изпуснах лайфа😔
Имах гости, уж си бях направила на приложението да ме подсети , но не ме 😌
Ако някой реши, че няма да използва талона, ще се радвам да ми го преотстъпи.

# 132
  • Пловдив
Доволна съм от таблетките за съдомиялна на Денкмит. Ползвам и течността за блясък.
От Ревиталифт на Лореал съм ползвала дневен и нощен крем, доволна съм и от тях.
Похвалвам мокрите универсални кърпи, водата за гладене - на Денкмит, всички видове салфетки и клечици за сервиране, щипките за пране, етеричните масла, свещи, филтрите за чай ги намирам за невероятно удобни, но са изчерпани, пликове за замразяване, торбички за сандвичи, гъби за чинии, фолио и хартия за печене, кошнички за мъфини, кърпи - микрофибърни и особено кожената гюдерия, запалката за свещи, филтри за вода на Професимо.
Търся мнение за почистващата система  /тип Суифър/- с дръжка, подложка и кърпи.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 10:52 от sunflower

# 133
Филтрите за вода НЕ ги препоръчвам

# 134
  • Под Слънцето
Суифъра са неоправдано скъпи 10-те кърпи в пакет. Купих на ДМ , но още не съм отворила да видя колко са съвместими. Иначе за бързо забърсване стават.

Общи условия

Активация на акаунт