Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 47 189
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Ние с дъщеря ми ползваме такива четки от златна рибка. Преди имах друга,но беше с по- твърди връхчета и не ми харесва усещането.

# 721
Благодарско за отзивите за четката за скалпа! Взех си я, точно в комплекта (комбинирах талона 20% Парса и 15% за РД Grinning) и сега съм като малко дете с нова играчка, много ѝ се кефя. Grinning Grinning Grinning Това, защото съм с много дълга къдрава коса и я сресвам само под душа, когато съм с маската (и то основно дължините). И установих, че аз реално от години вече, не си сресвам (по-скоро масажирам) корените, та затова се навих на такава четка. Иначе съм ги гледала преди и съм си казвала, да, бе, ще си дера скалпа. Удобна е и за разпенване на шампоана, че съм често с дълги нокти. (Не съм засичала в Тему, иначе сигурно от там щях, ама и кърпата за коса влезе в употреба и такава сил. тубичка за шампоан ми трябваше, та съм доволна от комплекта.)
Щом си доволна и е точно каквото ти е трябвало - това е най-важното. Иначе продължавам да смятам че не си струва парите на цената на която го видях тогава когато пита, но пък ти си го взела и с доволна отстъпка.
Дългите нокти са така наистина, помага си като не можеш с върховете на пръстите по скалпа. И аз се изненадах че са толкова меки бодличките, някакси друго си представях преди да я пробвам. Точно за разпенване на шампоана я ползвам и аз, че се изкушавам иначе да действам с върховете на ноктите и естествено не ми се получава добре. Това ако се сетя да посегна за нея де, разбирай в половината случаи Grinning

# 722
Следваща тема за лайфа, нещо за домашните любимци.

# 723
Сериозно ли? Сигурно ще има доволни от лайфа, но те ще са малко 😃

# 724
Имам кучета, но точно от там не купувам храна.

# 725
Аз съм от доволните. 😀 Купувам бисквитки и лакомства.

# 726
Лакомства да. Но не основни храни. Храна поръчвам от Зооплюс.

# 727
И аз. 😁 Но ще се възползвам, моите харесват едни пушени морковчета, бисквитки и една паста.

# 728
Е, и моите ще бъдат почерпени. Дано не забравя за лайфа. Grinning

# 729
  • Deutschland
В немското приложение май няма такова натрупване на суми и по-добре. Сигурно ще получа инфаркт, ако видя колко пари съм похарчила там. Две деца с техни продукти изгледах, да не броим козметики за мен и кухненски консумативи.

# 730
Момичета, препоръчайте ми добър нощен крем за първи бръчки, хидратиращ. Имам смесена кожа, 35+. Не мога да се ориентирам, на повечето против бръчки пише примерно 50+, ами по-младите с бръчки какво да правим

# 731
Този ползвам сега, доволна съм:

# 732
Аз ползвам с хиалуронова киселина, хидратиращ, също съм доволна.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 21:29 от DeVa®

# 733
  • Бургас
Дано новият старт на ценовата програма, да е по интригуваща!

# 734
  • Deutschland
Шапка, аз съм далеч от 50, но съм купувала такъв крем, когато кожата ми е била потресаващо суха.
Иначе бих препоръчала да погледнеш Нютроджина кремовете, Биотен Hyaluronic Gold или Колаген.

Общи условия

Активация на акаунт