Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 49 142
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Този серум е много хубав!

# 106
Серума на Алверде е хубав. Споделям мнение на приятелки,които го използват повече от 1,5мес.

Аз също съм доволна цялостно от продуктите на Алверде, особено от део-стикчетата, състава им е изключително изчистен, няма алуминий, забранени съставки и т.н.
Единствено обаче като бях бременна не успяха да ме опазят от “аромата” на хормоните, както и докато кърмех, но сега в небременно състояние отново действат 😁

#BGMлоялнапрограма

# 107
Търся мнения за адаптираните млека на ДМ био и Babylove

# 108
# 109

Моето дете го хранех около месец с млякото на ДМ Био. Пиеше си го с удоволствие, но го сменихме с Новалак, защото детето има рефлукс.
Единственото, което не ми хареса е, че дозите ми се видяха прекалено големи, например от втория до третия месец е описано, че се дават 5 лъжици мляко с 150мл вода, а аз толкова започнах да давам след 3-я месец с другото мляко, на което минахме.
Впрочем, ако се спреш на това мляко, много добре гледай сроковете на годност в магазина. На мен ми беше останала една опаковка, неотваряна, която щях да предложа да ти я подаря, за да го пробваш, но ѝ е изтекъл срока. Реших да проверя кога съм го купувала, че детето беше около месец на това мляко - купено 25.11.2024, изтекъл срок на годност 30.11.2024, купено на редовна цена. Малко ме разочароваха ДМ тук, сутрешно 😃

# 110
Благодаря за изчерпателната информация. Ние в момента сме на Nan, но искам да разнообразя. За стока на годност наистина трябва да се гледа, но при онлайн поръчка няма как.

Моето дете го хранех около месец с млякото на ДМ Био. Пиеше си го с удоволствие, но го сменихме с Новалак, защото детето има рефлукс.
Единственото, което не ми хареса е, че дозите ми се видяха прекалено големи, например от втория до третия месец е описано, че се дават 5 лъжици мляко с 150мл вода, а аз толкова започнах да давам след 3-я месец с другото мляко, на което минахме.
Впрочем, ако се спреш на това мляко, много добре гледай сроковете на годност в магазина. На мен ми беше останала една опаковка, неотваряна, която щях да предложа да ти я подаря, за да го пробваш, но ѝ е изтекъл срока. Реших да проверя кога съм го купувала, че детето беше около месец на това мляко - купено 25.11.2024, изтекъл срок на годност 30.11.2024, купено на редовна цена. Малко ме разочароваха ДМ тук, сутрешно 😃

# 111
Предполагам, че при онлайн поръчка няма да се изложат така. 🫶

# 112
  • Deutschland

Едното дете само тях признаваше. Изобщо нея я отгледах с млеката, пюретата, памперси и козметика на ДМ. Всичко им е много хубаво.

# 113
Твърдо НЕ за млеката на ДМ - имат палмова мазнина. Като стигнете до захранването, пюретата са ок, но малко бебе да се блъска с палмово масло е излишно.

# 114

Използваме само ДМ био откакто навърши 6м и спрях да кърмя, вече е на 1г и 4м, много съм доволна

# 115
На детските храни в ДМ им гледайте срока, защото и аз като съфорумката съм купувала изтичащи след 4-5 дни (видяно в последствие), както и вече изтекли артикули (купено февруари, изтекло декември).
 Писах в контактната форма, но само се извиниха. Очаквах компенсация.

# 116
Благодаря за изчерпателната информация. Ние в момента сме на Nan, но искам да разнообразя. За стока на годност наистина трябва да се гледа, но при онлайн поръчка няма как.

От педиатри знам, че се препоръчва да не се "разнообразява". Ако едно мляко не създава проблем, ползва се 1, 2, 3 от него без да се сменя.

# 117
Момичета ,може ли ДМ лайв после да се гледа? Има ли го на запис?
Искам да го гледам ,но само ,ще успея да вляза за талоните за съвсем малко.

# 118
Може да се гледа и по-късно. Има запис.

# 119
Поне са сменили водещата. Един талон получих. Може утре да пуснат още Blush

Общи условия

Активация на акаунт