Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 47 963
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Хич да не дават. И без това този лайф ще го пуснат хора, които ще ползват талона. Та след дъжд качулка ще стане след това с подаръците. Цели ТРИ броя Joy

# 91
  • Deutschland
Starrydream,

Крем за ръце - Микса с шеа.
Мокри кърпи - Бочко са ми фаворит, но дали имат среден размер нямам представа.
В ДМ трябва да има едни среден размер Baby love, 99 %  на водна основа и аз вземам от тях за джобове и чанти.
Балсам за устни - Vaseline, Blistex
За Ароматизатори с две ръце English home. Аз съм голям фен на всякакви аромати и тези са ми фаворит. Ароматът се усеща постоянно в помещенията, не натрапчиво разбира се.

# 92
Мокри кърпи има малки пакети на водна основа в дм, но има и антибактериални, зависи какво се търси. Имат на тяхната марка от първите.

# 93
Толкова решили - толкова дават. Ако някой друг реши да раздаде повече неща - супер, сигурна съм че и неговите няма никой да ги върне Grinning
И 10 да бяха, и 20 да бяха, пак не са много и вероятно същото щяхме да четем че са малко и им свиди. То винаги може още.
Не бях обръщала внимание че и преди са имали някакви такива томболи, честно казано. Но аз и друг път ясно съм казвала че отварям за секунди колкото да получа талоните, някой път даже и чак после ги гледам точно какви са. И да реша да гледам нещо такова, няма да е на телефона ми и няма да е в такова време в което не ми е удобно. Та аз телевизор нямам, че не ми допада такова нещо, точно тяхното ли ще е изключението Grinning

# 94
С годините миглите ми много са уредели, а и са къси. По принцип се гримирам рядко, но в последно време то няма къде да я сложа тая спирала...
Може ли нещо да се направи? Серум ли, нещо такова да предложите?

# 95
Май нещо изпускам, лайфа няма да дава талони н а всички, а само на 3-ма, правилно ли разбирам?

# 96
Лайфът ще даде талони на всички, които го пуснат на живо и подарък продуктов пакет за трима от всички гледали го на живо.

# 97
  • При децата ми
Май нещо изпускам, лайфа няма да дава талони н а всички, а само на 3-ма, правилно ли разбирам?

Талоните са за всички. Ще има томбола от която ще изберат трима печеливши.

# 98
Аха, благодаря, от постовете тук се обърках...🙂

# 99
  • пустинята Гоби
В момента ползвам този серум за мигли, но още не мога да дам отзиви, защото е от седмица-две - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/alverde-naturkosmetik-serum-za-m … 010355518736.html

Преди това ползвах на Бонилаш, за мен е супер - видимо миглите са по-дълги и гъсти, докато го мажа. Със спирала са направо топ.

# 100
  • София
Серума на Алверде е хубав. Споделям мнение на приятелки,които го използват повече от 1,5мес.

# 101
В момента ползвам този серум за мигли, но още не мога да дам отзиви, защото е от седмица-две - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/alverde-naturkosmetik-serum-za-m … 010355518736.html
А как се ползва? Сутрин/вечер се нанася и се оставя да действа?

# 102
Има безплатна доставка над 30 лева до 24.03

# 103
Точно видях, аз както пазарувам пешеходно, а мисля с талона от лайфа да пазарувам препарати може и да ми дойде добре. Близо ми е магазинът им, но тези неща си тежат като се съберат няколко.

# 104
  • пустинята Гоби
А как се ползва? Сутрин/вечер се нанася и се оставя да действа?
Вечер се слага с четчица над миглите на горния клепач.

Общи условия

Активация на акаунт