Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 48 241
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Има ли прах,гел или нещо друго което да възвърне цвета на избелели/посивяли цветни дрехи. Гледам това но дали става?

# 196
Прала съм с това последното, нормален препарат си е, ама чак да възстанови цвят... едва ли. Те и зависи от какво са посивели - боядисани ли са от нещо, избелели ли са или не са добре изпрани че да се очаква препаратът да ги оправи?
Гел Сензитив взех за майка ми че тя все търси без аромат, ей сега ходих да го отворя да го помириша след като прочетох това Grinning Той не е за вълна де, този за цветно е. Има някаква лека миризма дето не мога да я определя, но се успокоих поне.

# 197
  • пустинята Гоби
Праховете/ препаратите за пране без ароматизатори, миришат на химия. Просто в останалите е бъкано с аромати и затова миришат на нещо си. Аз не понасям силни миризми на омекотители и прахове, така че всички препарати на ДМ ми харесват и затова ги ползвам от 10+ години. Който иска аромат на парфюм или на Ариел примерно, да не купува Денкмит. Който иска чисто пране без натрапчива миризма, да пробва, може и да му хареса. Хубавото в случая е че говорим за разумна цена, ако не ви хареса, ще го подарите или ще си измиете тоалетната с него, все за нещо ще послужи.

# 198
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Странно.... аз съм доволна от верото на дм. Има едно малко лилаво дето мирише на слива и голямото жълто шише веро. Нямам никакви оплаквания, препарата им с лайм много го ползвам за пода, за отпушване на канали препарата, почистващото мляко взех сега за проба.

# 199
Този,който е за бяло,си мирише на прах за пране,но тоя за вълна...🤮Изпрах си два пуловера с него и омекотител,който за сефте купувам на Денкмит,няма остатъчна миризма на лакочистител или друга неприятна. Няма да го повторя определено.
От верото и аз съм доволна,но мия много рядко с него,евентуално някоя тава,която не става за съдомиялната.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 23:57 от Karina-88

# 200
Прала съм с това последното, нормален препарат си е, ама чак да възстанови цвят... едва ли. Те и зависи от какво са посивели - боядисани ли са от нещо, избелели ли са или не са добре изпрани че да се очаква препаратът да ги оправи?

Майка ми си изпрала едно яке цвят пепел от рози с няколко светли дрехи,но якето излязло сивкаво ,което не се знае защо и как е станало. Та затова търся някакъв препарат ако има да се възтанови цвета 🙄

# 201
Бих го изпрала с прах за бяло.

# 202
Бих го изпрала с прах за бяло.

Плюс тези прахчета за избелване на Денкмит. Аз така правя, има ефект.

Успях с триста зора да пусна поръчка. Качих си картата в Wallet и я прие.

# 203
Това щях да ти пиша. Да платиш директно с картата от портфейла.

# 204
Да, но съм със сравнително нов телефон и не бях я качила още. А и досега съм поръчвала със същата, без проблеми. Тя не ми е нова.

# 205
Имам запаси от филтърните пакетчета за чай- по едно време бяха изчезнали. Много ги ползвам, особено през зимата. Пълня ги с микс от билки и връзвам краищата на възелче. Може и да се подпъхне външната част навътре, като в джобче. Досега не съм имала проблеми. Препоръчвам!

# 206
Hrispa76 , от тези кърпи съм доволна.

Съвместими са със суифър, по-тънки са от оригиналните или едни други съвместими, които продават в Била, например, но обират прах и косми еднакво ефективно.

# 207
Моля за мнение относно тези 3 продукта. Пяната за тоалетна е изчерпана при нас(имаме 2 магазина) явно е добра?

# 208
Аз се чудя за филтърните пакетчета за чай. Четох много отрицателни отзиви ,но тук казвате ,че са добре. Пия само чай и през седмицата ,ще ми е много улеснено да имам направени пакетчета чай.
Ще си взема.

CocoMilk ,препаратът 3в1 го ползвам когато сменям спалното бельо да напръскам матрака с него.
Мирише много хубаво и миризмата се задържа. Дори скоро го поднових. Икономичен е пръска спрея на много хубава мъгла.
Пяната за тоалетна ми е редовна покупка. Почиства хубаво и после мирише на свежо дълго време.
Таблетките ако някой ги купува да каже как ги ползва и дали сте доволни.

# 209
Пяната за тоалетна е супер, купувам я редовно.

Общи условия

Активация на акаунт